Revizuirea biroului în picioare FlexiSpot E6: Acest birou în picioare impresionant are chiar și un sistem anti-coliziune

Sursa: Windows Central

Anul trecut, am trecut în revistă biroul electronic în picioare E5 de la FlexiSpot și am plecat încântată de el. Așa că, când FlexiSpot a contactat și a întrebat dacă aș revizui noul birou emblematic, nu am putut spune nu. FlexiSpot E6 este standardul de aur al companiilor când vine vorba de birourile sale în picioare, având toate aceleași clopote și fluiere ca și E5, dar cu câteva completări pe care unii oameni le-ar putea găsi de interes.

Birou în picioare

FlexiSpot E6

Concluzie: E6 este un birou de vârf de la o companie de înaltă calitate care proiectează birouri electronice silențioase, rapide și ușor de utilizat.

Pro

  • Configurare ușoară
  • Design grozav
  • Silenții motor

Contra

  • Puțin scump
  • Designul tastaturii nu este favorabil
  • De la 399 GBP.99 la FlexiSpot

FlexiSpot E6 caracteristici remarcabile

Sursa: Windows Central

E6 are designul excelent și silențios cu dublu motor al FexiSpot, cu niveluri de înălțime variind de la 60 cm la 123 cm, puțin mai mici decât gama de 62 cm-125 cm a lui E5. Cu E6, veți obține, de asemenea, un design de picior modificat, care este mult mai robust și un nou sistem anti-coliziune care va opri automat ridicarea sau coborârea biroului atunci când detectează orice fel de restricție notabilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

sistem anti-coliziune ar fi fost la îndemână când am analizat E5, deoarece acest fapt mi-am spart una dintre lămpile de birou când am ridicat biroul pentru prima dată. Nu am fost atent la poziția biroului meu, a lămpii și a rafurilor de perete. Biroul s-a ridicat și lampa mea a fost strivită între birou și raft. Becul era ok, dar abajurul era rupt.

Cele mai bune suporturi de birou 2021

Cu E6, acel scenariu nu ar fi avut loc. În momentul în care biroul a observat că ceva bloca creșterea, s-ar fi oprit, poate salva-mi abajurul de la distrugere. Desigur, aceasta este probabil o problemă pe care nu o veți întâlni, dacă este deloc, dar este cu siguranță plăcut să aveți. Văd că acest sistem salvează câteva laptopuri grele, sau monitoare care se îngrijesc de desktop-securitate cabluri scurte de alimentare.

Voi spune că sistemul anti-coliziune nu este perfect. Nu este că nu se oprește când trebuie, ci că uneori se oprește când nu se oprește. De câteva ori, doar sprijinindu-te ușor pe birou în timp ce acesta se ridică îl va face să se oprească. Este de așteptat, deoarece probabil că nu ar trebui să vă sprijiniți de birou în timp ce acesta se ridică. Dar este ceva ce m-am gândit aș menționa, deoarece nu este o problemă pe E5 fără sistemul anti-coliziune.

FlexiSpot E6 design ergonomic

Sursa: Windows Central

În ceea ce a studiat acest design, de date am mers cu picioare negre și un blat alb. Blatul de masă poate fi găsit separat sau cu picioarele pentru 80 de lire sterline suplimentare, iar eu am optat pentru desktopul curbat alb. Cred că această combinație arată foarte bine, dar am câteva gânduri despre designul general al acestui blat specific.

Spre deosebire de desktop-ul standard necurbat, cel pe care îl am este înclinat pe toate laturile, ceea ce înseamnă că există aproximativ 2 inci de spațiu pe desktop pe care îl pierdeți pe toate cele patru laturi. Acest lucru face ca blatul să se simtă mult mai mic decât este în realitate, ce nu este ajutat și de decupajul curbat din față, care vă permite să stați mai aproape de birou.

Dacă ar fi după mine, marginile în unghi ar fi vizibile doar în față, atunci ar reveni la o margine de 90 de grad pe celelalte trei laturi. În acest fel, obțineți cea mai mare cantitate de spațiu pe suprafața biroului fără a sacrifica decupajul curbat și marginea frontală înclinată ergonomică superioară, care se simte mult mai bine petrecut sau brațe.

Sursa: Windows Central

Din fericire, puteți obține E6 cu o serie de finisaje diferite pentru desktop sau chiar să vă folosiți pe ale dvs. FlexiSpot oferă o mână, inclusiv negru, alb, arțar, mahon, bambus, abanos, maro, nuc negru, lemn de cireș, stejar roșu și cereale.

FlexiSpot E6 cadru robust

Picioarele în sine sunt configurate la fel ca E5, dar sunt proiectate puțin diferit. În loc de o bază rotunjită pentru picioare, E6 are un design mai dreptunghiular care este, de asemenea, puțin mai lat. Acest lucru joacă probabil un rol în afirmația FlexiSpot că E6 este mai robust, dar în folosirea în lumea reală, E5 este la fel de stabil ca și E6. Nu pot spune o mare diferență, chiar și la înălțimea maximă.

Sursa: Windows Central

De asemenea, cu E6 este inclusă aceeași șină de gestionare a cablurilor care trece de-a lungul părții inferioare a desktopului. Îmi place absolut această includere, deoarece gestionarea cablurilor pentru picioarele cu motor dublu, precum și a oricăror alte accesorii și dispozitive pe care le puteți utiliza pe birou sau simplu. poate folosi în continuare soluții suplimentare de gestionare a cablurilor dacă există, deoarece există loc pentru el, dar este bine să aibă și una încorporată.

Din păcate, singurul dezavantaj real al lui E5 este prezent și pe E6 și acesta este designul oarecum atrăgător al tastaturii care controlează înălțimile sus, jos și salvate. Are încă sigla uriașă FlexiSpot pe față, care ocupă mult mai mult spațiu decât este. În afară de aceasta, tastatura funcționează și funcționează conform așteptărilor. Nu este cel mai modern design de pe piață, dar face treaba.

Tastatura are trei stări de memorie salvate, permițându-vă să salvați cele mai bune poziții de înălțime sub atingerea unui buton. Există, de asemenea, o alarmă în picioare încorporată care vă va spune când este timpul să vă ridicați. Este plăcut să ai, dar dacă ești cineva care folosește un ceas inteligent, probabil că ai deja un pic de tehnologie care te sâcâie să te ridici tot timpul. Din fericire, nu trebuie să folosiți memento-ul în picioare al mesei.

Ar trebui să cumpărați FlexiSpot E6?

Sursa: Windows Central

Deci, dacă obțineți FlexiSpot E6 peste E5? Asta depinde în întregime dacă crezi că ai nevoie de sistem anti-coliziune. Știu că n-am crezut că am nevoie de ea până când a făcut-o. E6 costă 399 lire sterline, ceea ce este cu 50 lire sterline mai mult decât E5 la 349 lire sterline. Cred că 50 de lire sterline în plus merită pentru siguranța sistemului de coliziune, iar designul mai bun și picioarele mai rezistente sunt un bonus frumos.

Afirmațiile că E6 este mai stabil decât E5 sunt exagerate, deoarece E5 este un birou incredibil de robust. Cred că pentru oameni, E5 este mai mult decât suficient. Voi spune că prefer designul picioarelor lui E6, fiind mai puțin unghiulare în loc de rotunjite. Desigur, este complet subiectiv.

În orice caz, E6 este un birou electronic fantastic, care vă va asigura casa sau biroul serviciului. Cu mulți dintre noi lucrând de acasă, poate că acum este momentul să investești într-un birou în picioare al tău.

4.5 din 5

De asemenea, chiar acum, puteți economisi 80 GBP pe E6 dacă introduceți codul 2021E6 la finalizare. Deci, cu asta, poți obține oricum cu mai puțin decât un E5. În acest caz, E6 este o idee absolută. Verificați magazinul lor pentru mai multe. Dacă puteți să vă puteți oferi biroul, poate să vă puteți tasta și mouse-ul FlexiSpot este un accesoriu bun.

Birou în picioare

FlexiSpot E6

Birou electric în picioare

Dacă sunteți în căutarea unui birou electric excelent, ușor de utilizat, FlexiSpot E6 este o alegere excelentă.

  • De la 399 GBP.99 la FlexiSpot
  • De la 499 GBP.99 pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here