Free Radical Design se reformează pentru următorul joc TimeSplitters

Sursa: Free Radical Design

Ce trebuie sa stii

  • TimeSplitters este un shooter la prima persoană dezvoltată de Rare alum, care conține elemente similare cu Golden Eye 007 și Perfect Dark.
  • Ultima intrare din seria a fost lansată în 2005 și de atunci fanii au cerut ca aceasta să revină.
  • Deep Silver anunțat că dezvoltatorul original TimeSplitters Free Radical Design este reformat pentru a lucra la un nou joc TimeSplitters.

Este oficial, un nou joc TimeSplitters este în lucru cu dezvoltatorul original Free Radical Design care conduce proiectul. Deep Silver a făcut anunțul pe Twitter, spunând că a lucrat pentru a readuce TimeSplitters la viață cu Steve Ellis și David Doak, care au fost creatorii serialului.

„Este incredibil să putem confirma în sfârșitul studioului a fost format și că avem un plan pentru următorul joc TimeSplitters”, a declarat Steve Ellis, Studio Development Director la Free Radical Design. „Deși nu vă putem spune nimic mai mult momentan, așteptăm cu nerăbdare să împărtășim informații în viitor."

Totuși, fanii dornici nu ar trebui să se aștepte la joc în curând. Editorul a dezvăluit că dezvoltarea jocului nu măcar nu a început încă. În acest moment, echipa se concentrează pe construirea noului studio din Nottingham.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Embracer Group, care deține compania-mamă Deep Silver, Koch Media, o bună calitate la TimeSplitters IP în 2018. Seria a ajuns pentru prima dată pe PlayStation 2 în 2000, înainte ca continuările de vânzare să ajungă la Xbox și GameCube originale în anii următori. Ultima versiune, TimeSplitters: Future Project, a fost lansată în 2005, așa că au trecut peste 15 ani de când franciza a lansat ceva.

TimeSplitters urmărește pușcașii marini care să distrugă istoria prin colectarea de cristale de timp de-a lungul secolelor. Fiind realizat de foști dezvoltatori Rare, a fost adesea comparat cu Golden Eye 007 și Perfect Dark, o altă pereche de shootere la persoana întâi din echipă.

Nu au fost anunțate platforme în acest moment, dar nu-mi imaginez că vor veni pe console Xbox Series X, Xbox Series S și PS5. TimeSplitters poate să fie considerat unul dintre cele mai bune jocuri Xbox, dar cu siguranță nu ați primit un cult și este bit de fani.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here