Fly Johnny Fly, o explozie a unui joc Windows Phone

Fly Johnny Fly este un joc Windows Phone care ar atrage Mythbuster din noi toți. Scopul jocului cu Fly Johnny Fly este de a folosi diverse dispozitive explozive pentru a arunca un manechin de test de impact, care ar fi Johnny, printr-o cursă cu obstacole.

Fly Johnny Fly are peste opt pachete de explozivi, rachete și jet pack diferite pentru a arunca manechinul în jurul ecranului Windows Phone. Aveți peste cincizeci de niveluri de joc (cincizeci și opt pentru a fi exact) și nivelurile au totul, de la roțile morții care se învârtesc până la bolovani care vor încerca să vă strice ziua și să vă împiedice să finalizați cursul.  

Fly Johnny Fly este un joc unic, distractiv pentru telefonul tău Windows, care are o parte echitabilă de provocări și merită încercat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Meniul principal care vă întâmpină la lansarea Fly Johnny Fly are opțiuni pentru a juca jocul, a vizualiza realizările dvs. de joc, a verifica creditele jocului, a ajusta nivelurile de muzică și efecte sonore, de a vizita magazinul de jocuri și de a vedea mai multe jocuri ale dezvoltator.

Magazinul jocului are upgrade-uri și suplimente care îl vor ajuta pe Johnny să-și dea mai ușor drumul prin niveluri. Achizițiile se fac cu moned pe care le colectați pe măsura ce finalizați nivelurile.  Din nou, obiectivul jocului este de o plasă explozibilă în așa fel încât să-ți arunce manechinul pentru testul de impact pe steagurile sfârșitului cursei cu obstacole. Aveți, de asemenea, rachete pentru a vă ridica manechinul și un jet pack pentru a-l trimite peste diferite pericole.

Jocul începe lent și ușor, primele niveluri fiind mai multe tutoriale decât provocatoare. Sortimentul de explozibili se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Doar atingeți și menținați apăsat elementul pentru a-l trage în joc. Cu explozibili, pe măsură ce te apropii de Johnny, va apărea o săgeată direcțională care să-ți dea o idee despre traiectorie.  

Când obțineți dinamita, minele terestre, butoiul-bombă și alte dispozitive explozive la locul lor, eliberați poziția de pe ecran și așteptați kaboom-ul. Explozia îl trimite pe Johnny prin aer, sperăm în direcția bună.  Pentru a spori provocarea jocului, oferta dvs. de diverse dispozitive este limitată, așa că folosiți-le cu înțelepciune.

Nivelurile pot fi rejucate și pot varia în provocări, care includ roțile morții care învârtesc, care îți vor măcina manechinul de test în rumeguș și bolovani care îl vor zdrobi pe Johnny mai plat decât o clătită.  

Oh... vorbind de distrugere...trebuie să fii atent cu Johnny (de parcă l-ai putea arunca în aer cu grijă) pentru că dacă ești prea dur el va fi deteriorat, ceea ce scad puncte din scorul tău. Să-l aruncați pe Johnny de pereți prea tare, să plasați explozivul prea aproape și alte accidente (cum ar fi aterizarea pe o roată care se învârte a morții) îl va face pe Johnny să-și piardă o mână, un picior, un braț. sau o altă parte a corpului.

.

Odată ce ați terminat primele douăzeci de niveluri ciudate, avansați la nivelurile de gravitate, unde puteți folosi magneți de putere industrială și alte instrumente care sfidează gravitația pentru a-l arunca pe Johnny. Așezi magnetul în vecinătatea generală a lui Johnny și forța magnetică îl trage și îl împinge pe Johnny prin aer.  Este nevoie de puțin timp pentru a înțelege unde să plasați magnetul.

Linia de sosire pentru fiecare nivel este marcată cu steaguri în carouri galbene și negre.  După ce îl săriți, săriți, glisați sau aruncați pe Johnny pe lângă steag, va apărea un ecran de punctaj și veți avea opțiunea de a trece la nivelul următor sau de a reda nivelul actual pentru a vă obține scorul.  Sunteți punctat la fiecare nivel pentru câți explozivi nu sunt folosiți, timpul de difuzare, numărul de răsturnări în aer pe care îl puteți face pe Johnny și monede colectate. Din nou, daunele aduse lui Johnny vor scădea puncte din scorul tău general.  Cu cât scorul este mai mare, cu cât câștigi mai multe stele pentru acel nivel.

Fly Johnny Fly este unul dintre cele mai unice jocuri pentru Windows Phone. Grafica este drăguță, fizica distracției exploziei (într-un fel ciudat), precum și jocul realist și este destul de provocator. Dacă doriți să aruncați în aer un manechin de test de accident sau doar în căutarea unui joc distractiv pentru Windows Phone, Fly Johnny Fly merită să aruncați sau să vă uitați.

Există o versiune de probă gratuită disponibilă pentru Fly Johnny Fly, cu versiunea completă care rulează $.99. Fly Johnny Fly este disponibil pentru Windows Phone 8 și 7.x și puteți găsi aici în Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here