Aplicația FreePrints Windows Phone a fost eliminată din magazin și se va închide pe 1 martie

Aplicația FreePrints pentru Windows Phone, care a permis utilizatorilor să comandă și să trimită printuri de imagini de pe telefonul lor și din alte surse online, nu mai este disponibilă pentru descărcarea din Windows Phone Store. Aplicația se va închide pentru oricine are încă instalată pe dispozitivul pe 1 martie.

Am primit o serie de sfaturi despre această dezvoltare, deoarece compania din spatele aplicației, Photo Affections, a trimis imediat trimislor e-mail informându-i despre această schimbare. Iată declarația lor, care confirmă că aplicația desktop Windows va fi, de asemenea, întreruptă:

"Stimate client FreePrints,"

„Regretăm să vă informăm că FreePrints pentru Windows Phone și desktopul Windows va fi întrerupt la 1 martie. Începând cu această dată, nu veți mai comanda printuri aplicații pentru Windows Phone sau desktop Windows."

„Puteți în continuare să utilizați FreePrints online la www.fotoafecțiuni.com/freeprints. În plus, aplicații mobile FreePrints pentru iOS și Android vor continua să fie disponibile."

"Pentru a afla mai multe despre FreePrints online, FreePrints pentru iOS și FreePrints pentru Android, vă rugăm să vizitați www.freeprintsapp.com."

Aceasta este doar cea mai recentă aplicație populară pentru Windows Phone care primește comenzile de oprire. Aplicația bancară Chase Mobile a fost deja eliminată din magazin, iar copiii existente nu vor mai funcționa în martie. Aplicația Bank of America se va încheia și în martie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Oamenii care caută alternative de imprimare a fotografiilor pentru Windows Phone pot verifica Printicular dacă locuiesc în apropierea unui magazin Walgreens sau SnapCam, care este o exclusivitate Windows Phone.

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here