Află despre prietenul tău blănos cu acest test ADN pentru câini la preț redus

Trusele ADN nu sunt doar pentru oameni. În acest sezon de sărbători, puteți lua un kit ADN pentru câinele dvs. pentru a afla despre sanatatea si moștenirea lor. Pentru Cyber ​​​​Monday, Embark are două tipuri de truse ADN reduse cu 30%. timpul lua o trusă care testează doar rasa câine dvs. sau puteți, de asemenea, să faceți un test de sănătate pentru boli comune care pot fi detectate prin testele ADN.

Doggo DNA

Testul ADN pentru câini de la bord

Aflati despre câinele dvs

Acest test ADN pentru câini descoperă rasa și varietatea câinelui tău. De asemenea, verifică riscurile pentru sănătate, inclusiv peste 190 de boli genetice.

  • 135 USD pe Amazon

Embark are două teste ADN pentru câini disponibile la reducere chiar acum. Testul ADN pentru câini mai puțin costisitor se concentrează doar pe rasa câinelui tău. Testul compară prietenul tău blănos cu peste 350 de rase de câini pentru a-i descoperi descendența și variațiile. Platforma de testare a fost realizată în parteneriat cu Colegiul de Medicină Veterinară a Universității Cornell. Potrivit Embark, testul poate determina rasa de câini de rase mixte până la cinci procente din totalul rasei. De asemenea, puteți găsi rudele vii ale câinilor dvs. cu ajutorul Doggy DNA Relative Finder inclus.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Testul de rasă ADN pentru câini + test de sănătate acoperă toate testele de aceeași rasă și adaugă, de asemenea, un test de sănătate. Aceasta evaluează peste 190 de boli genetice pentru îngrijirea câinele dvs. ar putea avea un risc ridicat, inclusiv sensibilitatea la medicamentele MDR1, glaucomul, mielopatia degenerativă și cardiomiopatia dilatativă.

Rezultatele testului durează de la trei până la cinci săptămâni. Dacă vrei să-ți faci propriul test ADN în timp ce afli mai multe despre prietenul tău blând, poți lua un test AncestryDNA care este, de asemenea, redus pentru Cyber ​​​​Monday.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here