Foundbite se lansează exclusiv pe Windows Phone, vă permite să împărtășiți lumea pe care o auziți

Aplicațiile de calitate care sunt exclusive pentru Windows Phone nu fac foarte fericiți. Foundbite este unul pe care l-am acoperit în trecut în formă beta și acum este disponibil pentru descărcare. Aceasta este o aplicație pe care am așteptat cu nerăbdare să accesăm Magazinul de mult timp. Acum, că este aici, îl vom verifica și sperăm să vă ajutați să vă convingeți să vă încadrați cu una dintre cele mai tari aplicații din AppCampus.

Foundbite vine de la James Mundy și Alfie Woodland, care împreună formează Mendzapp. James a avut idee pentru Foundbite ca student la Universitatea Sheffield și-a luat timp liber pentru a urma aplicația prin AppCampus. După cum vă veți aminti, AppCampus este programul de accelerare a aplicațiilor mobile care este finanțat în comun de Microsoft și Nokia prin Universitatea Aalto. Ajută precum idei Foundbite să funcționeze. Suntem incredibil de fericiți să avem programe precum AppCampus disponibil pentru ca dezvoltatorii precum James să le profite. Acum avem Foundbite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult


Acesta este un Foundbite. Și este minunat. 

Foundbite este o nouă rețea socială care ajută utilizatorii să captureze și să partajeze imagini cu sunet. Poate părea că descriem videoclipul, dar nu este. Foundbite vă permite să capturați imagini și să construiți atmosfera cu sunet.  Faceți o poză a unui meci sportiv, dar adăugați zgomotul ambiental al stadionului pentru a ajuta să retrăiți momentul. Bucurându-te de un apus de soare în Waikiki? Foundbite-ul tău nu va avea doar imagini ale apusului, dar vei auzi oceanul prăbușindu-se ușor pe țărm.

Lansați aplicația și creați un cont. De acolo, veți vedea feedul dvs. Feedul este locul în care veți vedea cele mai recente Foundbite de la utilizatorii pe care îi urmăriți sau alt conținut organizat de echipa Foundbite. Feed-ul este un loc grozav pentru a descoperi cele mai recente și mai interesante Foundbites.

Pe măsură ce parcurgeți fluxul, Found câteva moduri diferite de a interacționa cu toate bit-urile pe care le vedeți. pot fi să vă partajați rețelele sociale încorporate pe Windows Phone, prin e-mail sau prin SMS. Echipa plănuiește să adauge viitoare căi de partajare – cum ar fi Tumblr, Pinterest, Reddit etc.

În timp ce sunteți în feed, puteți, de asemenea, să apăsați pe imaginea utilizatorului pentru a verifica profilul acestuia, care sunt toate elementele găsite și capacitatea de a urmări.

O altă caracteristică grozavă este să sari în Foundbite în sine. Faceți asta atingând săgeata mică. Acest lucru este interesant deoarece veți vedea informații suplimentare despre Foundbite, cum ar fi când a fost luat și unde a fost luat suprapus peste o hartă.

De asemenea, puteți explora imaginile din apropiere accesând secțiunea de meniu și alegând fie din apropiere, fie vizualizarea lumii. În apropiere vă folosește locația pentru a vă arăta orice descoperire luată în apropierea dvs. Platforma Foundbite este relativ nouă, așa că dacă nu vezi niciun Foundbit-uri grozav în zona ta, pot fi unul dintre primii care să aibă câteva câteva minute. Viziunea lumii vă permite să explorați Foundbites în întreaga lume. Navigați pe hartă și puteți vedea o mulțime de Foundbites pe mica noastră planetă albastră.

Ce urmează pentru Foundbite? Aceasta este doar prima versiune, James și echipa sa au o mulțime de funcții interesante în curând. Iată ce puteți aștepta în actualizările viitoare:

  • Invitați prieteni care folosesc Windows Phone
  • Vezi cine te urmărește
  • Notificări
  • Comentarii                                                                                                                         
  • Un fel de sistem de vot favorabil

Ce caracteristici să vedeți cu Foundbite? Asigurați-vă că îl anunțați pe James (@MendzappJames) și echipa Foundbite. Nu uitați să împărtășiți primele impresii despre Foundbite mai jos în comentarii.

Foundbite este gratuit și disponibil pentru utilizatorii Windows Phone 8 (da, chiar și dispozitive de 512 MB). Îl puteți prinde din Windows Phone Store, puteți utiliza codul QR de mai jos sau glisați spre dreapta în aplicația noastră. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here