Mașini bonus din Forza Street vin jucătorilor pentru lansarea pe mobil

Ce trebuie sa stii

  • Strada Forza este un joc mobil gratuit și prima experiență Forza pe mobil.
  • Lansarea mult așteptată pe mobil vine după o perioadă inițială pe Windows10.
  • Toți jucătorii pot primi mașini gratuite pentru a sărbători lansarea.

După o lansare pe PC-uri cu Windows 10 și o lansare ușoară în anumite locuri pe mobil, Forza Street de la Microsoft este în sfârșit pe cale să se lanseze pe iOS și Android pentru toți. Strada Forza este prima încercare a Turnului 10 de a avea o experiență Forza mobilă dedicată, cu un stil de joc simplificat, prietenos la atingere și o abordare mai casuală a curselor.

Ceea ce a făcut un pic ciudat faptul că a fost lansat mai întâi pe Windows 10. În orice caz, acum este acolo unde trebuie să fie, în sfârșit, și toți jucătorii vor primi câteva articole bonus pentru a juca în primele 30 de zile din 5 mai.

Pachetul Fondatorilor, care este disponibil pentru toți, chiar și pentru jucătorii de mult timp Windows 10, va face cadou Ford GT 2017 pentru a-l adăuga la colecția dvs. Dacă sunteți proprietarul unui smartphone Samsung, toate, există câteva bunătăți suplimentare care sunt îndreptate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Oricine descarcă Forza Street din Samsung Galaxy Store pe telefonul său va primi un Ford Mustang GT, iar posesorii de Galaxy S20 primesc un hat trick cu mașini primind și Chevrolet Corvette C6.

Strada Forza oferă o experiență de curse cinematografică, iar caracteristica remarcabilă trebuie să fie mașinile uimitoare. Așa cum este adevărat pentru orice joc Forza, mașinile sunt recreate uimitor de bine. Gameplay-ul este cu siguranță adaptat unui public mobil și, în sfârșit, vom ajunge să vedem cât de bun este pe micile noastre computere de buzunar.

Forza Street este un titlu free-to-play care se lansează în iOS App Store, Google Play Store și Samsung Galaxy Store pe 5 mai.

Forza în buzunar

Strada Forza

O nouă experiență Forza gratuită

Forza Street este primul joc Forza mobil al Microsoft și nu costă absolut nimic de jucat. La lansare, Pachetul Fondatorilor va oferi tuturor unui nou Ford GT dulce.

  • Vezi la Microsoft
  • Vedeți pe Google Play

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here