Fostul director Microsoft Windows Terry Myerson conduce noua companie de date privind sanatatea Truveta

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Fostul șef Windows al Microsoft, Terry Myerson, a lansat o nouă companie de date privind sănătatea.
  • Numit Truveta, misiunea companiei este de a ajuta la generarea de informații din mii de exaocteți de date de sănătate generate în fiecare an.
  • Myerson a părăsit Microsoft în 2018, pe fondul unei schimbări în organizația Windows.

Terry Myerson, fostul șef al Windows la Microsoft, a lansat o nouă companie. Numită Truveta, compania este o mare schimbare a sistemelor de operare, concentrându-se în schimbul pe datele de sănătate. Scopul Truveta este de a ajuta la generarea de informații din miile de exaocteți de date de sănătate generate în fiecare an.

„Pe măsură ce pandemia COVID-19 continuă să nu afecteze lumea, pe cei dragi și viața de zi cu zi, oportunitatea unei aplicații date în dezvoltarea soluțiilor de sănătate inovatoare nu a fost niciodată mai clară”, a spus Myerson într-o. postare introductivă pe Truveta. blogul lui. „Vom urmăriții această viziune în strânsă colaborare cu sistemele de sănătate, cercetătorii în știința vie, medicii și al din comunitatea sănătății."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Myerson că „industria sănătății înoate în date”, dar o mare parte din acestea sunt „nestructurate, izolate și inaccesibile pentru informații care ar avea grijă să îngrijească pacienților.Scopul lui Truveta, se pare, este să ajute la dărâmarea acelor ziduri. Cu toate acestea, Myerson se grăbește să remarce și accentul pe care companiile îl pune pe confidențialitatea datelor.

„Știm că datele de sănătate sunt diferite de alte date. Este însăși definiția personalului”, a spus Myerson. „În timp nu lansăm în încercarea noastră de a genera cunoștințe și perspective pentru a face diagnosticele și tratamentele, trebuie să facem acest lucru cu cea mai mare precauție pentru a proteja confidențialitatea persoanelor pe care să le servească în cele din urmă căutăm: pacienții."

Myerson și-a părăsit funcția de vicepreședinte executiv la Microsoft în 2018, pe fondul unei schimbări majore în organizația Windows. El a supravegheat Windows din 2013 și a fost la Microsoft timp de 21 de ani. De când a plecat, Myerson și-a asumat roluri la Madrona Venture Group și The Carlyle Group.

„Fiindcă mi-am pierdut tatăl de cancer la o vârstă fragedă, am aflat devreme despre tragedia pierderii”, a spus Myerson. „Sunt recunoscător în acest moment al carierei mele că îmi concentrez eforturile pe pasiunea mea de a ajuta pacienții și familiile lor."

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here