Experienta proiect Ariana al lui Razer la CES 2017

Am avut timp să vedem proiectul Ariana la CES 2017 și a fost destul de uimitor. Conceptul de proiector cu senzor de adâncime, pentru întreaga cameră a fost anunțat astăzi, mai devreme ca un mijloc de a oferi experiențe de joc captivant care nu implică realitatea virtuală.

Mulți acest lucru vor aminti de excursia anterioară a Microsoft în spațiu, iar abordarea lui este la fel de slabă. Este încă un concept, iar arătarea lui este în primul rând pentru a măsura interesul consumatorilor. Sunt deja încântați, prin parteneriate cu companii precum Philips, care pot face becurile conectate la internet să dezvolte dezvoltarea cu restul acțiunilor. Aceasta este o modalitate excelentă de a-și extinde ecosistemul existent de accesorii Chroma-lit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Timpul petrecut în camera demo a vândut conceptul din toată inima. Adopția și costul de către dezvoltatori ar fi încă blocaj semnificativ pentru un produs din lumea reală, dar performanța Shadow Warrior 2 a fost complet netedă. Deși ar putea să fie puține distre de mouse-ul și tastatura care clipesc constant, vizualizarea extinsă a ecranului este grozavă. Deja m-am putut bucura de o versiune mai neclară a acestei experiențe prin intermediul unor periferice precum LightPack acasă. A fi capabil să mărească fidelitatea și această gama de experiențe ar fi un upgrade fantastic.

Cel puțin, Razer merită credit pentru că a repetat o idee grozavă. De asemenea, Project Valerie le întărește dorința de a încerca produse cu adevărat nebunești, chiar dacă nu văd niciodată lumina zilei. Desigur, asta nu mă împiedică să sper că acest lucru va fi realizat. Cât de mult ai fi dispus să plătești pentru ceva ca Proiectul Ariana în casa ta?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here