Fostul director cloud Amazon va supraveghea noua divizie de securitate la Microsoft

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Fostul director cloud al Amazon, Charlie Bell, se alătură Microsoft.
  • Bell va ocupa un rol nou creat la Microsoft, care supraveghează securitatea, conformitatea, identitatea și managementul.
  • Bell va fi un vicepreședinte executiv care va raporta CEO-ului Microsoft, Satya Nadella.

Cea mai mare știre Microsoft a zilei este că compania anunțat că Brad Smith va deveni vicepreședintele său, dar aceasta nu este singura știre a companiei a zilei. Microsoft îl aduce pe fostul director cloud al Amazon, Charlie Bell, pentru a conduce securitatea companiilor. Bell va ocupa un rol nou creat, care supraveghează securitatea, conformitatea, identificarea și managementul, potrivit unui raport al Bloomberg.

Bell și-a anunțat mutarea la Microsoft astăzi pe LinkedIn, declarând: „Sunt încântat să mă alătur Microsoft pentru a face față uneia dintre cei mai mari provocări ale timpului nostru, conducând o organizație de inginerie nou formată: securitate, conformitate, identitate și management."

El continuă în postarea sa pentru a explica modul în care Microsoft oferă o oportunitate unică de a vă asigura a securității:

Cu toții ne dorim o lume în care siguranța este invariabilă, ceva care este întotdeauna adevărat și putem dovedi constant că avem. Cu toții ne dorim civilizație digitală. Cred că Microsoft este singura companie în măsura să ofere acest lucru și nu aș putea fi mai încântat să lucreze cu această echipă talentată pentru a face lumea mai sigură pentru fiecare persoană și organizație de pe planetă.

Bell va raporta directorului executiv al Microsoft, Satya Nadella, în calitate de vicepreședinte executiv. Potrivit unui e-mail de la Nadella către angajați, care a fost obținut de Bloomberg, Bell va începe în noul său rol odată ce „se va ajunge la o rezoluție cu fostul său angajator.„Bloomberg notează că Microsoft a confirmat conținutul e-mailului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Securitatea cibernetică este una dintre cele mai provocatoare probleme ale vremurilor noastre – pentru fiecare persoană și organizație de pe planetă – și este esențială pentru misiunea noastră”, a spus CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, în e-mailul său despre Bell.

Pe vremea când a fost pe Amazon, Bell a fost vicepreședinte senior. El a raportat fostului șef AWS Andy Jasssy, care este acum președinte și CEO al Amazon. Bell a supravegheat echipele de ingineri care au lucrat la principalele servicii software ale AWS.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here