Evil Dead: Jocul arată mai bine decât are dreptul să

Sursa: Sabre Interactive

Permiteți-mi să încep prin a spune că Evil Dead este una dintre francizele mele de groază preferate din toate timpurile, așa că înțeleg părtinirea extremă pe care o am când vine vorba de nivelul meu de entuziasm pentru viitoarea lansare a lui Evil Dead: The Game. Acestea sunte, am glumit doar pe jumătate când am proclamat că dezvăluirea sa la Game Awards din 2020 a fost unul dintre cele mai hype spus întregului eveniment, iar defalcarea gameplay-ului cu care am fost tratați la Summer Game Fest anul acesta a reușit. cumva. pentru a depăși așteptările mele cele mai sălbatice. Indiferent dacă ești sau nu fan al seriei, Evil Dead: The Game arată mult mai bine decât au dreptul să facă.

De ce fanii ar trebui să fie încântați pentru Evil Dead: The Game

Sursa: Windows Central

Voi fi destul de sincer cu mine aici; șansele sunt că aș fi fost destul de fericit cu o prezentare mediocră a lui Evil Dead: The Game. În ciuda așteptării mele pentru ceea ce va fi primul joc Evil Dead din peste 15 ani, cu siguranță nu mă aștept la cel mai mare buget sau la cea mai înaltă calitate a acestui titlu. Dezvoltatorii, Boss Team Games, sunt un studio mai nou, fără un istoric lung de lansări uimitoare, așteaptă cum să aștepți să scadă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din fericire, cea mai recentă prezentare generală a jocului, cu singurul Bruce Campbell în rol principal, a pictat o imagine superbă a ceea ce jucătorii pot aștepta cu nerăbdare din acest joc horror multiplayer asimetric.

Ca fan, nu aș putea fi mai mulțumit de modelele de personaje sau de mediile afișate în timpul acestui trailer de joc. Atenția la detalii pentru personajele emblematice din Evil Dead, Army of Darkness și chiar Ash vs. Evil Dead a fost uluitor. În clipa în care a început acest trailer, a fost foarte clar că fiecare persoană care lucrează la Evil Dead: The Game este un super fan al acestui francize și asta m-a încântat să pun mâna pe ea.

Mențiuni subtile la decorurile emblematice din filme, cum ar fi cabina de coșmar din originalul Evil Dead până la legendarul Oldsmobile al lui Ash, înfățișează această lume într-un mod pe care nu-l-am mai experimentat până acum. Dacă îți place Evil Dead, cu siguranță poți să mă întâlnești că Boss Team Games iubește și Evil Dead - sau cel puțin este foarte bun să pretindă că o face.

Evil Dead: The Game a fost un remarcabil la Summer Game Fest și E3 2021

Sursa: Windows Central

Pentru jucătorii care nu sunt familiarizați cu Evil Dead, care dacă mențiunile mele pe Twitter indică acest lucru este un număr șocant de mare, am simțit, de asemenea, că spectacolul Evil Dead: The Game a făcut o treabă fantastică, oferind oamenilor un motiv. să păstreze. acest titlu de groază pe radarul lor. S-a pus accent pe jocul PVPvE care combină în mod unic elementele cheie ale unor jocuri precum Friday the 13th și Hunt: Showdown, astfel jucătorii care preferă experiențe multiplayer convingătoare vor găsi cu siguranță ceva de care să se bucure aici. De asemenea, merită remarcat cât de groaznic de fantastic au fost prezentate lupta și execuțiile exagerate și în acest trailer. Din punct de vedere al gameplay-ului și al prezentării, am fost complet și sincer impresionat de ceea ce a apărut acest lucru echipă cu Evil Dead: The Game.

Acum, cu toate acestea spuse, înțeleg perfect rezervele oamenilor în ceea ce privește adaptările licențiate ale jocurilor video, mai ales când acestea bazează pe francize horror de nișă. Este ușor să auziți cuvintele „Evil Dead: The Game” și să le scrieți complet drept un titlu de aruncat, dar tot ceea ce am văzut până acum să văd că acesta va fi un titlu remarcabil pentru multiplayer. 2021.

Îi încurajez pe cei care sunt căldui cu acest joc să revină și să revină la cel mai recent trailer. Savurați cu adevărat nivelul de fidelitate vizuală vizualizată în aceste medii meticuloase create și personaje impresionant modelate. Deși sunt mai mult decât conștient de mine aici, am încântat să văd că Evil Dead The Game se află în față cu multe dintre cele mai mari părinte de la Summer Game Fest 3 2021.

Care este data lansării pentru Evil Dead: The Game?

Sursa: Windows Central

În prezent, nu avem o dată fermă de lansare pentru Evil Dead: The Game. Cu toate acestea, cel mai recent trailer de joc confirmă o fereastră de lansare în 2021. Îmi imaginez că, cu rădăcinile sale în groază, octombrie ar fi ținta ideală, dar deocamdată voi aștepta cu răbdare. Dacă căutați ceva de jucat între timp, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de groază de pe Xbox.

Cea mai bună ofertă în jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Sute de jocuri grozave la un preț lunar mic.

Cu un catalog din ce în ce mai în creștere de plăci impresionante și de la terți, Xbox Game Pass este o afacere greu de ignorat dacă joci pe Xbox și PC. Dacă nu ați încercat serviciul până acum, nu a fost niciodată un moment mai bun.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here