Prima comoară dezgropată în Sea of ​​​​Thieves arată cât de departe a ajuns jocul

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Sea of ​​​​Thieves tocmai și-a sărbătorit aniversarea de trei ani.
  • Jocul a depășit, de asemenea, 20 de milioane de jucători unici.
  • Membrii Rare împărtășesc povești distractive și analize din culise asupra dezvoltării.

Pentru a sărbători cea de-a treia aniversare a Sea of ​​​​ ​​Thieves, membrii lui Rare au folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși amintiri frumoase și câteva privilegii din interior asupra primelor zile de dezvoltare. O postare deosebită de specială a designerului principal Andrew Preston comemorează ultimii ani de navigație și uriașa piatră de hotar de 20 de milioane de jucători cu o înregistrare destul de hilară și emoționantă a primelor comori dezgropate vreodată în Sea of ​​​​Thieves.

După 3 ani de viață și 20 de milioane de jucători au jucat, m-am gândit că ar părea potrivit să împărtășesc prima dată când Treasure a fost dezgropată în #SeaOfThieves! Am parcurge un drum lung de primele zile ale prototipului, dar potențialul a fost foarte vizibil devreme! ? poza.stare de nervozitate.com/MiGB06qoLC

— Andrew Preston (@keeyaaaa) 19 martie 2021

Aceasta este o privire atât de frumoasă în spatele cortinei în lumea nu atât de frumoasă a prototipurilor timpurii. Este aproape greu de crezut că aceste modele de personaje în stil Veggie Tales vor ajunge să devină cele minunate și memorabile pe care le îngrijesc astăzi. A auzi strigătele de entuziasm din partea echipei în timp ce ideile lor mărețe pentru mecanici unice de joc la început să se aducă este absolut încântător.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Când Rare la început să discute despre idei și ambiții pentru Sea of ​​​​Thieves, scopul a fost întotdeauna să creeze cea mai bună experiență de tip sandbox pirat. Mantra dezvoltării a fost „instrumente, nu reguli”, subliniind accentul jocului pe libertatea jucătorului. În timp ce lansarea inițială a îndeplinit în mare parte obiectivele echipei, a fost cu siguranță puțină ușoară din punct de vedere al conținutului, făcându-i pe jucători înfometați de mult mai mult. Cu toate acestea, privind cât de departe a ajuns acest joc și ce oferă experiența actuală, pot spune că nu există niciodată un moment mai bun pentru a juca Sea of ​​​​Thieves.

Trei ani și încă merge puternic!

Sea of ​​Thieves

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a juca Sea of ​​​​Thieves.

Sea of ​​​​Thieves are mai mult conținut ca niciodată. Dacă sunteți curios să descoperiți ce vă așteaptă pe mare, acum este momentul să reuniți echipajul!

  • 40 USD la Microsoft Store
  • 40 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here