EvolutionMultiplayer, bătălii SF online de pe Windows Phone

EvolutionMultiplayer este un joc Windows Phone care te aruncă în mijlocul unei bătălii SF online. Nu există prea multe în acest shooter la persoana întâi în afară de căutarea în arena de luptă pentru ca alți jucători să-l elimine. Aveți o anumită evoluție a caracterului pe măsură ce numărul dvs. de ucideri crește, dar în cea mai mare parte, gândiți-vă la el ca la un joc virtual de paint ball, dar într-un cadru SF.

Jocul este de la dezvoltator care ne-a adus Masked Shooters, care este un alt shooter online multiplayer, dar mai puțin SF și mai multă luptă militară în dispoziție. Am primit câteva sfaturi despre joc și am decis să vedem cum a zguduit această parte a acestei serie de jocuri.

EvolutionMultiplayer nu este un joc groaznic, dar, așa cum am văzut cu Masked Shooters, calitatea grafică chiar reține acest joc. Există, de asemenea, ocazional întârziere cu comenzile de joc. EvolutionMultiplayer are potențial, dar are nevoie de puțină lustruire înainte de a putea străluci.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Când lansați pentru prima dată EvolutionMultiplayer, va trebui să creați un număr de ecran care vă va identifica în timpul jocului online. Odată creat, jocul vă va duce la meniul său principal.

Meniul principal pentru EvolutionMultiplayer are o serie de opțiuni care includ:

  • Sărind în joc
  • Vizualizarea misiunii dvs. curente și orice progres către finalizare
  • Vizualizarea clasamentului online
  • Atingeți opțiunile jocului
  • Vizualizați ecranul Despre
  • Deconectați-vă din joc

Opțiunile pentru EvolutionMultiplayer includ niveluri de sensibilitate a sunetului și ecranului și setări de calitate grafică. Grafica este decentă, dar mi-a fost greu să identific ținte pentru că s-au amestecat prea mult cu fundalul. Nu este că soldații inamici sunt camuflati, ci mai degrabă nu există suficient contrast pentru a se separa inamicul cu fundalul.

Atingerea butonului Play din meniul principal va deschide un meniu de cameră în care puteți sări într-o cameră existentă pentru a lupta împotriva ei să vă puteți crea propria cameră de luptă pe care să o găzduiți. Când îți crezi propria poti putea seta numărul de jucători permis, poți alege mediul și armele. Favorit personal - înarmați pe toată lumea cu lansată de rachete.

În timp ce veți avea misiuni (de obicei să eliminați un anumit număr de inamici) spre care să vă străduiți în cea mai mare parte, scopul EvolutionMultiplayer este să împușcăți orice se mișcă. Există competiții pe echipe în care ai colegii de echipă (nu este nevoie să-ți împuști) care să încerci să elimine echipa inamică.

Armele variază de la puști de asalt la lansatoare de rachete. Comenzile de pe ecran includ un joystick de mișcare, un buton de declanșare a armelor, un buton de țintire (trage în sus o vizualizare a vederii armelor) și un buton de salt. Direcția de mișcare sau câmpul vizual se pot schimba prin glisarea pe ecran. Din câte îmi dau seama, nu există limitat pentru muniție.

Comenzile jocului au fost receptiv în cea mai mare parte, dar am experimentat o întârziere cu joystick-ul în mișcare. Mi s-a părut ca și cum personajul meu mergea prin noroi, iar încetineala în mișcare l-a făcut vulnerabil la atac. Acest lucru ar putea fi atribuit unei erori în programare sau unei probleme cu conexiunea la rețea.

În cazul în care vei fi ucis în timpul jocului, EvolutionMultiplayer îți va genera nou jucătorul după câteva secunde. Re-apariția vă va plasa aleatoriu în arena de luptă și, prea des, vă veți găsi direct în fața unui jucător inamic, făcându-vă sau rață așezată.

Impresie generală

Ca și în cazul Masked Shooters, mi-a plăcut conceptul din spatele EvolutionMultiplayer. A fi capabil să intri în joc și să concurezi cu alții online poate fi distractiv și un mod distractiv de a-ți petrece timpul.

EvolutionMultiplayer vă oferă un mediu SF în care să vă luptați, dar cu o grafică mai puțin stelară și controale sporadice ale jocului, jocul poate fi uneori mai frustrant decât distractiv. Dacă dezvoltătorul ar putea găsi o modalitate de a-i face pe ceilalți jucători să iasă puțin mai în evidență și de a înăspri controalele, pot vedea că EvolutionMultiplayer are mai mult atractiv. Totuși, jocul merită încercat, dar nu-ți crea speranțe prea mult.

La ultima verificare, EvolutionMultiplayer trage în jos un 4.Evaluare de 5 stele în Windows Phone Store. Cu toate problemele legate de grafică și de control, am forma ratingul înapoi în vecinătatea unui 3-3.Evaluare 5 stele.

  • Descărcați EvolutionMultiplayer pentru Windows Phone (gratuit)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here