Totul nou pentru Microsoft Teams pentru telefoane în martie 2021

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a defalcat recent toate noile funcții pentru Teams pentru telefoane care au fost lansate în martie.
  • Noile funcții includ opțiunea de andocare a comenzilor întâlnirii și o experiență de conectare simplificată.
  • De asemenea, Microsoft le-a făcut mult mai ușor pentru administratorii IT să configureze dispozitivele luna aceasta.

Microsoft adaugă în mod regulat noi funcții la Microsoft Teams pe toate platformele majore. În fiecare lună, postează o rezumat a funcțiilor care au sosit în aceeași lună. Cea mai recentă postare de la Microsoft prezentarea nouă pentru Teams pe telefoane, cum ar fi cele de la Yealink, în martie 2021. Lista include o experiență simplificată de conectare a utilizatorului, asistență pentru conectarea în mai multe cloud și opțiunea de a andoca comenzile pentru apeluri.

Mai întâi este furnizarea distanței și conectarea la centrul de administrare Teams. Aceasta este o caracteristică foarte solicitată, care le permite administratorilor să implementeze un dispozitiv fără a fi necesar să se afle fizic într-o cameră cu acesta.

O experiență simplificată de conectare a utilizatorilor facilitează, de asemenea, ca oamenii să înceapă. Noua experiență arată un cod atunci când un dispozitiv este pornit, care poate fi utilizat printr-un browser, PC sau smartphone.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, Microsoft a făcut posibilă conectarea cu mai multe conturi. Microsoft explică această caracteristică în continuarea postării:

Dacă utilizați un cloud special, de exemplu cloud guvernamental, acum putem accepta opțiunile de conectare disponibile pentru acel chiriaș. Accesați setările din pagina de conectare pentru a vedea ce este disponibil în cloud-ul care vă găzduiește.

Începând cu această lună, Teams are o opțiune de a menține faza întâlnirii și comenzile apelurilor andocate în timpul unei întâlniri. Astfel, este mai ușor să schimbați rapid o să setare sau să efectuați o acțiune. face acest lucru și cu reacții în cadrul Teams.

Teams are acum opțiunea de a intra într-un mesaj vocal de serviciu fără a fi nevoie să sune pe cineva. doar să trimiteți un mesaj vocal direct în căsuța de e-mail a cuiva.

Martie a adus și alte câteva, inclusiv clic pentru a forma numere de telefon în întâlniri și opțiunea de a renunța la confortul de apeluri. Microsoft defalcă totul pe deplin în postarea sa în comunitatea tehnică.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here