Anunțat primul card microSD certificat oficial Windows Phone 7: Sandisk 8GB?

Povestea stocării extensibile pe Windows Phone 7 este cu siguranță complicată. Știm că le iau, dar știm și că este foarte captivant. Când ne-am întâlnit cu Samsung pe 11 octombrie, nu a spus că este o schimbare permanentă a dispozitivului și că, odată ce ați introdus acel card, asta e tot, nu mai există întoarcere. Scriam atunci:

Practic, poți să-l poți elimina fără să resetați telefonul și nu este clar că cardul va fi reutilizabil dacă îl eliminați. Deci, în esență, dacă adăugați un card de 16 GB sau 32 GB, asta e tot, ați avut ocazia.

Engadget a confirmat recent acest lucru, menționând că cardurile erau inutilizabile și nici măcar nu pot fi reformate. Mergând mai departe, AT&T și-a schimbat tonul spunând nu adăugați nicio memorie la Focus, cel puțin nu încă. Problema este așteptarea pe anumite carduri care au fost „certificat” pentru a fi folosite pe dispozitivele noastre, carduri care au îndeplinit anumite standarde de performanță.

Astăzi, Samsung a trecut foarte repede (1 săptămână, nu rău) la controversă și a spus că cardurile Sandisk 8GB Clasa 2 vor funcționa pe dispozitivele noastre. Vestea proastă este că suportul lor nu pare să știi că Focus are doar 8 GB la bord, nu 16 GB. Mergând mai departe, acest lucru sună cam îndoit în cel mai bun caz. Deși nu ne îndoim că cardurile de 8 Clasa 2 vor funcționa, este încă toată chestie „cerificată oficială” pare că câteva săptămâni să se întâmple.

Bună, de fapt, Samsung Focus are o memorie internă de 16 GB și extensibilă până la 32 GB. Deci, puteți introduce un card micro SD de 32 GB pe acest dispozitiv. Cu toate acestea, există anumite limitări când vine vorba de cardul micro SD. Cardurile micro SD compatibile vor fi marcate ca „Windows Phone 7 Compatible” pe ambalaj. Cardurile aprobate pot fi obținute de la producător sau de la operator. (Cartelul micro SD SanDisk de 8 GB clasa 2 a fost certificat.) Multe carduri micro SD disponibile în comerț nu sunt aprobate pentru utilizare în Windows Phone 7. Utilizarea cardurilor neaprobate poate cauza degradarea performanței sau instabilitatea dispozitivului, inclusiv resetarea neașteptată și pierderea datelor utilizatorilor. O clasă de îndeplinire a cardului SD nu indică cerințele micro Windows Phone 7.

Dacă date bazate pe feedback-ul utilizatorilor, MobilityDigest a făcut o listă întreagă de carduri care se presupune că funcționează și nu funcționează, pe care le retipărim după pauză.

Surse: Samsung Support, Engadget, MobileTechWorld, MobilityDigest

Funcționare confirmată (datele rămân după resetare soft):

 • Kingston 4GB clasa 4
 • Kingston 8GB clasa 4
 • Kingston 32 GB clasa 4
 • Microcenter 16 GB clasa 2
 • SanDisk 8 GB clasa 2
 • SanDisk 16GB clasa 2
 • SanDisk 16 GB clasa 6

Momentan instabil/nesigur:

 • SanDisk 32 GB Clasa 2 (funcționare confirmată de Rok17)

Confirmat că nu funcționează (datele au dispărut după resetare soft):

 • A-Data 4GB clasa 6
 • A-Data 16 GB clasa 6
 • Lexar 16 GB clasa 6
 • Transcend 8GB Clasa 6
 • Transcend 16 GB clasa 6
Funcționare confirmată (datele rămân după resetare soft):
Kingston
Kingston 4GB clasa 4
Kingston 8GB clasa 4
Kingston 32 GB clasa 4
Microcentru
Microcenter 16 GB clasa 2
SanDisk
SanDisk 8 GB clasa 2
SanDisk 16GB clasa 2
SanDisk 16 GB clasa 6
Momentan instabil/nesigur:
SanDisk 32 GB clasa 2
Confirmat că nu funcționează (datele au dispărut după resetare soft):
O intalnire
A-Data 4GB clasa 6
A-Data 16 GB clasa 6
Lexar
Lexar 16 GB clasa 6
Transcende
Transcend 8GB Clasa 6
Transcend 16 GB clasa 6

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here