Tot ce anunțat Microsoft la conferința Xbox E3 2018

Astăzi, Microsoft a ținută conferința anuală Xbox E3 la Los Angeles. Au fost anunțate o varietate de jocuri noi și am avut o privire în profunzime asupra Gears 5 pe Xbox One X, alături de alte titluri. citi mai jos tot ce a anunțat editorul evenimentului de presă. Spencer a confirmat că cincizeci de jocuri, optsprezece exclusivități și cincisprezece premiere mondiale vor avea loc astăzi.

Halo Infinit

Astăzi, Microsoft și-a deschis briefing-ul E3 2018 cu un teaser pentru „Halo Infinite” care este alimentat de noul „Slipspace Engine”. Potrivit 343 Industries, motorul permite experiențe emergente pentru jucătorii de astăzi și de mâine.

Ori și voința șuvițelor

Ori and the Will of the Wisps au primit un nou trailer uluitor. Jocul arată superb pe Xbox One X și ar trebui să fie lansat în 2019. S-a confirmat că titlul rulează la „4K Ultra HD” și „HDR” pe noua consola Microsoft. De asemenea, puteți zbura de această dată cu ajutorul unei bufnițe însoțitoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sekiro: Shadows Die Twice

FromSoftware a dezvălui un nou joc care prezintă un decor japonez antic. Ei lucrează cu Activision pentru a aduce titlul jucătorilor din toată lumea la începutul lui 2019.

Fallout 76

Fallout 76 este un joc masiv care este de patru ori mai mare decât Fallout 4. precomanda titlul pe 15 iunie 2018. Noul trailer a prezentat o lume expansivă cu imagini superbe. Cel mai bun dintre toate, este și 4K Ultra HD și HDR pe Xbox One X.

Aventurile minunate ale căpitanului Spirit

The Awesome Adventures of Captain Spirit sunt loc în universul Life Is Strange și spune o poveste emoționantă între o tată și un fiu. Potrivit Square Enix, jocul va fi lansat "digital și complet gratuit în mod permanent pentru toată lumea pe 26 iunie".

Reprimare 3

Crackdown 3 a primit un nou trailer cu amuzanții Terry Crews. Sunt multe distrugeri și alte au implicate. Totuși, vehiculele trebuie să fie cea mai bună parte.

Nier: Automatizează

Nier: Automata vine pe Xbox One luna aceasta. Titlul acceptă 4K Ultra HD și HDR pe Xbox One X, spre deosebire de PlayStation 4 Pro.

Metro Exodus

Metro Exodus vine pe Xbox One pe 22 februarie 2019. Luna respectivă va fi plină de jocuri precum Crackdown 3 și altele.

Kingdom Hearts III

Phil Spencer i-a asigurat pe jucători că compania lucrează cu dezvoltatorii pentru ca jocurile lor să ruleze cel mai bine pe Xbox One. După aceea, a dezvăluit un nou trailer Kingdom Hearts III, care vă oferă o gustare a imaginilor sale superbe și a personajelor precum Hercules.

Sea of ​​​​Thieves: Cursed Sails și Forsaken Shore

Conținutul viitorului Sea of ​​​​Thieves a fost tachinat la E3 2018. Expansiunile „Cursed Sails” și „Forsaken Shore” vor veni în joc în curând.

Battlefield V

Battlefield V a primit un nou trailer care a împărțit unul dintre scenarii pentru un singur jucător. Misiunea întemeiată datorită actorului și muzicii puternice.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 are loc într-o lume deschisă comună a Marii Britanii. Jocul de curse permite, de asemenea, diferite anotimpuri meteorologice, spre deosebire de predecesorul sau. În cele din urmă, Xbox One X primește un mod de 60 FPS. Jocurile anterioare Forza Horizon au fost toate de 30 FPS pe console. Așteptarea pentru Forza Horizon 4 nu va fi prea lungă pentru că se lansează pe 2 octombrie anul acesta.

Studiouri

Phil Spencer a urcat din nou pe scenă și a discutat despre recentele cele mai recente ale Microsoft Studios. Inițiativa este condusă de Darrell Gallagher, faimosul Tomb Raider și are sediul în Santa Monica. În afară de asta, studiouri grozave precum Compulsion Games, Ninja Theory, Playground Games și Undead Labs se alătură companii.

Noi puțini fericiți

We Happy Few a primit un nou trailer și pare o experiență și mai mare decât înainte. Titlul va fi lansat în august și acceptă 4K Ultra HD pe Xbox One X.

Câmpurile de luptă ale lui PlayerUnknown

PlayerUnknown's Battlegrounds primește un nou „Mod Război” în această iarnă. Pare o experiență mai intimă și mai intensă decât modul tradițional Battle Royale.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Tales of Vesperia: Definitive Edition vine pe Xbox One în această iarnă și este publicată de Bandai Namco.

Divizia 2

Divizia 2 are loc în Washington, DC și te-ai obligat să previi un nou război civil american. Gameplay-ul a prezentat un cadru superb Smithsonian și s-a încheiat odată cu dezvăluirea datei de lansare din 15 martie 2019.

Pornire rapidă

FastStart este o nouă tehnologie dezvoltată de echipa Xbox, care permite anumite jocuri să se încarce mult mai mult decât înainte. Acesta va fi lansat pentru utilizatori la sfârșitul acestei luni.

Xbox Game Pass

Microsoft a confirmat oficial de Halo: The Master Chief Collection va veni la serviciul de abonament la sfârșitul acestui an. În afară de asta, titluri precum Ashen și Warhammer: Vermintide 2 vor fi și ele disponibile la lansare. Dacă așteptați să jucați aceste experiențe, puteți oricând să descărcați The Division, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited și Fallout 4, deoarece astăzi pe Xbox Game Pass.

[email protected]

[email protected] are o prezență semnificativă la E3 2018. Jocuri precum Outer Wilds, Fringe Wars, Below, Conqueror's Blade, Waking, Super Meat Boy Forever, Planet Alpha, Sable, Children of Morta, The Wind Road și Generation Zero au făcut apariția evenimentului.

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider a primit un nou trailer de joc uimitor. Titlul include imagini 4K Ultra HD și HDR pe Xbox One X.

Sesiune

Deși Skate 4 nu a fost anunțat, am primit un joc de skateboarding similar numit Session.

Black Desert Online

Black Desert Online vine în curând pe Xbox One, iar versiunea beta începe în toamna 2018.

Devil May Cry 5

Potrivit nenumărate zvonuri, Devil May Cry 5 urma să fie exclusiv PlayStation 4. Cu toate acestea, se dovedește că va veni pe Xbox One în primăvara anului 2019. Nu numai asta, dar va prezenta imagini 4K Ultra HD pe noua consola Microsoft. Aceasta a fost de departe una dintre cele mai mari surprize ale spectacolului.

Cuphead: Ultimul fel delicios

Cuphead este un joc de platformă provocator și este pe cale să obțină și mai mult conținut. O extensie numită „The Delicious Last Course” va fi lansată în 2019 și va include un nou personaj numit Ms. Potir. După cum era de așteptat, noi inamici, niveluri și arme vor face parte din pachet.

Tunică

Îți plac jocurile vechi Zelda de la Nintendo?? Ei bine, Tunica este similară, dar sunt imagini moderne și o protagonistă vulpe. Ceea ce este cel mai remarcabil este că este făcut de un singur dezvoltator din Canada.

Forța de sare

Jump Force este nou joc de la Bandai care se combină multe. Dacă ți-ai dorit vreodată să experimentezi Death Note și Dragon Ball Z într-un singur joc, editorul te-a acoperit. Mash-up-ul este de așteptat să fie lansat în 2019 și pare o aventură.

Lumina pe moarte 2

Dying Light 2 este în dezvoltare pentru Xbox One. Jocul are loc în timpul „Evurilor întunecate moderne” și totul lume se poate schimba în funcție de decizie în tale.

Battletoads

Deși nu știm prea multe despre Battletoads, știm că îndrăgita franciză Rare va reveni în 2019 în gloriosul 4K Ultra HD.

Doar Cauza 4

Just Cause 4 a suferit mulți scurgeri înainte de dezvăluirea E3 2018, dar trailerul bombastic încă încântă pentru că surprinde esența francizei. Jocul va fi lansat pe 4 decembrie, așa că așteptarea nu va fi prea lungă. Cu siguranță va fi un sezon plin de sărbători!

Roțile de viteză 5

La evenimentul de presă, Microsoft a dezvăluit Gears 5, care o prezintă pe Kate ca nouă protagonistă. Titlul o urmărește pe tânăra războinică în călătoria ei pentru a descoperi ce este înrudită cu monștrii "Locust". Jocul va apărea 2019 și prezenta luptă viscerală corp la corp pentru prima dată în serie.

Gears Pop!

Gears Pop! Este un joc mobil care va fi lansat pe Android și iOS în 2019. Este drăguț și se presupune că le va oferi jucătorilor o nouă modalitate de a experimenta aclamată franciză.

Tactica Gears

Gears Tactics este un joc pentru computer care seamănă cu XCOM. Titlul este un prequel la evenimentele shooter-urilor la persoana a treia și chiar prezinta lupte palpitante cu șefii.

Următorul Xbox

Phil Spencer a spus că următoarea Xbox era în dezvoltare și a tachinat o imagine învăluită a unui dispozitiv cu un aspect foarte pătrat, dar accentuat. Probabil că vom afla mai multe despre următorul Xbox la E3 2019 sau ulterior. Spencer și-a reafirmat angajamentul de a face din Xbox cel mai bun loc pentru a juca, oferind cel mai puternic hardware.

Microsoft AI

Microsoft AI va avea modul în care inamicii reacționează în jocuri și le va oferi jucătorilor noi provocări pe care nu le-au mai experimentat până acum.

Microsoft Game Streaming

Microsoft a confirmat că compania lucrează la un serviciu de streaming de jocuri pentru a aduce imagini de calitate console pe toate dispozitivele dvs., cum ar fi telefoanele mobile. Acest proiect pare să fie la început, așa că probabil vom auzi mai multe despre anul viitor.

Cyberpunk 2077

Evenimentul Microsoft s-a încheiat cu o explozie, deoarece CD Projekt RED a „piratat” fluxul și a dezvăluit prima filmare a Cyberpunk 2077. Jocul arată absolut uluitor și abia așteptăm să aflăm mai multe despre el în lunile următoare. Sperăm că așteptarea nu va fi prea lungă.

Acestea au fost toate aceste jocuri de la conferința Xbox E3 2018. O mulțime de experiențe grozave vor veni pe Xbox One în lunile de la numeroase editori și, sperăm, ești la fel de entuziasmat ca și noi de jocuri precum Battletoads și Gears 5.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here