Recenzie Forza Horizon 3: Nu doar un joc, o opera de artă

Luarea rapidă

Acesta este cel mai mare Forza Horizon de până acum și nu este doar cel mai bun joc Forza, este unul dintre cele mai bune jocuri pentru a putea cumpăra pe Xbox One. Playground Games s-a întrecut în acest an și Microsoft are ceva cu adevărat spectaculos aici. Atractia Horizon este mai mare decât un curs bazat pe circuit, iar această reprezentare masivă și glorioasă a Australiei este ceva de văzut. Este cu adevărat o opera de artă. Bravo, Microsoft. Bine făcut.

Pro

  • Absolut superba
  • Hartă masivă cu spațiu deschis pentru a călători
  • Sute de mașini cu licență
  • Xbox Play Anywhere îl pune pe computer gratuit

Contra

  • Ummm...
  • ...
  • ... OK, poate că este destul de mult timp de încărcare pe ecran
  • Dar noi alegem acolo

Revizuirea completă a Forza Horizon 3

În timp ce cele două ramuri diferite ale universului Forza sunt foarte diferite în abordarea lor, ele au multe în comun. Așa cum Forza Motorsport 6 a apărut în 2015 pentru a nu tăia răsuflarea, festivalul Horizon s-a întors în 2016 și face la fel.

Petrecerea s-a împachetat, a părăsit Europa și s-a îndreptat spre Australia pentru a treia ieșire, promițând o lume mare și frumoasă de explorare și de bucurat. Veți auzi clișee precum „cel mai mare și cel mai bun din toate timpurile” și au dreptate în mare parte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Prezentare video Forza Horizon 3

Mașinile și mediul înconjurător

Acolo unde Forza Motorsport se limitează la circuit, Horizon merge pe drum liber și tot ceea ce se întinde pe lângă el. Ca atare, asfaltați un amestec mai variat de curse, circuitele asfaltate fiind amestecate cu curse de cross country. Supermașinile sunt la fel de comune ca și SUV-urile, iar anul acesta buggy-urile de teren s-au alăturat amestecului pe roți.

La lansare există sute de mașini în Forza Horizon 3, continuând marca comercială a seriei de a avea o bibliotecă masivă de mașini licențiate. Terenul găsit în cadrul australian este variat și solicitant și poți fi sigur că există o mulțime de utilaje pentru a face față tuturor.

Heading Down Under prezintă o experiență cu totul nouă în peisajul rural uriaș al Europei de Sud, găsit în Horizon 2. Avem acum plajă și piste de junglă cu care trebuie să nu ne confruntăm, precum și prima locație înaltă pentru seria în timp ce vă îndreptați spre Surfers Paradise.

Nu vă înșelați, este încă recunoscut instantaneu ca un joc Forza Horizon, dar este adevărat cel mai mare de până acum. Fără nici un suport moștenit pentru Xbox 360, Playground Games s-a dezlănțuit. Harta este de două ori mai mare decât cea găsită în Horizon 2, este mai detaliată și mai captivantă vizual decât oricând și are un cer australian real.

Cerul este o sursă de lumină australiană autentică de 12K HDR

Da, cerul a fost capturat în 12K HDR pentru a fi inclus în Horizon 3. Este, de asemenea, o sursă de lumină uriașă care atinge tot ce se află sub ea, creând efecte dinamice, realiste, în timp ce mașinile strălucesc în soare și lumina străpunge copacii.

Ziua se întâlnește spre noapte și vremea se poate schimba cu o pălărie. Efectele apei sunt sublime și de date acestea avem bălți uriașe și chiar și marea cu care trebuie să nu luptăm. Și acel moment oribil de condus când drumul este ud și soarele strălucește, făcând totul atât de strălucitor și orbit.

Peisajul se bazează, de asemenea, pe lumea reală a Australiei. Echipa Playground Games a petrecut o grămadă de timp pe locații scanând drumuri, clădiri, păduri și altele, precum și pentru a produce cea mai realistă și captivantă Australia pe care o puteau.

Lista completă de mașini Forza Horizon 3

Există prea multe mașini în Forza Horizon 3 pentru a fi enumerate într-o singură recenzie. De aceea, avem la îndemână un document atotcuprinzător, complet cu alfabetizare și defalcarea producătorului. Verifică!

  • Lista completă a mașinilor Forza Horizon 3

Frumusețe și performanță

Mediul din Horizon 3 este cu adevărat uluitor, dar în adevăratul stil Forza, frumusețea este mult mai mult decât adâncă în piele. Afectează ceea ce vezi și ceea ce nu poți.

Fiecare dintre sutele de mașini disponibile este meticulos detaliată, redată atât de aproape de lucru real aproape că simți mirosul de piele a scaunelor și cauciucul anvelopelor. Autoshow revine pentru Horizon 3, permițându-vă să vă apropiați de mașini preferate pentru a examina, fotografie și admira detaliile.

Detaliul incredibil merită să ne concentrăm pentru o secundă. Dacă mergi într-un cărucior, vei putea vedea toate mișcările mici din suspensia expusă, în timp ce în interiorul Mustangului vei vedea că contorul G-Force se schimbă pe măsură ce faci viraje.

Grafic, Forza Horizon 3 este absolut uluitor. Gata să vedeți cel mai arătos joc de pe Xbox One? Asta este.

Acesta este cel mai frumos joc de pe Xbox One

Pe Xbox One, rezoluția magnificului motor Forza, care alimentează toată bunătatea, obțineți o rezoluție 1080p și o rezoluție constantă de 30FPS. Pe Windows 10, acest lucru poate fi împins semnificativ mai mult, dar hardware-ul Xbox One nu poate împinge mai departe. În timp ce Forza 6 este un 60 FPS consistent la aceeași rezoluție, natura imprevizibilă și complexă a mediului în Horizon 3 îl limitează la 30.

Dar este solid ca o piatră la acei 30 FPS, rezultând o experiență lină și plăcută. Chiar și atunci, luați în considerare grafica detaliată, efectele vremii, iluminarea dinamică și Horizon 3 devine mai mult decât un joc.

Este o opera de artă.

Festivalul Horizon — Tu ești șeful

Centrul jocului, festivalul Horizon, este mai mare și mai bun pentru tranșa din acest an. Cea mai mare schimbare este că nu mai ești doar un concurent adus pentru a uimi mulțimile; acum ești șeful festivalului, șeful amator. Deciziile pe care le iei au un impact direct asupra modului în care festivalul crește, iar spectacolele tale la volan atrag fani pentru a-l ajuta să-l facă mai mare și mai bun.

Planurile vă permit să puneți propria ștampilă personală pe cursă

O mare parte a structurii va fi familiară jucătorilor din versiunea anterioară a lui Horizon: vă deplasați din locație în locație, luând diferite sarcini pentru a vă împinge progresul înainte. Există mai multe moduri de cursă care revin, cum ar fi circuitul clasic, sprintul punct la punct și cross-country, în timp ce aveți, de asemenea, o combinație de lucruri noi de făcut pentru a vă ajuta să câștigați fani. Și nu mai ești limitat la ceea ce jocul, spuneți să joci. Când deblocați un nou traseu, noua funcție Blueprints vă permite să decideți asupra detaliilor cursei și asupra mașinilor care pot intra.

Sub „casdocării PR” ai vechile favorite, cum ar fi capcana de viteză și zonele de viteză, adică conduci ca un nebun complet și vezi cât de repede poți merge. Există, de asemenea, nu completări, cum ar fi zona de drift în care trebuie să acumulați puncte pe o distanță de stabilitate mergând mult în lateral și zonă de pericol super distractive.

Acestea au fost „înlăturate pentru siguranța ta”, care este de fapt „un far pentru a arăta cele mai ridicole locații de cascadorii din Australia.„Dacă te interesează săriturile mari, atunci zonele de pericol sunt locul potrivit. Mergeți repede, zburați prin aer și ridicați mai multe ventilatoare cu câte mergeți mai departe.

Obținerea de fani este modul în care creșteți festivalul. Dar, mai degrabă decât să te muți dintr-un loc în altul, vei ajunge și să crești nivelul fiecărei locații. Așa că, în unele momente, veți mări site-ul dvs. existent al festivalului, găzduind mai mulți fani, curse mai mari și mașini mai rapide, în timp ce uneori veți porni drumul și veți începe un nou site de festival undeva complet nou.

Locația site-ului are o influență directă și asupra curselor pe care le veți lua. La începutul jocului, vi se oferă posibilitatea de a alege dintre Outback Paradisul Surferului pentru a construi un site. Alegerea uneia va arunca mai multă acțiune off-road în timp ce mergeți în oraș vă va oferi mai mult asfalt neted și circuite rapide.

A fi șeful se extinde și la luarea deciziilor cu privire la muzică. În cele din urmă, vei avea șansa de a debloca toate posturile de radio din joc, dar vei alege când să le semnezi. Așa că poți obține mai întâi melodiile tale preferate.

De asemenea, puteți folosi permisul Groove Music, oferindu-vă controlul suprem asupra coloanei sonore din joc.

Forza Horizon 3 și Groove Music

Pentru prima dată într-un titlu primar, Microsoft conectează direct propriul serviciu de muzică, Groove, într-un joc. Sunetul de fundal pe Xbox One este bine, dar nu este o coloană sonoră în joc. Dacă utilizați Groove Music, veți putea să-l transferați direct în Forza Horizon 3. Adică, odată ce ajungi la punctul de deblocare.

În esență, Groove este tratat ca orice alt post de radio din joc, ceea ce înseamnă că poți să-l accesezi oricând vrei și să-ți asculți propria muzică. Este un pic greoi - trebuie să selectați mai întâi o listă de redare, apoi asta este tot ce stocați - dar funcționează cu propria muzică în OneDrive.

Mai presus de toate, este o idee foarte bună și se bazează pe coloana sonoră deja excelentă a Forza Horizon 3, oferindu-vă controlul suprem. Este ceva ce ne-ar plăcea să vedem mai mult în viitor.

Drivataruri, creșterea nivelului și cheștii gratuite

Adversarii tăi sunt alcătuiți din nou din Drivatars, sistemul inovator al Forza care generează oponenți AI bazați pe jucători din lumea reală. Și, întotdeauna, deții controlul cât de greu sunt de învins, deși dacă sunt grozavi, nu poți face mare lucru în acest sens!

Nou pentru Horizon 3 este capacitatea de a adăuga Drivatarurile prietenilor tăi în echipa ta. Din când în când, vei primi un mesaj de la Kiera, mâna ta dreaptă, că a scos la iveală un șofer despre care crede că ar fi depășit. Apoi te îndrepti către zona lor de pe hartă, îi găsești și îi provoci la o cursă. Bate-i si ii poti angaja pentru echipa ta.

Nivelul tău de șofer crește din nou pe măsură ce concurezi mai mult, câștigi mai mult, faci mai multe lucruri nebunești pentru a câștiga XP. Pe măsură ce atingeți un nou nivel, veți primii rotiri de premii pentru a vă recompensa cu lucruri gratuite.

Acele lucruri gratuite vor fi fie credite, fie mașini, membrii VIP primind sau plată dublă pentru recompensele de credit. Creditele înseamnă mașini, așa că nu puteți avea niciodată prea multe. Merită să vă asigurați că vizitați în mod regulat aplicația Forza Hub pe Windows 10 sau Xbox One, deoarece veți primi depozite regulate de credit în conturile dvs. din joc. Nu se poate obține mai bine decât chestii gratuite simple, nu?

Online și multiplayer

Puternicul Warthog al faimei Halo

Pe lângă faptul că are un mod multiplayer online „obișnuit”, Forza Horizon 3 vă permite să joci prin modul carierea cu prietenii tăi în cooperare online.

Tu și până la alți trei prieteni poți juca împreună cu festivalul Horizon, progresul fiind salvat în propriul joc individual pentru acele momente în care ar trebui să mergi singur. Horizon este o experiență mult mai socială decât seria Forza Motorsport și a putut juca împreună în acest fel, un plus grozav. Din păcate, am analizat Forza Horizon 3 înainte de lansarea sa publică și prin urmare, nu am avut prieteni cu care să ne jucăm (vom actualiza această recenzie după ce vom avea ocazia să încercăm această funcție).

Departe de propriul tău cerc interior, există câteva moduri online pentru a te face să fii sociabil și să te joci cu și împotriva lumii în general. Roam gratuit online vă vedeți pe tine și cu alți 11 concurenți aruncați în terenul de joacă australian, cu lumea la dispoziție. Poți să concurezi, să mergi în derivă, să mergi la o mașină chiar dacă vrei.

Aventura online este o abordare mai puțin liniară și mai structurată a jocului împotriva altor oameni. Aici veți sări într-un tur ghidat

Realizări

Există o ofertă completă de 1000 Gamerscore în Forza Horizon 3, de la simplu la frustrant dincolo de credință. Unele dintre cele mai ușoare includ doar jucarea părților de deschidere ale jocului.

Unele sunt mult mai solicitante, iar obținerea punctajului complet va necesita o anumită abilitate, fără a fi complet de neobținut.

Din fericire, Microsoft a lansat o listă completă de realizări în săptămânile premergătoare lansării jocurilor. Îl veți găsi la linkul de mai jos.

Lista completă de realizări Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 - Linia de jos

De parcă ar fi fost în mare îndoială, Forza Horizon 3 este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le veți găsi pe Xbox One chiar acum. Este atât de incredibil de privit, atât de frumos lucrat și atât de plăcut de jucat aici, există literalmente sute de ore de distracție. Poate mai mult decât atât, odată ce apare conținut suplimentar.

Din nou, motorul ForzaTech le permite dezvoltatorilor să depășească limitat la ceea ce este capabil pe Xbox One. Dacă există un joc mai arătos pe consola Microsoft, am fi surprinși. Desigur, aspectul nu este totul, dar bomboanele pentru ochi siguranța fac experiența mult mai captivantă.

Ceea ce avem aici este un triumf. O continuare a unei serii în generația următoare și nu numai. Cu Xbox Play Anywhere, o nouă generație de jucători Forza va fi adus în amestec și le va plăcea absolut. Forza Motorsport este mai mult pentru fanii hardcore a curselor, Forza Horizon este pentru toată lumea.

Dacă ar fi să joci doar Forza Horizon 3 de acum până la începutul lui 2017, nu ne-am certa cu tine. La urma urmei, vom fi chiar acolo să jucăm cu tine.

Du-te și cumpără acest joc. Este atat de simplu. Cumpără-l și iubește-l. Experimentează măreția sa.

5 din 5

Vezi la Microsoft

Această recenzie a fost compusă în întregime pe Xbox One utilizată o copie a Forza Horizon 3: Ultimate Edition furnizată de Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here