Fitbit Versa și Ionic primesc răspunsuri rapide și urmărirea sănătății femeilor

În timpul evenimentului de primăvară al produsului Fitbit din martie, compania a anunțat două funcții importante care vor veni pe ceasurile sale inteligente – Răspunsuri rapide și urmărirea sănătății femeilor. Aceste articole sunt acum lansate în baza de utilizatori a Fitbit și ajută la Versa și Ionic să fie și mai convingătoare.

Răspunsurile sunt în prezent exclusiv pentru cei care folosesc un telefon Android și, așa cum spune Fitbit la începutul anului, acest lucru vă permite să răspundeți rapid mesajului text, tweeturi, WhatsApp și multe altele folosind cinci mesaje preîncărcate. Fitbit le setează implicit la Da, Nu, Sună bine!, Nu pot vorbi acum, voi răspunde mai târziu și Ce se întâmplă?, dar poți să intri și să le schimbi pentru a spune orice vrei, până la 60 de caractere.

Ștergerea notificărilor de pe ceas acum le șterge și de pe telefon.

avea cele cinci răspunsuri implicite, indiferent de notificare pe care o primiți, dar Fitbit vă permite să faceți o milă suplimentară, personalizând aceste cinci răspunsuri în funcție de aplicație. Cu alte cuvinte, Răspunsurile rapide pe care le utilizați pentru text pot fi diferite de cele pe care le utilizați pentru o notificare Twitter.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, Fitbit nu s-a oprit aici. Pe lângă includerea și câteva emoji-uri pe care le puteți trimite ca răspuns, notificări pe care le primiți pe cele ce se sincronizează acum cu telefonul dvs. Ca atare, ștergerea unei notificări de pe ceas acum o șterge și de pe telefon (și invers). Acest lucru face gestionarea notificărilor mult mai ușoară și ajută la eliminarea redundanței de glisare a notificărilor de pe telefon și apoi de a le șterge pe aceleași de pe ceas.

În ceea ce privește căutarea sănătății femeilor, Fitbit lansează acest lucru pe dispozitiv pentru a folosi Ionic și Versa, și aplicația mobilă Fitbit pentru Windows și iOS (va fi disponibilă pe Android "în cursul acestei luni\ "). Utilizatorii Fitbit care se identifică ca femei și au vârsta de 13 ani și peste vor avea acces automat la serviciul sau poate fi activat manual atingând butonul Editați din partea de jos a tabloului de bord.

Cu urmărirea sănătății femeilor, utilizatorii pot înregistra informații despre menstruația lor pentru a obține estimări despre când va începe următoarea menstruație, când vor fi fertile etc.

În cele din urmă, Fitbit lansează, de asemenea, noi aplicații și cadrane de ceas care au scopul de a ajuta oamenii să trăiască o viață mai sănătoasă. Acestea sunt disponibile chiar acum în Galeria de aplicații Fitbit, unele dintre cele mai importante fiind Walgreens, One Drop, Diplomat Pharmacy Inc., și Fitabase.

  • Vezi Fitbit Versa pe Amazon
  • Vezi Fitbit Ionic pe Amazon
  • 250 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here