Uitați de DLC-ul oficial – încercați modul Northern Springs pentru Fallout 4

Fallout 4 este un joc destul de mare, dar un modder a crezut că ar putea fi chiar mai mult. Între jocul de bază și DLC-ul oficial, puteți petrece cu ușurință până la 200 de ore în Fallout 4, explorând pustiul și dezvoltarea așezărilor. Modder Jshrapnelc aparent nu a crezut că este suficient, așa că au dezvoltat un mod care este de fapt mai mare decât expansiunile oficiale lansate de Bethesda. Se numește Northern Springs și este un mod obligatoriu pentru Fallout 4.

Disponibil gratuit, modul este construit la fel ca un DLC oficial de la Bethesda, care cere jucătorului să înceapă sau misiune în Commonwealth care îl duce (sau ea) în pustiul înghețat din nord. Nivelul recomandat pentru a lovi zăpada este 40, așa că este cu siguranță plauzibil să luăm în considerare acest conținut suplimentar de final de joc. Cu peste 25 de misiuni de finalizat, patru noi însoțitori, 50 de puncte de interes, trei așezări și case pentru doi jucători de explorare, există multe de făcut aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vine iarna

Northern Springs ajunge chiar și până la a oferi patru noi roluri pentru a ajuta supraviețuitorii să facă niște capabil, inclusiv luptător în cușcă, vânător cu gheare mortale, colecționar de cărți și vânător de recompense. Având în vedere toate acestea și posibilitatea de a-l întâlni pe bărbatul Vault-Tec care m-a introdus în Vault 111 de la început, am pornit la nivelul 36 pentru că sunt hardcore și nu un fan să stea cu rolul principal feminin. să-i ridice puțin nivel. Vreau o provocare.

Omul Vault-Tec pe care îl întâlniți la începutul Fallout 4 s-a întors.

Dar băiete, autorul modului nu a greșit cu recomandarea nivelului. Jucând la supraviețuire, nu avea să fie o călătorie ușoară indiferent, dar Northern Springs este un loc periculos. Mă duce înapoi pe pământurile Fallout: New Vegas, unde jocul m-a omorât de mai multe ori, deși într-un mod ușor diferit. Misiunile incluse sunt o notă plăcută pentru a întrerupe explorarea unui tărâm nou, deși unele sunt puține aspre pe margini și cu buggy, iar alegerea deveni un vânător de gheare mortale i-a oferit personajului meu ceva de făcut.

Modulul este cu siguranță la începuturile sale, multe căutări necesită, unele personaje au nevoie de modificări și nivelurile de sunet au nevoie de puțină reechibrare - aproape mi-a suflat capul că muzica de luptă era atât de tare în comparație cu restul listei de melodii. Cu toate acestea, un mod care a fost dezvoltat de un singur suflet, este lăudabil și este un tărâm vast și nou pentru care să-l exploreze și cu care să interacționeze. Nu este perfect și nu este aproape de nivelul de lustruire pe care l-ați aștepta de la conținutul oficial (deși, este Bethesda), timpul o va face o experiență mai bună.

Alegerea muzicii este, de asemenea, puțin șocante pentru început. Este mai mult synthwave decât 40s, dar a crescut pe mine după câteva ore puse în Northern Springs.

Îndreptându-se spre nord

Dacă încercați să instalați modul, acesta este în versiunea beta și dezvoltatorul lucrează la orice feedback și rapoarte de eroare trimise de comunitate, așa că dacă întâlniți ceva care nu ar trebui să fie acolo, asigurați-vă că vă oferiți o atenție la Mod Nexus. Am adunat unele dintre cele mai bune moduri din Fallout 4 pe PC, pe care ar trebui să le verificați dacă vă rog să adăugați mai mult decât acest mod singur.

Descărcați Northern Springs pentru Fallout 4

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here