Football Manager 2022 se lansează pe Xbox Game Pass prima zi pentru Xbox, PC și cloud

Sursa: SEGA | Xbox

Ce trebuie sa stii

  • Football Manager este un joc popular de management sportiv care pune pe jucători să gestioneze o echipă profesionistă de fotbal.
  • Tocmai a fost anunțat că Football Manager 2022, următoarea intrare din serie, lansează prima zi pe Xbox Game Pass.
  • Football Manager 2022 va fi disponibil prin Xbox Game Pass pentru PC, în timp ce ediția Xbox va ateriza pe console și cloud.
  • Football Manager 2022 va accepta și Xbox Play Anywhere, astfel informațiile de salvare a jucătorilor se vor sincroniza între toate cele trei platforme.

Xbox Game Pass continuă să obțină o colecție impresionantă de titluri noi, inclusiv titluri de lansare nou-nouțe precum The Artful Escape și multe altele. Lista de jocuri care vin pe Xbox Game Pass este în continuare evoluție și este pe cale să ai o nouă intrare. Tocmai a fost anunțat că Football Manager 2022 va veni pe Xbox Game Pass în prima zi, atât pentru computer, cât și pentru consolă.

Football Manager este o serie de jocuri populare de la SEGA, care le permite jucătorilor să-și gestioneze propria echipă profesionistă de fotbal, chiar și scufundându-se în cele mai complicate și aprofundate detalii și nuanțe ale managementului fotbalului. Football Manager 2022 continuă seria în noiembrie. 9, 2021 și extinde acoperirea cu o lansare completă de prima zi pe Xbox Game Pass. SEGA nu se reține, deoarece Football Manager 2022 se îndreaptă către Xbox Game Pass pentru computer, în timp ce Football Manager 2022 Xbox Edition se îndreaptă către consolă și chiar Xbox Cloud Gaming.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, Football Manager 2022 se pare că va accepta și Xbox Play Anywhere, ceea ce înseamnă că jucătorii vor putea să joace o dată pentru a deține titlul atât pe PC, cât și pe Xbox, iar informațiile despre salvare se vor sincroniza între PC, Xbox și cloud. Football Manager 2022 poate fi un joc excelent de jucat în timp ce sunteți acasă sau în deplasare și poate chiar să se alăture listele noastre cu cele mai bune jocuri Xbox Game Pass pentru fanii jocurilor de simulare sportivă.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Football Manager 2022 se lansează pe Xbox Game Pass prima zi, astfel încât să poată accesa jocul indiferent unde vă aflați.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here