Dezvoltarea Forza Motorsport 7 se va încheia după actualizarea din august 2019

Ce trebuie sa stii

  • Următoarea actualizare a Forza 7 care va avea loc în august va fi ultima jocului care va oferi conținut nou.
  • Acesta va vedea punctul culminant al dezvoltării atât a setului actual de reguli de cursă, cât și a titlului lansat în 2017 în ansamblu.
  • Dezvoltarea este în primele etape ale următorului titlu Forza Motorsport.

Știam cu toții că această zi va veni în cele din urmă, dar, de obicei, există un nou joc pentru a umple golul atunci când apare. După doi ani, Turn 10 anunțat că dezvoltarea Forza Motorsport 7 va înceta după livrarea actualizării din august 2019.

„În sfârșit, un cuvânt despre viitorul Forza Motorsport 7. Dezvoltarea Forza 7, inclusiv alte funcții ale regulamentului de curse Forza, va culmina cu actualizarea lunii viitoare din august 2019. De notat, actualizarea din august va include descalificări de cursă pe baza timpilor de penalizare acumulați. Căutați mai multe detalii despre cum va funcționa luna viitoare."

Regulile Regulamentelor de cursă a fost punctul central al dezvoltării recente a Forza Motorsport, ca viitorul jocului competitiv și al turneelor ​​​​precum Forza RC. Actualizarea din iulie va ateriza săptămâna aceasta cu prima iterație a penalităților bazate pe coliziuni, în timp ce actualizarea din august va aduce în amestec pentru prima dată descalificări induse de penalități.

Desigur, în timp ce dezvoltă se încheie, Forza 7 va trăi și cu prima iterație a Regulamentului de cursă aparent finalizată de luna viitoare, ar trebui să existe o mulțime de gameplay competitiv decent în care să nu blocăm timp ce așteptăm să urmăm.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce urmează, însă, este încă neclar. Turnul 10 a discutat despre o nouă abordare a construirii următorului joc Forza Motorsport, implicând comunitatea încă din primele etape, dar în afară de asta, nu există detalii. Nimic nu a fost tachinat sau anunțat la E3 și, odată cu aterizarea Proiectului Scarlett la sfârșitul anului 2020, ar fi ușor să presupunem că avem cel puțin atât de așteptat pentru Forza 8, sau ar putea fi acesta.

chifla inca

Forza Motorsport 7

Încă o distracție grozavă de curse pentru toți

Primitor și distractiv pentru nou-veniți, captivant și provocator pentru concurenții mai serioși. Forza Motorsport rămâne un loc obligatoriu pentru fanii pistelor virtuale în 2019.

  • 50 USD la Microsoft

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here