Tot ce știm despre hardware-ul viitor Microsoft Surface și Xbox

Microsoft lucrează mereu la hardware nou și, mulțumită unei mulțimi de scurgeri care se va întinde până în 2017, știm că nu putem aștepta să vedem cel puțin o parte din noul hardware în următoarea 12 luni. Totul, de la o nouă tabletă Surface de 10 inchi, la un mitic PC de buzunar mobil cu ecran dublu, cu numele de cod Andromeda. Iată tot ce lucrează în prezent Microsoft pentru lansare în următorul an sau doi.

Surface "Andromeda" (2018)

Proiectul secret Andromeda al Microsoft este ceva despre care am aflat pentru prima dată la sfârșitul anului 2017. Este un PC de buzunar mobil cu ecran dublu, care este proiectat să arate și să se simtă puțin ca un jurnal digital. Potrivit surselor noastre, Andromeda este unul dintre produsele de expediere ale Microsoft care folosește noua bază modulară Windows Core OS Windows 10, împreună cu o nouă experiență shell numită „Andromeda OS” utilizat CShell. Ne putem aștepta să vedem acest dispozitiv anunțat spre sfârșitul acestui an.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este de așteptat ca acest dispozitiv să fie „reintrarea” Microsoft pe piața mobilă, acesta fiind un dispozitiv pe care îl puteți lua cu dvs., care este mereu pornit și mereu conectat. Prototipurile actuale au capabilități de telefonie, ceea ce înseamnă că va putea efectua apeluri și trimite mesaje la fel cum ați putea face pe Windows Phone. Cu toate acestea, Andromeda nu este un „telefon Windows”, așa că nu așteptați ca Microsoft să poziționeze acest dispozitiv ca un concurent pentru iPhone sau Pixel.

Suprafață "Carmel" (2018/2019)

Datorită unei scurgeri de informații săptămâna trecută, știm acum că următorul Surface Pro poartă numele de cod Carmel și este în prezent în lucru pentru o lansare în următoarea 12-18 luni. Se zvonește că va avea un design actualizat, specificații actualizate și un port USB-C pentru a se potrivi cu Surface Book 2. Nu se cunosc multe altele despre dispozitiv în acest moment, inclusiv un interval de timp ferm pentru lansare. Ar putea fi la sfârșitul acestui an, sau ar putea fi cândva în primăvara sau vara viitoare.

Poate că acest „design” va avea un nou „design” va avea un nou afișaj mai fără ramă, asemănător unui brevet pe care Microsoft la câștigat nu cu mult timp în urmă, care i-ar permite lui Microsoft să adauge sau să ramă virtuală la afișaj atunci când sunteți în modul tabletă. , astfel încât să vă puteți apuca de aceasta. Acest lucru ar păstra capacitatea de a ține confortabil Surface Pro în modul tabletă, dar când este în modul laptop, are un ecran mai mare care merge aproape până la marginile dispozitivului. Ar fi destul de dulce, dar în acest moment, doar speculăm.

Suprafață „Balanta” (2018)

Datorită aceluiași raport, știm, de asemenea, că zvonurile tablete Surface de 10 inchi poartă numele de cod Libra. Am auzit personal că am putea vedea acest dispozitiv să apară încă din august, ceea ce este destul de curând. Zvonurile sugerează că va avea un procesor bazat pe Intel Core M, un corp ușor reproiectat, cu colțuri rotunjite și accesorii actualizate pentru a-l însoți. Este foarte probabil să fie prezentat ca un fel de succesor al Surface 3, ceea ce este destul de interesant.

Nu mulți oameni dau seama de acest lucru dar Surface 3 a fost un Surface incredibil de a fost scos la vânzare, când a fost cumpărat în comparație cu prețul său mai mic. A început de la 499 USD, ceea ce a reușit să atragă atenția multor mai mulți oameni care altfel nu ar fi interesați de produse Surface. Microsoft a vizat acel dispozitiv către studenți probabil că ei vor face același lucru cu o nouă Surface de 10 in, care costă mai puțin decât Surface 3, conform zvonurilor.

Suprafață "Capitola" (2018/2019)

Am auzit că următorul Surface Studio al Microsoft poartă numele de cod Capitolă și este în prezent în lucru. Evident, un nou Surface Studio ar avea elemente interne actualizate, ceea ce ar fi foarte apreciat, având în vedere că Surface Studio original a fost pus la dispoziție cu specificații destul de slabe la un preț incredibil de mare. Mi s-a spus că Surface Studio 2 va rezolva acest lucru, cu specificații de nivel superior și poate chiar și opțiune cu costuri mai mici pentru cei care vă îngrijesc nu pot permite 3000 USD de la început.

În ceea ce privește designul, nu știm prea multe. Intrând în teritoriu speculativ, dar poate că Microsoft ar putea introduce aceeași balamă pivotantă minunată care se găsește pe Surface Hub 2, care vă permite să reglați Studioul nu numai în poziție „în sus sau în jos”, ci și în poziție orizontală sau verticală. Nu sunt sigur cât de practic ar fi, dar ar fi grozav oricum. În ceea ce privește lansarea, am auzit inițial că un Surface Studio 2 va face debutul în cursul acestui lucru și având în vedere faptul că Surface Studio original este epuizat peste asta, asta nu este ciudat. Dar, asta s-ar putea schimba desigur.

Surface "Aruba" (2019)

Proiectul Microsoft Aruba este acum cunoscut sub numele de Surface Hub 2 și este programat să fie lansat la începutul anului 2019. Microsoft a dezvăluit deja acest dispozitiv, fiind succesorul originalului Surface Hub, cu un ecran imens, balamă pivotantă nou-nouță și este, de asemenea, unul dintre primele dispozitive livrate cu o versiune de Windows 10 construită pe sistemul de operare Windows Core și care poate încerca. CShell. Dispune de imagini de fundal dinamice și o experiență nou-nouță construită specială pentru Surface Hub.

Redmond nu a împărtășit multe detalii, nici măcar specificații. Mi s-a spus că Surface Hub 2 este alimentat de Intel și că probabil va fi livrat cu procesarea Intel Core i5 sau i7 de ultimă generație pentru cei care au nevoie de el. De asemenea, va fi disponibil doar pentru cumpărături comerciale și întreprinderi, ceea ce înseamnă că oamenii normali ca tine și mine probabil nu vor putea să iasă și să cumpere unul, nu că ar fi nevoie, deoarece probabil să fie foarte scumpă așa cum a fost. Surface Hub original.

HoloLens „Sydney” (2019)

Am vorbit pentru prima dată despre Sydney în aprilie a acestui an și cred că este numele de cod pentru următorul HoloLens, care este în prezent fixat pentru lansarea la începutul anului viitor. Nu am fi surprinși să vedem că Microsoft îl anunță anul acesta alături de Andromeda și poate chiar și Surface Studio 2 la un eveniment din octombrie. Doar pentru că va fi lansat anul viitor nu înseamnă că nu poate fi anunțat mai devreme de atât. HoloLens 1 a fost anunțat cu un an și jumătate înainte de a începe începerea, până la următorul.

Potrivit surselor mele, Sydney are un procesor ARM, un design actualizat și va rula, de asemenea, o versiune de Windows 10 construită pentru sistemul de operare Windows Core și va utiliza pe deplin CShell. Este probabil să vedem și un câmp vizual accesat, ceea ce mulți s-au plâns la HoloLens original, împreună cu capabilitățile LTE, ceea ce înseamnă că HoloLens 2 poate rămâne conectat chiar și atunci când sunteți în mișcare. Cu Windows 10 pe ARM, oferă, de asemenea, capabilități mereu pornite, inclusiv pornire instantanee, ceea ce va face să se simtă mult mai rapid la trezire.

Xbox „Scarlett” (2020)

Am menționat pentru prima dată numele de cod Scarlett în iulie 2017, când am auzit că este numele proiectului pentru următoarea Xbox, despre care am aflat recent că poate apărea în 2020. Nu știu prea multe despre Xbox Scarlett, în afară de fapt că ar putea face parte dintr-o familie mult mai mare de dispozitiv marca Xbox. Am auzit că Microsoft se joacă cu un accesoriu audio care s-ar putea împerechea cu următoarea Xbox, asemănătoare cu Alexa sau Invoke.

Acest lucru vă permite să vă controlați Xbox-ul folosi un difuzor dedicat, care poate fi folosit și pentru alte lucruri. Știm deja că Microsoft lucrează această funcționalitate pentru actualul Xbox, dar următorul Xbox ar putea să vadă apariția proprietăților părți a Microsoft, concepută pentru jucători. Oricum, următoarea Xbox este deja în faza de arhitectură și probabil va fi mult mai puternică decât consolele actuale de pe piață astăzi.

Urmeaza

Acesta este tot ce știm acum. Nu am auzit nimic despre următoarea Surface Book, probabil pentru că este prea bine să înceapă să nu gândesc la una, deoarece Surface Book 2 nu are încă un an. Desigur, ferestrele de lansare pentru orice dispozitiv enumerat aici se pot schimba și probabil se vor schimba, așa că nu planificați în jurul lor. Indiferent, oricare dintre dispozitivele enumerate aici vă interesează? Spune-ne în comentarii!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here