Firstpost aduce redacția digitală pe Windows Phone

Firstpost este un popular portal de știri indian deținute de conglomeratul media Network18, care caută digitală să fie o redare new-age cu știri de ultimă oră și funcții de opinie. Luna trecută, Firstpost și-a lansat aplicația oficială Windows 8, iar acum au ajuns și pe Windows Phone Store.

Aplicația oferă știri, vizualizări și analize în fiecare minut despre știri și probleme curente din India și din lume. puteți vedea galerii foto, puteți citi postări de blog și puteți viziona videoclipuri pe canalele de știri ale rețelei.  

Totul este bine, dar există o problemă serioasă cu aplicarea care nu se lansează pentru majoritatea oamenilor. Am reușit să-l pun în funcțiune doar de câteva ori. Sper că va veni în curând o actualizare pentru a remedia problema.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aplicația vă permite să navigați printr-o categorie largă de știri, cum ar fi politică, lume, afaceri, economie, investi, viață, idei, Bollywood și sport. Include, de asemenea, o selecție de cărți electronice scrise de editorii Firstpost (sfat bonus: poate să poată verifica pe cea mai recentă - Indian on Top - despre Satya Nadella).

consulta istoricul articolelor vizualizate și cuvintele cheie pe care le-ați căutat. De asemenea, puteți salva orice articol de știri pentru a le citi mai târziu. Aplicația are un tablou de bord frumos conceput și funcționalitate pentru a vă vedea activitatea dintr-o privire. Aplicația vă permite, de asemenea, să citiți și să comentați articolele de știri, precum și să distribuiți articolele pe Facebook sau prin e-mail.

Descărcați-l gratuit pentru dispozitivele Windows Phone 8 din Windows Phone Store. Aplicația este destul de îngrijită și oferă o experiență funcțională de utilizator asemănătoare unei reviste. Dacă sunteți un fan al conținutului de tip tabloid al Firstpost, este o aplicație bună de a avea sau dacă sunteți în căutarea unei experiențe grozave de știri pe dispozitivul dvs. Windows Phone, faceți-o un învârtire și spuneți-ne cum vă place. asta, dacă de fapt pornește, adică!

De asemenea, luați omologul Windows 8 în timp ce vă aflați într-o descărcare.

Mulțumesc Vishal, @visnit25, pentru sfat!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here