Se lansează Fallout 4 beta deschisă pentru modurile PC, Xbox One va adăuga suport în mai”,

Bethesda Softworks a lansat suport pentru mod în beta deschisă pentru versiunea pentru PC a Fallout 4 printr-o actualizare a jocului post-apocalipsă pe Steam. Suportul pentru modificări pe versiunile Xbox One și PlayStation 4 ale jocului va avea loc în luna mai.

Într-o postare pe blog, Bethesda a declarat:

Pentru Fallout 4, obiectivul nostru a fost să facem modurile mai ușor și mai accesibile decât oricând – atât pentru creatori, cât și pentru jucători. Prin construirea unui sistem complet nou cu Bethesda.net am făcut un salt uriaș înainte în realizarea acestui lucru. Acum puteți să răsfoiți și să căutați cele mai recente și mai bune moduri, să vă alegeți preferatele, să postați feedback și să le instalați - totul în cadrul jocului. Pur și simplu selectați Moduri din meniul principal și începeți să navigați.

În timp ce toate versiunile jocului vor putea în curând să instaleze și să joace mod-uri în Fallout 4, oamenii care doresc să le realizeze sunt limitați la computer. Puteți descărca instrumentele de mod Creation Kit prin Bethesda.net launcher chiar acum.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here