Forza Horizon 4 este intrarea din seria care se vand cel mai rapid in Marea Britanie

Forza Horizon 4 a fost lansat în următoarele câteva zile, iar jucătorii adoră experiența de curse în lumea deschisă. Jocul oferă imagini pentru a vă permite și o lume comună o experiență și mai concentrată pe comunitate. Feedback-ul utilizatorilor pare a fi grozav, iar titlul a strâns, de asemenea, o mulțime de aprecieri din partea mai multor magazine. Jocul se află în prezent la un 92 pe Metacritic din aproape optzeci de recenzii. Se pare că succesul critic s-a tradus și în mai multe vânzări.

Potrivit unui raport al GamesIndustry, Forza Horizon 4 este cel mai rapid vândut joc din seria până acum în Marea Britanie. Exclusivitatea consolei Xbox One a fost doar în spatele lui Assassin's Creed Odyssey. Directorul Xbox UK, Harvey Eagle, a comentat și la succesul jocului.

Suntem încântați că Forza Horizon 4 a fost atât de bine primit de jucătorii din Marea Britanie. Amplasat în Marea Britanie istorică și realizată de studioul britanic Playground Games, Forza Horizon 4 este cel mai rapid vândut joc din seria Forza Horizon în Marea Britanie, conform celor mai recente date GfK. De asemenea, vedem o creștere uriașă a abonamentelor și a angajamentului Xbox Game Pass. Aceste realizări sunt o dovadă a meșteșugului și ambiției celei mai recente lansări a francizei Forza, cel mai mare IP de curse din lume.

Primele zece jocuri din Marea Britanie pentru săptămâna care se încheie pe 6 octombrie 2018 sunt enumerate mai jos.

 1. FIFA 19
 2. Assassin's Creed Odyssey
 3. Forza Horizon 4
 4. Omul Paianjen
 5. Super Mario Party
 6. Shadow of the Tomb Raider
 7. Tekken 7
 8. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 9. Proiectul CARS 2
 10. Grand Theft Auto V

Este grozav să vezi că jocul merge bine. Un alt raport care a apărut în weekend a sugerat că Forza Horizon 4 și-a dublat numărul de jucători de lansare față de Forza Horizon 3. Acesta ar putea fi rezultatul Xbox Game Pass, deoarece este disponibil gratuit pentru oricine se abona la serviciu pentru 9 USD.99 pe luna.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Forza Horizon 4 nu include nicio microtranzacție, așa că trebuie să îl joci pentru a câștiga mașini. Jocul renunță la peisajul australian și elimină jucători în Marea Britanie. Nu numai că titlul arată mai bine decât predecesorii săi, dar prezenta și orașul istoric și întortocheat Edinburgh.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de curse distractive în lume deschisă, asigurați-vă că încercați Forza Horizon 4. Spre deosebire de predecesorii săi, titlul prezinta un mod 1080p 60 FPS pe Xbox One X. Acest lucru are ca rezultat o manevrare mai strictă și oferă jocului sau senzație de simulare.

 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here