Tot ce trebuie să știi despre Apex Legends

Pe 4 februarie 2019, Respawn Entertainment – ​​​​acum deținută de EA – a lansat o experiență Battle Royale numită Apex Legends. Au existat zvonuri că ar fi o versiune free-to-play a Titanfall, dar este mai mult pe linia Overwatch decât orice altceva. Este o bătălie bună de modă veche între bine și rău. Primație care iese din cale este că jocul pare să se desfășoare în universul Titanfall, dar nu conține informații mech-uri sau alte instrumente falnice pentru a putea controla. Este un shooter standard de alergare și arme, în care fiecare persoană are diverse abilități speciale.

În timpul dezvăluirii, Respawn l-a numit un joc „battle royale bazat pe echipe tactice” și „testul suprem de supraviețuire”." Douăzeci de echipe de trei jucători luptă până la ultima echipă în viață. Deci, în loc să ai o sută de jucători, sunt șaizeci. La fel ca Overwatch, echipa trebuie să aleagă personajul – de la înfricoșătorul „Gibraltar” până la „Mirage” – care le completează abilitățile. De exemplu, ca Mirage să ademenească inamicii într-o anumită zonă și capacitatea sa de momeală apoi ca cineva la fel de puternic ca Gibraltar să-i decimeze complet acest cheia succesului. Trebuie să gândești tactic.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din fericire, există numeroase personaje din care să alegeți așa că veți găsi cu siguranță un luptător care vă va place. Comunicarea joacă încă un rol vital, dar să presupunem că nu vei folosi un microfon. Există modalități de a "ping" arme, inamici și locații. Vă puteți înțelege unul pe celălalt fără a fi nevoie să măcar să mișcați buzele!

Legende

 • Blood Hound — Tracker tehnologic
 • Gibraltar — Cetatea protejată
 • Linia vieții - Medic de luptă
 • Pathfinder — Cercetaș înainte
 • Wraith — Escarmătoriu interdimensional
 • Bangalore — Soldat profesionist
 • Caustic — Trapper toxic
 • Miraj — Smecherul holografic

Fiecare personaj – sau „Legendă” – are o abilitate ultimă puternică, cum ar fi apelarea picturii de aprovizionare sau lansarea unui baraj împotriva inamicilor.

Arme

 • Puști de asalt
 • Submitraliere
 • Mitraliere ușoare
 • Puști de lunetist
 • Puști de vânătoare
 • Pistoale

Fiecare categorie are câteva arme unice, cum ar fi "Flatline" sau "Peacekeeper". Multe dintre aceste arme sunt de la Titanfall și prezinta zeci de skinuri diferite deblocabile.

Din timpul petrecut cu Apex Legends, putem spune cu siguranță că filmările se simt grozav. Este la fel de precis ca ceea ce ne-am obișnuit în Call of Duty și se simte absolut incredibil. Este chiar cu un pas peste ceea ce Respawn a reușit să realizeze în Titanfall 2. Există un tutorial lung la începutul jocului care vă învață cum să jucați. Există o mulțime de variabile diferite în Apex Legends cu care trebuie să te familiarizezi înainte de a începe primul tău. Recuperă că liderul echipei - cunoscut sub numele de „Jumpmaster” – alege când jucătorii vor cădea pe harta masivă. Spre deosebire de PlayerUnknown's Battegrounds, există zone fierbinți marcate unde puteți găsi provizii. În cele din urmă, obiectivul inițial este de a asigura o navă de aprovizionare înainte de a șterge pe toți cei ceilalți de pe hartă.

Apex Legends pare puțin neclar pe baza Xbox One, dar reușește totuși să rămână la 60 FPS. Din fericire, versiunea Xbox One X pare că rulează la o rezoluție foarte mare, poate chiar 4K 60 FPS cu scalare dinamică. Texturile sunt incredibil de clare și arată grozav de aproape.

găsi mai jos harta battle royale. Învățarea unde sunt toate punctele de interes vă va ajuta când veți juca în sfârșitul jocului. Trebuie să fii ultima persoană în picioare.

Ca în orice experiență free-to-play, Apex Legends oferă microtranzacții pentru articole cosmetice. Membrii EA Access primesc câteva monede și alte obiecte. Din fericire, nu am putut găsi nicio mecanică de tip pay-to-win acolo. Furtul joacă, de asemenea, un rol important în joc. Potrivit echipei, "intră și fură cu o serie de arme puternice, atașamente diverse și armuri utile pentru a te proteja în luptă." După luptă, poți colecta o mulțime de opțiuni cosmetice pentru a-ți personaliza personalitatea și armele și poți debloca noi moduri de a te arăta în timpul meciului.

Într-un interviu recent, directorul de design Mackey McCandlish a explicat că puteți cumpăra „Coins” din Microsoft Store pentru a lua apoi „Apex Packs”, versiunea lor de lootbox, care vă oferă o alegere aleatorie de produse cosmetice cu cel puțin un „ articol albastru sau rar de calitate” precum și șansa de a obține produse exotice.

Ești încântat de Apex Legends? Îl vei încerca? Anunță-ne. Respawn a promis ani de sprijin după lansare pentru titlu.

Vezi la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here