Fallout 76 primește server personalizat prin Fallout Worlds în septembrie

Sursa: Bethesda Softworks

Ce trebuie sa stii

  • Fallout 76 introduce Fallout Worlds, care vor fi lansate în septembrie.
  • Fallout Worlds le permite jucătorilor să schimbe aproape orice setări pe care le doresc, de la daune de cădere până la modul în care C.A.M.P. lucrări.
  • Lumile personalizate vin pentru abonații Fallout 1st, în timp ce Lumile publice vor fi disponibile pentru toată lumea.

Întorsătura de supraviețuire a Bethesda Softworks pe Fallout în Fallout 76 continuă să vadă noi actualizări și conținut suplimentar. Mai târziu în acest an, jucătorii vor putea schimba practic toate regulile, deoarece Fallout 76 primește servere personalizabile prin Fallout Worlds. Conform anunțului, Fallout Worlds așteptăm să fie disponibile în septembrie, în urma unei actualizări, aducând Lumi personalizat privat pentru abonament Fallout 1st și Lumi publice haotice și rotative pentru toată lumea.

Aproape orice poate fi schimbat într-o lume personalizată, cum ar fi să nu mai fie nevoie de putere pentru a opera o bază, eliminarea daunelor căzute, activarea muniției infinite, modificarea vremii și multe altele, dezvoltatorii promițând că vor fi adăugate mai multe opțiuni. după lansarea funcţiei. Public Worlds va funcționa în mod similar, dar ca o opțiune publică, cu funcții modificate direct de Bethesda și schimbându-se în mod regulat. Fallout Worlds sunt disponibile în testare pe serverul public de testare astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizarea recentă Steel Reign pentru Fallout 76 a ultimul capitol al conținutului poveștii aduse pentru Brotherhood of Steel, alături de alte funcții precum Legendary Crafting. Alături de alte titluri Bethes, Fallout 76 disponibile este în prezent pe Xbox Game Pass. Jucătorii consolelor Xbox Series X și Xbox Series S au opțiunea de a activa 60 FPS prin Xbox FPS Boost.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here