Tot ce trebuie să știți despre Call of Duty: Modern Warfare 2019

Sursa: Activision

Call of Duty: Modern Warfare este o instituție de jocuri. Povestea inițială pentru un singur jucător și experiența multiplayer au fost o clasă de master în modul de a crea un shooter la persoana întâi, iar acum Activitatea speră că va putea iubi un fulger de două ori.

 • Acesta este Call of Duty Modern Warfare?
 • Este aceasta o continuare?
 • Ce fel de joc este?
 • Ce fel de hărți vor exista?
 • Va exista un mod Zombi??
 • Ce moduri de joc există atunci?
 • Call of Duty: Modern Warfare 2019 va avea un permis de sezon?
 • Call of Duty: Modern Warfare 2019 sunt microtranzacții?
 • Call of Duty: Modern Warfare 2019 sunt joc încrucișat?
 • Când și de unde îl pot obține?

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

 • 60 USD pe Amazon

Alte articole pe care poate să le vedeți

 • Motorul Call of Duty: Modern Warfare a fost în dezvoltare timp de 5 ani
 • Call of Duty: Modern Warfare oferă joc încrucișat și fără permis de sezon

Acesta este Call of Duty: Modern Warfare?

În 2007, Call of Duty a fost crema pentru FPS, dar jocurile s-au concentrat pe cel de-al Doilea Război Mondial. În timp ce asta a oferit o distracție excelentă pentru multiplayer, poveștile au devenit puțin și lente în cele din urmă au devenit învechite. Modern Warfare, dezvoltat de Infinity Ward și publicat de Activision, a fost primul joc care a împins franciza în epoca modernă cu tot ceea ce presupune – armele avansate, dronele și tancurile au fost predominante.

Totuși, ceea ce a diferențiat jocul cu adevărat a fost campania pentru un singur jucător. Nu a fost doar o gândire ulterioară, a fost o poveste pe deplin realizată și un rechizitoriu destul de blestemător al Războiului împotriva Terorii care avea loc în acel moment. Povestea a avut niște momente serioase șocante, dar ne-a prezentat și câteva personaje destul de memorabile, precum Căpitanul Price.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Desigur, și multiplayer-ul a fost al naibii de bun. Simplitatea jocului multiplayer, includerea de noi arme cu lunete laser și killstreaks care au devenit o parte semnătură a francizei Call of Duty, s-au fuzionat pentru a face din OG Modern Warfare o capodopera multiplayer.

Este aceasta o continuare?

Nu, nu chiar. Atât Modern Warfare 2, cât și 3 au fost sequelele directe. Aceasta este mai degrabă sau repornire. Cu unele dintre aceleași personaje - cum ar fi Captain Price menționat mai sus. This poveste este o relatare și mai întunecată a mitului Modern Warfare.

Acest lucru are foarte mult sens. Războiul este și a fost întotdeauna un loc gri din punct de vedere moral, dacă faci un joc bazat pe teatrul de război actual, trebuie să-ți murdărești mâinile. De fapt, Price o spune în trailer; „Ne murdărim, așa că lumea rămâne curată.„Această ambiguitate morală va fi o temă pe tot jocul, pe măsura ce vei vedea jocul din perspective diferite.

Ce fel de joc are?

Sursa: Activision

Modern Warfare este separat în trei secțiuni distincte; Campanie Solo, Multiplayer și Co-Op. Fiecare mod oferă ceva diferit pentru jucători și fiecare este o provocare în sine.

Campanie solo

Campania solo conține un set de misiuni poveste despre un general rus necinstiți care folosește arme chimice. Jucați mai multe personaje din poveste care se desfășoară ca intriga unui film de acțiune bun.

Acțiunea este așa cum vă așteptați, cu piese decor uriașe, misiuni ascunse și o mulțime de scene. Totuși, este foarte distractiv și merită timpul tău înainte de a începe să te joci cu prietenii tăi.

Multiplayer

După cum v-ați aștepta de la un joc Call of Duty, multiplayerul este o parte importantă a distracției. Jocul are o serie de moduri de jocuri diferite, unele vechi, cum ar fi Deathmatch și Domination, iar altele noi, cum ar fi Ground War.

Fiecare mod oferă ceva unic, în special Ground War. Cu 50 de jucători în fiecare echipă, devine o mare corp la corp cu hărți uriașe și bătălii masive dintre jucători. Este foarte distractiv de jucat și permite tuturor tipurilor de jucători să încerce cele mai bune trucuri. De la lunetiști la puști, există ceva pentru toată lumea.

Spec Ops

Spec Ops este pentru aceia dintre noi care le place jocul în echipă strâns. Jocul Spec Ops presupune ca tu și colegii tăi să fie un dialog deschis în orice moment, mișcându-vă ca o unitate pentru a vă atinge obiectivele. Este foarte distractiv.

O hartă Spec Ops vă cere să vă furișați printr-un aeroport într-un avion, să vă străbateți în avion, să luați o bombă nucleară, apoi să vă luptați spre punctul de extracție. Este greu, rapid și extrem de distractiv de făcut cu trei prieteni.

Ce fel de hărți multiplayer vor exista?

Jocul se concentrează pe interferența Rusiei în Orientul Mijlociu, cu atacuri teroriste care au loc în orașele europene. Hărțile multiplayer seamănă mult cu hărțile poveștilor, cu influențe din Orientul Mijlociu - peșteri insurgenților, sate mici și tabere - precum și zone metropolitane mai mari, cum ar fi Londra.

Toate hărțile tind să fie bine echilibrate, cu o mulțime de puncte de prindere, benzi lungi pentru sniping și zonă pentru a vă apropia de aproape și personal. Hărțile pentru Gunfight - modul de joc 2v2 - sunt strânse și frenetice, în timp ce hărțile de război de la sol sunt expansive și au loc pentru toată lumea.

Va exista un mod Zombi??

Într-un interviu recent pentru PlayStation Lifestyle, directorul Campaign Gameplay, Jacob Minkoff, a spus: „Încercăm să creăm o lume cu sentimente autentice, realiste. Nu avem flexibilitatea de a face ceva de genul să punem zombi în joc."

El continuă spunând că zombii „ar compromite sentimentul de a juca într-o lume care pare realistă și autentică și relativă la conflictele și lucrurile cu care ne confruntăm astăzi."

Deci nu, nu vom primi zombi de data asta. Oricum, asta a fost întotdeauna o chestie cu Treyarch - Treyarch este dezvoltator care face jocurile Call of Duty non-Modern Warfare - așa că nu mă aștept să văd în acest joc.

Ce moduri de joc există atunci?

Știm că va exista o campanie pentru un singur jucător, o campanie în cooperare și un mod multiplayer, dar există și o mulțime de moduri în fiecare secțiune. Majoritatea modurilor de joc sunt centrate în secțiunea multiplayer, iar lista este destul de extinsă:

 • Echipa Deathmatch
 • Team Deathmatch (realism)
 • Dominaţie
 • Ochelari de vedere nocturnă
 • Ochelari de vedere nocturnă (realism)
 • Luptă cu arme
 • Joc cu arme
 • Atac cibernetic
 • Sediu
 • Război la sol
 • Cauta si Distruge
 • Gratis pentru toti

Modurile de realism sunt în esență aceleași cu modurile normale, ele doar îndepărtează minimapa și ridică ușor daunele. Acest lucru te face puțin mai ușor de ucis, dar face jocul mai tensionat.

Call of Duty: Modern Warfare 2019 va avea un permis de sezon?

Spre deosebire de titlurile anterioare Call of Duty, Call of Duty: Modern Warfare elimina permisul sezonului. Aceasta este o mișcare similară cu ceea ce am văzut din jocuri precum Battlefield V și Star Wars Battlefront II. În loc să fragmenteze baza de jucători, toată lumea are acces la tot conținutul viitor.

Directorul de creație al Infinity Ward, Patrick Kelly, a spus după aceea când a discutat despre schimbare.

Fiecare decizie de design a fost luată în vedere jucătorii noștri. Odată cu lansarea Call of Duty: Modern Warfare, luăm măsuri pentru a uni comunitate. În primul rând, plănuim ca Call of Duty: Modern Warfare să fie jucat împreună cu PC și pe consola prin suport pentru joc încrucișat. În al doilea rând, eliminăm permisul tradițional de sezon, astfel încât să putem oferi mai multe hărți și conținut gratuit, precum și evenimente post-lansare tuturor jucătorilor. Acesta este doar începutul – urmează mult mai mult.

Sperăm că Activision va continua această politică pentru ratele viitoare ale Call of Duty.

Call of Duty: Modern Warfare 2019 sunt microtranzacții?

Call of Duty: Modern Warfare va include în cele din următorii microtranzacții. Ca și în jocurile anterioare, punctele Call of Duty pot fi găsite pentru valoare și folosite pentru a cumpăra multe articole cosmetice. Nu este clar cât de agresivi vor fi în ceea ce privește „plătirea pentru a câștiga”, dar cu loot boxe aflate în domeniul aplicării reglementărilor în acest moment, sperăm că nu vor fi prea relevați. Așteptați-vă la ele la câteva săptămâni după lansare.

Call of Duty: Modern Warfare 2019 sunt joc încrucișat?

Pentru prima dată în istoria francizei, Call of Duty: Modern Warfare va include joc încrucișat pe PC și console. De exemplu, jucătorii Xbox One vor putea juca cu jucători de pe PC și invers. Kelly a spus că această mișcare ar trebui să ajute la unificarea comunității. Acesta va oferi jocului o bază de jucători sănătoși de la început, ceea ce ar trebui să reducă timpul de potrivire, deoarece va fi mai ușor să găsești jucători.

În timp ce jocul încrucișat de la Xbox One la PlayStation (PS4) este binevenit, jocul încrucișat de la consola la PC prezintă propriul set de provocări. O tastătură și un mouse oferă mult mai multă precizie decât un controler, iar mulți jucători ar putea să nu se simtă confortabil să se confrunte cu cei care au grijă de configurația, deoarece Call of Duty: Modern Warfare este o experiență competitivă. Serverele vor încerca întotdeauna să se potrivească tipului dvs. de controler, cu excepția cazului în care sunteți într-un grup cu controlere mixte, apoi se vor plasa cu alte grupuri care fac același lucru.

Când și de unde îl pot obține?

Call of Duty: Modern Warfare este disponibil pentru a fi jucat în octombrie. 25, 2019 pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here