Cel mai rapid mod de a câștiga bani în Anthem

Cel mai bun raspuns: Pe scurt, câștigi monede completând misiuni și când jocul. Poți câștiga rapid monede completând dificile misiuni, făcând încercări zilnice și săptămânale și folosind mai multe bonusuri de alianță cu toți prietenii tăi pentru a-ți îmbogăți la sfârșitul fiecărei săptămâni.

  • Microsoft: Anthem Standard Edition (60 USD)
  • Amazon: Anthem: Ediția Legion of Dawn (80 USD)

Ce sunt monedele?

Monedele sunt una dintre cele două monede din jocul lui Anthem. Acestea sunt cele pe care le puteți obține în timp ce jucați (mai multe despre asta mai târziu) și sistemul monetar canonic pentru personajele lumii.

Monedele sunt folosite pentru a-și face jocul, cum ar fi vopsele, viniluri și pachete de armură, dar și emo și materiale de creație pentru planuri. orice faceți în magazinul din joc, pe care îl puteți accesa prin meniul de setări de sub Recomandat fila, vorbind cu NPC-urile comercianților sau intrând în Forja și cumpărând articole în timpul fabricării.

Cealaltă monedă sunt cioburi, pe care le-ar putea găsi doar schimbând bani din lumea reală. Aceasta este, evident, cea mai rapidă modalitate de a obține suficient în pentru a cumpăra upgrade-uri, dar dacă nu cumva să vă cheltuiți banii câștigați cu greu, există o altă modalitate.

Finalizați misiunile

Există multe moduri de a câștiga bani în Anthem, dar vrei să faci rapid și să obții tot prada bună. Câștigi monede doar completând misiuni, fie că este vorba de misiuni de poveste sau de provocări freeplay. La începutul jocului, te vei trezi invadat de monede, dar acel sentiment se va dispărea pe măsură ce mergi înainte.

Pentru a vă asigura că înotați în monedă precum Scrooge McDuck, va trebui să vă concentrați pe câteva misiuni specifice.

Primul este prin încercări zilnice, săptămânale și lunare. Dacă îl vizitați pe Lucky Jak la centrul Fort Tarsis (el stă în spatele unei mese cu niște clepsidre pe ea) sau accesând Provocări fila din Jurnal si mergând la Calea Gloriei secțiune. Acest lucru implică, de obicei, îndeplinirea faptelor sau a unui anumit număr de misiuni.

După era de așteptat, finalizarea încercărilor zilnice vă aduce mai puține monede decât cele săptămânale (încercările lunare, din momentul în care să scrieți, vă răsplătesc cu materiale de artizanat rare, dar nu cu monede).

În al doilea rând, există provocări separate pe care le puteți finaliza misiunile din joc. Le puteți accesa în aceeași zonă cu probele și vă vor aduce, de asemenea, câteva monede și pradă.

De asemenea, poate câștiga bani completând lumea deschisă Joc gratuit quest-uri, care pot, de asemenea, să vă pradă. Cu câtă provocarea este mai grea, cu atât vei primi mai multe monede și pradă. Aceste misiuni vor dura cel mult 20 de minute, așa că dacă completați mai multe pe zi, veți obține mai multe monede.

Utilizați sistemul Alianței

Anthem are, de asemenea, un sistem pasiv încorporat care te recompensează pentru prietenii. EA încurajează oamenii să se joace cu alții, dar nu este necesar să se joace cu animiți oameni. Atâta timp cât sunteți prieteni în joc, ar trebui să vedeți câteva monede în fiecare săptămână.

A avea prieteni vă oferiți a x5.00 Bonus de prieteni pentru fiecare prieten și cu cât joacă mai mult, cu atât vei primi mai multe monede. În fiecare săptămână, jocul vă va popula primii cinci cei mai activi prieteni de pe scară, astfel cum prietenii care s-ar putea să nu se joace prea mult pot fi filtrați. Cu câti joci mai mult tu și prietenii tăi, cu atât vei obține mai multe recompense.

Dacă nu aveți destui prieteni, jocul va umple unul dintre aceste cinci locuri cu contribuții ale aliaților - sau oamenii cu care sunteți la coadă aleatoriu. Ca și în cazul prietenilor, cu cât te joci mai multe cu anumite persoane, cu atât nivelul tău este mai înalt, ceea ce îți recompensează mai multe bani.

În momentul scrierii acestui articol, scara săptămânală se resetează luni, la ora 19.m. Est.

Deveniți freelancer

Ediția standard a imnului

Fă ca freelancerul să trăiască

Cel mai nou joc BioWare este primul său MMO în lume deschisă și, ca atare, vă trebuie să vă dedicați mai mult timp de joc pentru a obține mai multe recompense. Există multe de făcut în Anthem, inclusiv completarea poveștii și explorarea lumii și îndeplinirea misiunilor respective.

  • 60 USD la Microsoft

Deblocați bonusuri

Imnul: Ediția Legiunea Zorilor

Bonusuri în joc

Trecerea la ediția Legion of Dawn vă va aduce și mai multe bonusuri, inclusiv pachete exclusive de armură, o armă legendară și o copie a coloanei sonore digitale.

  • 80 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here