Găsiți următoarea bere artizanală cu Beer Suggestions pentru Windows Phone 8

Petreceți-vă weekendurile la berăriile locale încercând berea artizanală locală? Beer Suggestion este o aplicație Windows Phone 8 pentru a vă îngriji orice pasionat de a avea ar trebui să vă verificați. Este o aplicație bine concepută care îi ajută pe utilizatori să cunoască mai multe despre berile din jurul lor și oferă câteva sugestii.

Beer Suggestion este creat de Austin Andrews, el este un om probabil să datorați o bere, mai ales dacă ați folosit vreodată una dintre pictogramele sale pentru a proiecta sau a construi o aplicație. Aplicațiile arată foarte bine, dar pentru ce le folosești? Mai ales descoperirea aromelor de bază ale oricărei beri pe care ești interesat să o încerci și să obțină sugestii pentru a beri similare pe baza acestor arome.

De exemplu, aici, în Redlands, CA, există o fabrică de bere locală, numită Hangar 24. Și-au pus amprenta în sudul Californiei pentru a avea o bere cu degustare unică, bazată pe plantațiile de portocali locale. Dacă vă uiți la profilul semnăturii lor Orange Wheat, vei vedea că are scoruri ridicate în următoarele categorii: portocale, subțire, citrice, dulce, crocant etc. Acum că vedem aromele de bază ale motivului pentru care are loc atât de mult Orange Wheat, putem găsi beri similare care au arome similare – de exemplu Orange Blossom de la Buffalo Bill’s Brewery, care are scoruri ridicate în portocale, subțire și dulce. La fel ca și grăul portocaliu, ne place atât de mult.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aplicația este destul de spartană în ceea ce privește funcționalitatea în această etapă: profiluri de arome pentru bere și sugestii bazate pe acele arome. Dar urmează mai multe în viitor. Aplicația folosește date de la Beerator (//beerator.co/index.html), un site web care recomandări și baza de date pentru toate aceste profiluri de arome. Site-ul web aduce în viitor profiluri de utilizatori, care vă vor permite să lăsați recenzii ale berilor dvs. preferat și să vă ajute să rafinați motorul de a recomanda mai mult decât doar profiluri de arome. Aplicația Windows Phone Beer Suggestion va include probabil aceste funcții în viitor, când vor deveni disponibile.

Aplicația este acceptată de primire, dar puteți elimina acelea pentru 1 USD.99 cu o alegere în aplicație în pagina despre. oferă sugestii de a avea gratuit în Windows Phone Store aici, utilizați codul QR de mai jos sau glisați spre dreapta în aplicația noastră Windows Phone Central.

Acum, care sunt unele dintre băuturile tale artizanale preferate?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here