Totul nou în evenimentul de vacanță The Dawning 2020 de la Destiny 2

Sursa: Bungie

Dawning a sosit în Destiny 2 pentru sezonul sărbătorilor, aducând zăpadă în Turn și o mulțime de articole noi pe care Gardienii le pot găsi, câștiga sau cumpăra. Iată o privire detaliată asupra a tot ceea ce este oferit pentru The Dawning din acest an, precum și modul în care puteți pune mâna pe fiecare articol.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Bun venit în Europa, Guardian...

În Beyond Light, jucătorii vor întâlni o faptă întunecată căzută, vor călători în noi locații și vor merge dincolo de Lumină pentru a exercita puterea Întunericului.

 • De la 40 USD la Microsoft Store
 • De la 40 USD la Steam (GMG)
 • Vedeți la Xbox Game Pass

Meniu rapid

 • Glacioclasm
 • Ornamente de armură
 • Ornamente pentru arme
 • Corăbii și vrăbii
 • Scoici fantomă
 • Shaders
 • Emote
 • Finisoare
 • Efecte transmat

Zărirea 2020: Glacioclasm

Sursa: Bungie

Glacioclasm este nouă pușcă de fuziune High-Impact Frame Void disponibilă în perioada The Dawning din 2020 și este destul de bună dacă vă place clasa de arme. Veți obține rulouri aleatorii din el în mod natural pe măsură ce coaceți prăjituri pentru diferite NPC-uri din joc și completați recompensele Dawning. În primele 30 de secunde ale experienței mele cu The Dawning, am reușit să obțin o rolă frumoasă sub presiune/rezerve cu impact ridicat! Asigurați-vă că verificați Lumina.gg pagina pentru arma, astfel încât să poată identifica ce rol să vânați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

The Dawning 2020: ornamente pentru armuri

Sursa: Bungie

Există trei seturi noi de ornamente de armură Dawning (numite „Noapte Lucent”) disponibile în perioada The Dawning 2020 – câte unul pentru fiecare clasă. Fiecare dintre ele a costat 1.500 de argint sau 6.000 de praf luminoase în magazinul Eververse, dar este de așteptat ca, pe măsură ce The Dawning continuă, piese individuale din seturi să devii pentru Bright Dust pentru funcționarea disponibilă limitată.

Iată o privire asupra setului pentru Titans:

Sursa: Windows Central

Setul Warlock este preferatul meu personal. O puteți vedea mai jos:

Sursa: Windows Central

Și, în sfârșit, setul Hunter:

Sursa: Windows Central

The Dawning 2020: ornamente pentru arme

Câteva arme exotice au primit și câteva ornamente anul acesta: Xenophage și Monte Carlo. Ornamentul Xenophage se numește Glee Barrage și are o colorație albastru strălucitor și auriu, în timp ce ornamentul Monte Carlo se numește Merry Maker și are o paletă de alb și bronz cu câteva accente de albastru închise și modele decorative. Ambele ornamente sunt disponibile pentru 700 Silver.

Iată ornamentul Glee Barrage:

Sursa: Windows Central

Și iată ornamentul Merry Maker:

Sursa: Windows Central

The Dawning 2020: Nave și vrăbii

Sursa: Windows Central

Dacă sunteți un fan al vehiculelor, nu vă faceți griji; Dawning 2020 vă oferă o mulțime de vrăbi și nave noi. Primul dintre acestea este Starfarer M7, care este unic prin care este o navă cu motor personalizat și efecte transmat. Îl obțineți coacend și livrându-i primul prajitură pentru Amanda Holiday în Turn, și puteți debloca upgrade-uri pentru ca un shader special, progresând în misiunea „Și totul spre un zbor bun”. This misiune implică interacțiunea cu bucla de joc de bază a lui Dawning, de coacere prăjituri cu ingrediente colectate de la inamici și recompense finalizate, apoi livrarea lor NPC-urilor.

Sursa: Windows Central

A doua nava oferita este Silverwing Kestrel, un vas ascuțit și elegant, cu o mulțime de modele cu tematică Dawning peste tot și o colorație de bază alb și auriu. Costă 800 de argint în Eververse.

Sursa: Windows Central

Dacă preferați să mergeți cu o vrabie în loc de o navă, aveți trei opțiuni în acest Dawning. Primii doi sunt Polar Prancer și Gift Giver. Polar Prancer este mai mult o vrabie voluminoasă, în timp ce Dăruitorul de cadouri este mai subțire și mai mic. Ambele vrăbii prezinta o mulțime de marcaje decorative Dawning și culorile semnăturii Dawning alb, auriu și albastru. Fiecare costă 800 de argint în magazinul Eververse.

Sursa: Bungie

A treia opțiune este Mirthmobile, care este o vrabie minuscul comic cu tema obișnuită Dawning. El, ca și restul vehiculelor, costă 800 Silver.

The Dawning 2020: Obuze fantomă

Sursa: Bungie

Există, de asemenea, un trio de cochilii fantomă cu tema Dawning oferite în acest an pentru micul tău prieten, toate disponibile pentru 600 de argint. Prima, Tangled Shell, este preferată mea personală și are o grămadă de lumini festive înfășurate în jurul fantomei tale.

Sursa: Bungie

În al doilea rând, există Shell Emberwick. This carcasă Ghost propune să facă fantoma dvs. să arate ca o lumânare, cu o culoare de bază, ceară pe partea superioară a fantomei și o proiecție a luminii luminoase.

Sursa: Windows Central

Ultima carcasă Ghost disponibilă la Little Helper Shell, care îndepărtează toată armura triunghiulară de pe Ghost și o înlocuiește cu o pălărie de elf. Ce dragut!

The Dawning 2020: Shaders

Sursa: Windows Central

Toate echipamentele de mai sus sunt fantastice, dar dacă nu sunteți fan al culorilor și texturilor implicite în care vin, vă puteți bucura de cum arăta cu cele două noi shadere Dawning de anul acesta: Dawning Festiveness și Celestia. Dawning Festiveness adaugă un aspect matlasat echipamentului și prezenta o paletă de culori gri deschise cu accent albastre, în timp ce Celestia conferă echipamentului un aspect auriu puternic, cu ornamente albastre deschise. Ambele shadere sunt disponibile de la Eververse pentru 40 Bright Dust. Odată deblocat pentru prima dată, puteți obține aceste shadere din fila Colecții pentru fragmente legendare.

The Dawning 2020: Emote

Dacă ești un fan al emote-urilor, vei fi încântat să vezi că există trei noi disponibile pentru The Dawning 2020. Prima dintre care (și, după părerea mea, cea mai bună) este Frosty Friend Emote, care este un emote multiplayer care vă permiteți. și unui prieten să construiți un om de zăpadă. Costă 1.200 de argint.

Urmează emoțiunea Vreme Turbulentă, care prezinta tremuratul puternic al unui glob de zăpadă urmat de un vârtej de fulgi de zăpadă frumoși în jurul Gardianului tău. Costă 1.000 de argint.

În cele din urmă, există emota Ho Ho Hum care este perfectă pentru Ebenezer Scrooges, probabil că există pe Gardianul tău clătinând din cap de enervat în timp ce poartă o pălărie amuzantă. Costă 500 de argint.

The Dawning 2020: Finisori

Animații cu tematică Cool Dawning nu se limitează la emoții, deoarece puteți, de asemenea, să alegeți niște Finisers cool. Ambele au costat 800 de argint în Eververse. Primul este Perfect Ten, care îi permite Gardianului tău să patineze triumfător pe gheață înainte de a-ți termina inamicii.

Al doilea este Happy Trails, care vă permite să executați inamicii trăgând un tun de mână din spate și lansând lovitura finală.

The Dawning 2020: Efecte Transmat

În cele din urmă, există o pereche de noi efecte transmat disponibile pentru 200 de argint fiecare, care îi conferă Gardianului tău un efect de particule unice pe măsură ce se încarcă în zonă. Primul este Sweet Entrance, care îl înconjoară pe Guardian într-un val de turtă dulce, glazură și bomboane în timp ce apar.

În al doilea rând, există efectul de transmat Snowy Entrance. Acest efect îl prezintă pe Guardianul tău iese dintr-un om de zăpadă plinuț de fiecare dată când apare într-o zonă nouă.

Gândurile tale

Ce părere aveți despre toate lucrurile interesante disponibile pentru The Dawning 2020? Anunță-mă mai jos.

Destiny 2: Beyond Light este disponibil pentru consolele Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4 și PS5 și Windows 10. Costă 40 USD, dar este disponibil și prin Xbox Game Pass. Dacă nu ați încercat niciodată Destiny 2, recomand să faceți acest lucru, deoarece este cu ușurință unul dintre cele mai bune shootere Xbox One. Pentru mai multe despre Beyond Light, asigurați-vă că consultați ghidul nostru noul raid Deep Stone Crypt, precum și ghidul nostru despre cum să obțineți aspecte și fragmente de stază.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Bun venit în Europa, Guardian...

În Beyond Light, jucătorii vor întâlni o faptă întunecată căzută, vor călători în noi locații și vor merge dincolo de Lumină pentru a exercita puterea Întunericului.

 • De la 40 USD la Microsoft Store
 • De la 40 USD la Steam (GMG)
 • Vedeți la Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here