Tot ce trebuie să știți despre prezentarea WWDC 2015

(/wwdc-2015)

Discursul WWDC 2015 a început cu o schiță distractivă a lui Bill Hader și alți câțiva alți comedianți de seamă care se prefaceu că pregătesc un spectacol mare. Tim Cook a urcat pe scenă pentru a vorbi despre câți participanți veneau din lume și despre sesiunile pe care le vor oferi.

OS X El Capitan

Mai întâi a fost OS X 10.11 numit El Capitan va veni în această toamnă și este disponibil pentru dezvoltatori ca beta astăzi. Noile gesturi pad permit marcarea cu ușurință a e-mail-urilor ca citite, filele Safari pot fi fixate și dezactivate cu ușurință, căutarea Spotlight a fost creată, gestionarea ferestrelor noi este disponibilă cu Split View și există o nouă aplicație pentru note (mai multe). despre asta mai tarziu).

Previzualizarea dezvoltatorului OS X El Capitan este disponibil astazi, versiunea beta publica in iulie{.cta.iapa}

Apple aduce Metal pe Mac, aducand grafica la cip{.cta.iapa}

OS X El Capitan va aduceri pentru Controlul misului si gestionarea ferestrelor{.cta.iapa}

Spotlight primește căutarea contextuală și multe altele în OS X El Capitan{.cta.iapa}

Safari în OS X El Capitan va permite ca site-urile să fie fixate în bara de file{.cta.iapa}

Pe lângă această experiență, există progrese semnificative în performanță. Tehnologia Metal utilizată pe dispozitivele iOS va fi disponibilă pe Mac pentru a reduce sarcina procesorului pentru redarea grafică, atât banală, cât și la cerere. Acest lucru elimină OpenGL și permite dezvoltatorilor de jocuri să optimizeze pentru Mac la un nivel fără precedent. Noul Unreal Engine se joacă frumos cu Metal.

iOS 9

Conferința WWDC a continuat să vorbească despre iOS 9, inclusiv au fost ale fundației, inteligenței, aplicațiilor și multe altele. iOS 9 intră în versiunea beta publică în iulie, va fi actualizat gratuit în toamnă și nu va renunța la suportul pentru niciun dispozitiv.

Apple dezvăluie oficial iOS 9 la WWDC

iOS 9 beta ajunge astăzi la dezvoltatori; beta publică care vine în iulie{.cta.iapa}

Performanța iOS 9 mărește concentrarea pe eficiență și durata de viață a bateriei{.cta.iapa}

Siri va observa o alegere a mementourilor bazate pe locație și a asistenței proactive, cum ar fi prezicerea apelurilor primite de la numere care nu sunt în agenda dvs., adăugarea cu ușurință de mementouri contextuale sau oferirea de muzică de ascultat în anumite situații. Căutarea are acum un API disponibil pentru dezvoltatori în care să-și pună cârligele, ca să nu mai vorbim de noi tipuri de rezultate personalizate din cutie. Prezentarea de căutare a încheiat cu o reasigurare și despre dedicarea Apple pentru confidențialitate și afirmând că utilizatorul are întotdeauna controlul.

Siri în iOS 9 capătă un aspect nou și mai multă inteligență{.cta.iapa}

Următorul a fost Apple Pay. Noi parteneri se înscriu la Apple Pay, inclusiv Square cu un nou cititor. 1 milion de locații vor folosi Apple Pay program de lună viitoare. Apple Pay este mare și cu aplicații, primind de două ori mai multe plăți. Pinterest vă permite utilizatorilor să cumpere articole fixate cu Apple Pay în curând. Apple Pay vine în Marea Britanie în iulie cu sprijin pentru multe bănci importante, iar mai multe vor veni în toamnă. 250.000 de locații din Marea Britanie, inclusiv Oyster, vor accepta Apple Pay la lansare. Apple Pay adaugă carduri de magazin, de credit și de debit. Passbook a fost redenumită în Wallet, în lumina tuturor noilor funcții.

Apple Pay, utiliza acum de 2.500 de locații bancare din SUA, va fi lansat în Marea Britanie în iulie

După Apple Pay, aplicația Notes a fost prezentată cu liste de verificare, fotografii, desene, link-uri web și o nouă vizualizare care evidențiază atașamente. Aplicația nativă Maps a Apple primește și o actualizare cu informații despre tranzit în orașele mari din China și SUA.S. Maps are acum căutare bazată pe categorie.

Hărți iOS 9 aduce hărți detalii de transport în prim-plan{.cta.iapa}

Adăugați fotografii, creați liste de verificare, desenați schițe și multe altele cu Note în iOS 9{.cta.iapa}

Unul dintre cele mai interesante iOS a fost o aplicație nou-nouță numită Știri. Sunt disponibile animații de tranziție, videoclipuri încorporate, galerii foto în linie și o tipografie bogată. Marcajele vă ajută să reluați de unde ați rămas, iar sugestiile vă ajută să găsiți alte publice pe baza obiceiurilor dvs. de lectură și a intereselor introduse manual. Editori majori precum Conde Nast, ESPN, Wired și Wall Street Journal sunt la bord. U.S., U.K., iar Australia va fi prima care va primi aplicația Știri.

Apple introduce News pentru a te ține la curent cu publicațiile tale preferate

iPad-ul urmărește să aibă unele actualizări în iOS 9. Tastatura QuickType va avea comenzi rapid pentru tăierea, copierea și inserarea, împreună cu alte câteva, lângă predicțiile dvs. de text. Un gest elegant de dublu glisare vă permite să selectați text fără a părăsi tastatura. Optimizare suplimentară a fost făcută pentru tastaturile hardware.

Noi funcții multitasking pe iPad ca parte a iOS 9{.cta.iapa}

Tastatura iPad câștigă o nouă bară de comenzi rapide, poate deveni trackpad și multe altele în iOS 9{.cta.iapa}

Multitasking-ul pe iPad primește un upgrade important în iOS 9. SlideOver este o funcție nouă care vă permite să treceți cu degetul într-o vizualizare divizată a două aplicații care rulează simultan. Split View este, din păcate, disponibilă numai pe iPad Air 2, deși veți putea arunca sau privi la notificările primite pe dispozitivele mai vechi. O nouă interfață multitasking arată acum previzualizări mai mari ale aplicațiilor disponibile imediat. Videoclipul imagine în imagine vă permite să micșorați, să redimensionați și să mutați miniaturile videoclipurilor în timp ce sunteți în alte aplicații. API-urile vor fi disponibile pentru dezvoltatori pentru a utiliza videoclipurile PIP.

Vorbim despre iOS 9 închis cu o serie de suplimentare. În plus, trei ore de viață a bateriei vor fi disponibile printr-un nou mod de economisire a bateriei. Autentificarea cu doi factori vine pe iCloud. Actualizarea over-the-air la iOS 9 va necesita doar 1.3 GB de spațiu liber, spre deosebire de actualizări istorice mult mai mari.

iOS 9 aduce o varietate de bunătăți pentru dezvoltatori, inclusiv GamePlayKit, ReplayKit și multe altele{.cta.iapa}

iOS 9 va fi o actualizare prietenoasă cu spațiul, autentificarea cu doi factori care va veni pe iCloud{.cta.iapa}

Apoi au fost o mulțime de lucruri grozave pentru dezvoltatori. Trei cadre noi vor fi disponibili dezvoltatorilor numiti GameplayKit, Model I/O și ReplayKit. HealthKit poate monitoriza acum hidratarea și sănătatea reproductivă. HomeKit adaugă suport pentru senzori, umbrele ferestrelor și securitatea, cu controlul distanței prin iCloud. CarPlay adaugă suport wireless și asistență extinsă pentru producătorii de mașini. Swift 2 a fost anunțat la WWDC 2015, cu o grămadă de apariție și va deveni open source. Compilatoarele iOS, OS X și Linux vor fi disponibile la sfârșitul anului 2015.

Limbajul de programare Swift 2 va deveni proiect open source la Apple{.cta.iapa}

CarPlay va funcționa fără fir în mașinile viitoare{.cta.iapa}

HomeKit acceptă acces la distanță prin iCloud, o mare varietate de dispozitive conectate

watchOS 2

Tim Cook a revenit pe scenă pentru a rezuma lucruri și a anunța către App Store a oferit 100 de miliarde de descarcări, are 1.5 milioane de aplicații disponibile și au plătit 30 de miliarde de dolari dezvoltatorilor.

Apoi a fost watchOS 2. Beta pentru dezvoltatori a fost lansată astăzi și va apărea public în toamnă. Apple Pay, Maps, Siri și Timepiece primesc toate produsele pe Apple Watch. Fotografiile și albumele individuale pot fi folosite ca chipuri, alături de noi timelapse-uri bazate pe oraș și chipuri de „complicație” personalizabile, cu informații contextuale suplimentare, ar fi vremea și dezvoltarea cum viitoare.

Apple anunță watchOS 2: aplicații native, mai mulți prieteni, Siri mai inteligent

Apple watchOS 2 Developer Beta disponibil astăzi, lansare publică în această toamnă{.cta.iapa}

Creatorii de aplicații Apple Watch vor putea adăuga mai multe funcții native.cta.iapa}

Călătoria în timp vine la watchOS și arată rapid ceea ce ați descoperit{.cta.iapa}

Călătoria în timp este o funcție și elegantă care vă permite să avansați cu Coroana digitală pentru a vedea cum se vor schimba acele complicații, cum ar fi întâlnirea după următoarea dvs. Modul Noptiera este un nou mod de alarma peisaj care se poate activa in timp ce Apple Watch se incarca.

Sistemul de prieteni vă permite să adăugați prieteni mai ușor și să aveți mai multe seturi de prieteni. Digital Touch acceptă acum mai multe culori. E-mailul va avea capacitatea de a răspunde, iar FaceTime se poate ocupa acum de sunet.

Aplicații de fitness pot funcționa câte independente și se pot sincroniza ori de a restaurează o conexiune iPhone. Fitness-ul are câteva realizări interesante noi. Apple Pay pe Apple Watch include cardurile de membru pe care le vom vedea în iOS 9. Indicațiile de transport pe hărți vor fi acolo complete cu comenzi Siri. Siri va sprijini, de asemenea, controlul la domiciliu asupra Apple Watch.

Pentru dezvoltatori, logica aplicației va putea rula nativ pe ceas, fără a fi nevoie să vă bazați pe iPhone. Accesul dezvoltatorilor la redarea audio si video va fi disponibil pe watchOS 2, plus HealthKit, HomeKit, accelerometru, microfon, Taptic Engine si Digital Crown.

Apple Music

Tim Cook a revenit pentru „încă un lucru”, care a fost Apple Music. Apple Music și propune să combine video, audio social într-un serviciu unificat. Iese pe 30 iunie în peste 100 de țări la prețul de 9 USD.99/lună sau 14 USD.99 pentru o familie de până la 6 utilizatori. Primele trei luni vor fi gratuite, iar aplicația va veni pe Android mai târziu, alături de o nouă versiune de iTunes.

  • Apple Music este oficial cu streaming la cerere, un post de radio global și mai mult
  • Apple Music va veni pe 30 iunie pentru iPhone, iPad, Mac și Windows

Jimmy Iovine a urcat pe scenă pentru a prezenta serviciul, iar Trent Reznor a apărut în videoclip vorbind despre implicarea sa creativă. În plus față de streamingul la cerere a muzicii iTunes, există un post de radio 24/7 bazat în trei orașe numite Beats One. Există, de asemenea, o secțiune de curatare a aplicației care vă permite să vizualizați melodiile sugerate de experții muzicali umani de la Apple. Drake a urcat pe scenă pentru a introduce funcția Connect în Apple Music, urmat de Eddy Cue, care a făcut o prezentare a aplicației.

Spectacolul s-a încheiat cu un concert susținut de The Weeknd. Cam asta este, asigurați-vă că citiți mai în detaliu toate darle de mai jos!

WWDC 2015

Principal

  • Hub WWDC 2015
  • Hub iOS 9
  • OS X 10.11 butuc
  • Hub Apple Watch
  • Hub rapid
  • Forumuri de discuții

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here