ExpressVPN să lanseze protocolul Lightway pentru a putea performanța și fia

Sursa: ExpressVPN

Ce trebuie sa stii

  • O actualizare la ExpressVPN îi îmbunătățește timpul de conectare, fiabilitatea și viteza.
  • Performanța stabilită se datorează lansării către ExpressVPN a propriului protocol VPN numit Lightway.
  • ExpressVPN a avut un audit de securitate independent efectuat pe Lightway și a oferit codul protocolului în sursă deschisă.

ExpressVPN, unul dintre cele mai bune VPN-uri Windows 10, tocmai a lansat Lightway, propriul protocol VPN. Cu noul protocol, ExpressVPN promite viteze mai rapide, fiabilitate în vigoare și conexiuni mai rapide. Lightway este disponibil pe toate platformele acceptate de ExpressVPN, inclusiv Windows, macOS, Linux, Android, iOS și routere.

În comparație cu protocoalele mai vechi, în medie, în testarea sa beta, ExpressVPN a constatat că Lightway:

  • Conectează 2.de 5 ori mai rapid: Mai mult de jumătate din timp, Lightway conectează VPN-ul în mai puțin de 1 secundă.
  • Îmbunătățește fiabilitatea cu 40%: Aceasta înseamnă că utilizatorii se confruntă cu mai puține renunțări și trebuie să se reconnecteze, în special pe mobil.
  • Mărește viteza de 2x: Lightway face vitezele VPN și mai rapid, astfel utilizatorii să poată face ceea ce le place online fără întrerupere.

Pe lângă lansarea Lightway, ExpressVPN a anunțat două noi inițiative de încredere și transparență pentru protocolul său; un audit de securitate de la Cure53 și codul Lightway open-source.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cure53 a efectuat un test de penetrare și un audit al codului sursă al Lightway în martie 2021. A găsit 14 constatări relevante pentru securitate, nu există niciuna dintre ele nu a fost clasificată drept „critică”." ExpressVPN a abordat constatările, iar Cure53 a verificat activitatea în iunie 2021.

Harold Li, vicepreședintele ExpressVPN, a spus:

Viteză, performanță, confidențialitate, securitate, fiabilitate – niciun protocol nu le avea pe toate. De aceea am investit resurse pentru a construi Lightway de la zero pentru nevoile VPN moderne. Cele mai recente două inițiative de încredere și transparență nu oferă și mai multă încredere pentru a lansa pe deplin Lightway la scară și suntem încântați că mai mulți oameni se bucură de beneficii Lightway.

ExpressVPN a publicat și codul sursă la Lightway Core pe GitHub sub o licență open-source. Acest lucru ar trebui să permită ca protocolul să fie vizualizat de orice organizație sau persoană care dorește să efectueze propriile teste de securitate.

ExpressVPN

ExpressVPN era deja cel mai bine cotat VPN-ul nostru pe Windows. Odată cu lansarea Lightway, ar trebui să fie mai rapid, mai fiabil și să se conecteze mai rapid.

  • De la 6 USD.67 la ExpressVPN

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here