Fortnite Sezonul 10 se lansează în august cu un nou Battle Pass și provocări

Ce trebuie sa stii

  • Fortnite Sezonul 10 va fi lansat pe 1 august 2019.
  • Pe baza sezoanelor trecute, ne putem aștepta să vedem schimbări majore în joc.
  • Va exista un nou Battle Pass, plin cu noi provocări de finalizat și skin-uri de deblocat.

Sezonul 9 Fortnite se apropie de sfârșit. Pe măsură ce jucătorii au terminat ultimele provocări rămase și câștigă ultimele recompense de pe dosar, ochii sunt atrași de inevitabilul sezon Fortnite 10.

Fortnite Sezonul 10 va fi lansat pe 1 august 2019. Aceasta înseamnă că Fortnite Sezonul 9 se va desfășura timp de douăsprezece săptămâni, puțin mai mult decât obiceiul, totuși, există un motiv întemeiat pentru asta. Finalele Cupei Mondiale Fortnite au loc spre sfârșitul lunii iulie, iar schimbările sezoniere afectează întotdeauna harta și jocul, modificând strategiile viabile și echilibrul exact. Deoarece E Games dorește să se asigure că finaliștii joacă pe terenul uniform cu care sunt familiarizați cu to, sezonul 9 durează puțin mai mult decât în ​​​​sezoanele trecute.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sezoanele trecute ale Fortnite sunt vreun indicator, sezonul 10 va începe chiar când se termină sezonul 9, la primele ore ale zilei de 1 august. Noi skin-uri și detalii privind Battle Pass vor fi dezvăluite în viitorul apropiat și vom fi sigur că le vom acoperi.

Până la sosirea sezonului 10 Fortnite, mai sunt provocări de terminat și recompense de câștigat în sezonul 9. Dacă nu sunteți sigur că să faceți în continuare, puteți consulta lista de provocări din Sezonul 9 din Săptămâna 10 din Fortnite chiar aici. Acesta ar trebui să aibă tot ce nevoie.

Xbox

Fortnite

Battle Royale la nivel mondial

Juggernaut care nu se va opri. Fortnite Epic Games adus Battle Royale pentru a uni milioane de jucători din lume pe platformă în căutarea Victory Royale.

  • Gratuit la Microsoft Store

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here