Prima privire la televizoarele Sony Bravia din 2015 cu Android TV

Sony se angajează să folosească Android TV pentru întreaga linie din 2015, seturi de a introduce mai subțiri decât un smartphone

Astăzi, la CES 2015 din Las Vegas, Sony a dezvăluit că întreaga linie Bravia din 2015 va rula sistemul de operare Android TV de la Google. Deși Sony a fost la bord cu Android TV de ceva timp, această angajament față de platformă de la un gigant al industriei precum Sony este o afacere mare. Și în urma conferinței de presă de astăzi, am putut să vedem pentru prima dată seturile emblematice X900C care rulează familiarul Android 5.0 Interfață Lollipop TV.

Venind în variante de 55, 65 și 75 de inchi, seria X900C profită de noul cip de procesare a imaginii X1 de la Sony pentru a face contrastul, a spori dinamică și a regla culorilor în conținut 4K. Seturile folosesc telecomanda Sony, văzută pentru prima dată împreună cu televizoarele Bravia din 2014.

Interfața de utilizare leanback a lui Lollipop aduce o experiență familiară noilor televizoare Sony.

Android TV aduce o experiență familiară noilor televizoare Sony, sub forma Android 5.0 „Interfața de utilizare leanback” a lui Lollipop. Acesta este practic identic cu ceea ce veți găsi pe alte dispozitive Android TV, cum ar fi Nexus Player, deși Sony va aduce portofoliul de conținut pe platformă prin servicii de vânzare Music Unlimited și Video Unlimited. În plus, bara de navigare „one flick entertainment” de la Sony, introdusă pentru prima dată în 2014, va aduce o bară de defilare suplimentară în mix, permițând selecția rapidă a conținutului de divertisment.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, Sony a dorit să evidențieze controlul vocal și capabilitățile de căutare vocală ale Android TV, precum și integrarea Google Cast, care, la fel ca dongle-ul de streaming Chromecast, permite smartphone-urilor să transmită conținut din diverse surse online către televizoare.

Poate cel mai impresionant lucru la unele dintre aceste televizoare nu este subțire lor, măsurând doar 4.Cu 7 mm în punctul cel mai subțire, seria X900C emblematică este mai subțire decât telefoanele inteligente Xperia Z3 ale companiilor, așa cum vezi în fotografiile noastre de mai jos.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here