FIFA 15 Ultimate Team cu suport Xbox driblează pe Windows Phone

FIFA 15 Ultimate Team este cel mai recent joc pentru Windows Phone cu suport Xbox Live. Obține peste 10.000 de jucători de la peste 500 de licențe de echipe de fotbal. Așteptați cu nerăbdare peste 30 de ligi și stadioane reale în acest nou joc pentru mobil! Premier League engleză, La Liga, Bundesliga germană și altele sunt acum toate pe Windows Phone gratuit.

Iată ce obțineți cu FIFA 15 Ultimate Team pentru Windows Phone:

  • CONSTRUIȚI-VĂ ECHIPA ULTIMĂ: Câștigă, schimbă și colectează superstaruri precum Lionel Messi și Eden Hazard pentru a-ți crea propria echipă fantastică. Alegeți-vă stilul de joc, formația, kiturile și multe altele.
  • MOD SIMULARE RAPIDĂ: puneți-vă abilități de management la încercare cu noi simulări rapide. Configurați-vă echipa, începeți meciul și urmăriți cum se desfășoară. Faceți sub-uri inteligente, ajustări tactice și evaluați efortul echipei pe parcurs. Rezultatele meciului depind în totalitatea capacității de a gestiona abilitățile și chimia jucătorului - ducând autenticitatea la nivelul următor.
  • MECIURI DIN LUMEA REALĂ: Joacă următorul meci al echipei tale favorite, plus alte 3 meciuri majore care au loc în toată lumea – în fiecare săptămână!
  • PREIA CONTROLUL: Folosiți comenzile clasice, acum cu funcția „Trecere prin trecere” – sau optați pentru „Comenzi obișnuite” noi, cu mai puține butoane. chiar să atingeți de două ori joystick-ul pentru a permite driblingul tactic pentru un control mai atent al mingii. În plus, dacă ai un controler extern – nu rata șansa de a-l folosi pentru prima dată pe teren.

FIFA 15 Ultimate Team este un joc gratuit pentru Windows Phone de la EA. Există există în aplicație, așa că fiți conștienți de asta. Descărcăți-l în 781 MB, așa că asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea Wi-Fi înainte de a încerca să descărcați. Din păcate, nu există suport pentru 512 MB.

  • Descărcați FIFA 15 Ultimate Team pentru Windows Phone

Mulțumesc pentru sfat Moodi Darkness!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here