Concentrează-te pe fitness cu ceasul GPS Garmin Forerunner 35 acum până la 100 USD,

Deși este esențial pentru toată lumea să practice distanțarea socială și să stea acasă mai multe posibilități, este totuși important să ieși din casă din când în când pentru un aer curat. Să mergi la sala chiar acum nu este o idee inteligentă, dar poți totuși să alergi acolo unde locuiești și să practici distanțarea socială afară. Acest ceas de alergare GPS Garmin Forerunner 35 te poate menține pe drumul bun și te poate aduce înapoi acasă, indiferent în ce direcție ai întoarce.

Cu ceasul la vânzare la doar 99 USD.99 la Best Buy, aceasta este șansa de a economisi 20 USD din costul obișnuit și de a alege unul dintre cele mai bune prețuri la care s-a ajuns vreodată. Doar modelul negru este în vânzare în prezent, dacă sunteți parțial față de culorile albastru, verde sau alb, acestea sunt disponibile la prețul lor normal de 119 USD.99.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Tic Tac

Ceas Garmin Forerunner 35

Urmăriți-vă viteza, distanța și locația cu încărcări automate pentru a urmări toate datele. Nici măcar nu va trebui să vă aduceți telefonul.

99 USD.99 119 USD.99 20 USD reducere

  • Vezi la Best Buy

Forerunner 35 are un GPS încorporat care poate urmări cât de departe, cât de repede și unde alergați. Veți primi, de asemenea, monitorizarea ritmului cardiac 24/7. Configurați alerte care vibrează atunci când ați atins anumite obiective sau aveți nevoie de solicitări de reguli și alte notificări. Obține actualizări automate de software și configurați-l pentru a vă încărca și date automate. Ceasul funcționează în apă până la cinci metri, este vizibilitatea în interior, cât și în exterior și poate funcționa până la 9 zile fără GPS-ul activ.

Best Buy oferă transport gratuit pentru comenzile de 35 USD sau mai mult așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la o taxă de transport suplimentară odată ce ajungeți la finalizarea comenzii. În acest moment, Best Buy nu permite lor să intre înăuntru, de a avea opțiunea de a alege ridicarea gratuită de la bord, dacă aveți nevoie de acest articol înainte de sfârșitul nopții. Desigur, această opțiune este disponibilă numai în anumite locații.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here