Fostul șef Bioware Casey Hudson anunță Humanoid Studios

Sursa: Electronic Arts

Ce trebuie sa stii

  • Casey Hudson este un dezvoltator de jocuri cunoscut pentru munca sa la titlurile emblematice BioWare, cum ar fi Star Wars: Knights of the Old Republic și trilogia originală Mass Effect.
  • Hudson a demisionat din funcția de director general al BioWare în decembrie. 2020.
  • Astăzi, Hudson a anunțat Humaoid Studios, un nou studio canadian care lucrează la o nouă IP.

În decembrie 2020, veteranul BioWare Casey Hudson a părăsit compania fără a menționa la ce va lucra în continuare. Hudson a anunțat marți că a fondat Humanoid Studios, un nou studio canadian cu „dezvoltatori talentați din întreaga lume”."

Humanoid Studios își propune să aducă „inovație și artă”, deoarece echipa va lucra la o nouă IP. Nu au fost menționate alte detalii în acest moment, deși unele dintre listele de locuri de muncă sugerează că aveți experiență cu Unreal Engine, așa că poate că jocul va rula pe Unreal Engine 5. Indiferent de cât de zguduit, sunt primele zile pentru echipă, așa că nu ne-am aștepta să auzim mai multe în curând.

De-a lungul mandatului său la BioWare, Hudson a lucrat la jocuri precum Star Wars: Knights of the Old Republic, Jade Empire, primele trei jocuri Mass Effect și Anthem. Va fi interesant să vedem exact ce gen este vizat de Humanoid Studios și dacă se bazează sau nu pe familiaritatea îndelungată a lui Hudson cu lumi și ideile science-fiction.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La începutul acestui an, am vorbit cu câțiva veterani ai dezvoltării studiourilor de jocuri AAA despre motivul pentru care mulți dezvoltatori se descurcă singuri în studiouri mai mici, independente chiar acum. Mulți dezvoltatori doresc să lucreze într-o echipă mai mică, cu nu mai mult de aproximativ 100 de angajați, în timp ce alții pur și simplu au nevoie de o pauză și vor să încerce ceva nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here