The Evil Within continuă cu lansarea DLC-ului „The Assignment”

Bethesda tocmai a anunțat că The Evil Within: The Assignment este acum disponibil pentru accese pe Xbox One.

The Assignment este primul dintr-un DLC în două părți, bazat pe povești, pentru renumitul titlu survival horror al lui Bethesda, conducă de nimeni altul decât Shinji Mikami, tatăl lui Resident Evil.

DLC-ul este concomitent cu evenimentele din jocul principal, punând jucătorii în rolul detectivului Juli Kidman, partenerul personajului principal Sebastian Castellanos. Locația lui Juli Kidman este în mare parte necunoscută în jocul principal, iar „The Assignment” și „The Consequence” urmăresc să pună capăt misterului din jurul personajului.

Misiunea va fi urmată de The Consequence, mai târziu în această primăvară. Ambele DLC-uri promit să includă noi locații, noi mistere și noi inamici îngrozitori și răspunsuri la întrebările ridicate de intriga intriga a jocului de bază.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În calitate de fan al lui Shinji Mikami și al titlurilor clasice Resident Evil, The Evil Within a avut o mulțime de note potrivite cu mine după lansarea sa anul trecut. În timp ce jocul are probleme de siguranță și este adesea puțin prea bine pentru gusturile mele, fapt că Bethesda respectă angajamentul de abonament al sezonului acesta promițător. Titlurile de groază s-au bucurat din nou de o oarecare atenție datorită unor genuri precum The Evil Within, Alien Isolation și Resident Evil re-mastered re-relansare (re re re re re re re). Titlul de groază indie White Night a sărit de la [email protected] la Activision și senzația generată procedural de la Kickstarter, Grave este programată să ajungă pe Xbox One la sfârșitul acestui an.

Pe lângă „The Assignment” și „The Consequence”, Bethesda plănuiește să lanseze la treilea DLC – „The Executioner” – mai târziu în cursul anului, atât pe PC, cât și pe Xbox. Toate trei sunt disponibile ca parte a permisului sezonului The Evil Within. mult timp fiecare episod DLC separat la 9 USD.99 / 6 GBP.99 / 9 €.99 respectiv, sau la o reducere ca parte a celor 19 USD.99 / 14 GBP.99 / 19 €.99 permis de sezon.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here