Totul anunțat la Minecraft Live 2020

Sursa: Windows Central

Sursa: Mojang Studios

Dacă sunteți unul dintre milioanele de jucători care vizitează în mod regulat lumea minunată a Minecraft, atunci când evenimentul Minecraft Live este unul de urmărit. Mojang Studios găzduiește un eveniment care începe chiar acum și vă urmărim alături pentru a afla ce a realizat Minecraft în acest an, ce fac jucătorii în acest moment și unde este viitorul universului Minecraft în expansiune. se îndreaptă. Nu vă putem oferi niciun fel de spoilere, dar vom nota cu atenție tot ceea ce vorbește Mojang Studios în evenimentul Minecraft al anului și vom compila totul aici pentru a le citi cu atenție.

Indiferent dacă vizionați cu noi sau vă conectați mai târziu, marcați această pagină în centru pentru toți ce sunt de-a face cu Minecraft Live, iar noi nu vom ocupa de restul. De asemenea, poți să fii cu ochii pe site-ul oficial Minecraft, deoarece cu siguranță vor actualiza lucrurile și pe partea lor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Urmărește Minecraft Live
  • Arhivă în flux
 • Minecraft
  • Votul mafiei
  • Peșteri și stânci
  • Ediția Educație
  • Repere trecute
 • Temnit
  • Joc încrucișat
  • Vîrfuri Urlete
  • Pe furiș
 • Recapitulare

Vizionează Minecraft Live

Nu sunt sigur cum să vizionezi Minecraft Live? E absolut bine! Minecraft Live este un eveniment online găzduit de Mojang Studios pentru a sărbători Minecraft și pentru a discuta despre viitorul său. Evenimentul va fi difuzat 3 octombrie 2020, la 9:00 PT sau 12:00 ET. Am compilat absolut tot ce trebuie să știți despre Minecraft Live, inclusiv linkuri către unde este transmis în flux, pentru a vă răspunde la toate întrebările și a vă asigurați că știți când și cum să vă conectați.

Dacă nu puteți face fluxul sau nu puteți să vizionați, nici acolo nu vă faceți griji. Reveniți aici după aceea pentru a vedea ce ați ratat.

Arhiva fluxului

Dacă ai ratat Minecraft Live așa cum se întâmplă și vrei să îți dorești să-l urmărești singur, fluxul complet este disponibil pe canalul YouTube al Minecraft, pe care îl poți găsi deasupra acestuia. Sau, dacă aveți nevoie, puteți găsi versiunea în limbajul semnelor american chiar sub aceasta.

Cele mai recente în Minecraft

La urma urmei, acesta este Minecraft Live, așa că bineînțeles că am lăsat deoparte o categorie axată în întregime pe, ei bine, Minecraft. Ce noutăți vor avea Mojang Studios despre Minecraft? Vom afla în sfârșit după următoarea actualizare? Vor fi bile curbe la care nu ne așteptam? Sunt sigur că vom afla răspunsul la toate aceste întrebări și multe altele în timpul Minecraft Live.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox One, Windows 10, Playstation 4 și Nintendo Switch. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
 • 50 USD la Microsoft (Windows 10 Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)

Votul mafiei

Bine, știam deja că asta se întâmplă înainte de Minecraft Live, dar acum se întâmplă de fapt. Mojang Studios se îndreaptă către comunitatea Minecraft și nu pune să votăm ce va fi următorul mafio adăugat la Minecraft. Există trei opțiuni diferite din care puteți alege, Iceologer, Moobloom și Glow Squid, fiecare având propriul videoclip adorabil pentru a vă îngriji să puteți găsi și viziona în mai sus. Care va câștiga, mă întreb? Votul va avea loc în timpul evenimentului și sperăm că ar trebui să aflăm înainte de prea mult timp cine a fost învingătorul.

(Sper la Iceologer).

găsiți sondajul pentru a vota pentru următorul mob Minecraft pe contul de Twitter al Minecraft, pe care îl veți vedea dacă vă uitați chiar sub această propoziție:

Votul mafiei este deschis!
Ai 20 de minute pentru a-ți alege preferatul: Moobloom, Iceologer sau Glow Squid!
Voteaza acum!

— Minecraft (@Minecraft) 3 octombrie 2020

Încă o actualizare și Moobloom a ieșit! E în regulă, pentru că următorul sondaj este aici pentru a decide învingătorul. Va fi Iceologer sau Glow Squid? Uită-te mai jos și poți vota și tu.

Moobloom a ieșit! Nu pare atât de rău albinelor, nu există un nou prieten pentru tine.
Acum este o cursă de două mafiote între Iceologer și Glow Squid – iar runda finală de vot este deschisă

Acum!

— Minecraft (@Minecraft) 3 octombrie 2020

Sunt finale, iar Glow Squid a câștigat oficial votul mafiei. Indiferent dacă este sau nu mafia pe care ai vrut-o în joc, Glow Squid vine și va străluci cu tot focul în suflet. Sau ceva. Abia așteptăm să vedem ce aduce Glow Squid în joc.

„Actualizarea peșterilor și stâncilor”

Sursa: Mojang Studios

Momentul pe care l-ați așteptat cu toții. Următoarea actualizare majoră a Minecraft, următoarea actualizare intimidantă și deja fantastică Nether, a fost anunțată oficial la Minecraft Live. Acum intră: Caves and Cliffs Update, o actualizare sincer monstruoasă care combină ceea ce ar fi fost două actualizări uriașe în ceea ce ar putea fi cea mai mare actualizare Minecraft din ultimii ani. Și sunt cu toții aici pentru asta. Dacă nu ați ghicit până acum din nume, actualizarea Peșterilor și stâncilor va aduce modificări radicale peșterilor și munților, schimbând modul în care minăm, urcăm și tot ce se află între ele.

O recapitulare rapidă a ceea ce ar trebui să includă actualizarea Caves and Cliffs:

 • Generație completă nouă pentru peșteri și munți, inclusiv noi variante de peșteri.
 • Mulți noi, rețete de crafting, minereuri și multe altele.
 • Îmbunătățiri ale calității vieții, o gestionare mai bună a stocurilor și multe altele.
 • Un sistem de arheologie nou-nouț care introduce o modalitate diferită de a mea.
 • Nenumărate modificări despre care nu știm încă.

Actualizarea Caves and Cliffs pare deja incredibil, dar are un singur defect flagrant: nu vom putea pune mâna pe ea cel puțin până în vara lui 2021. tip de actualizare necesită multă muncă, iar Studios vrea să se asigure că această actualizare este uimitoare atunci când comunitatea mai mare Minecraft pune mâna pe ea. Sunt dispus să aștept măreția, dar deja mă simt nerăbdător pentru Actualizarea Peșterilor și Stâncilor.

Vom avea un ghid care va detalia tot ce trebuie să știți despre actualizarea Caves and Cliffs destul de curând, intrând în multe mai multe detalii despre tot ce puteți aștepta.

Educație și Campionatul Global de Construcție

Sursa: Mojang Studios

Minecraft: Education Edition continuă, de asemenea, să crească din ce mai puternic și acum este pe cale să înceapă primul său turneu internațional de design cu Global Build Championship, un efort ambițios care vede echipe de unul până la trei studenți lucrând împreună pentru a crea medii durabile pentru oameni. și animalele în care să coexiste. Educatorii vor înregistra echipele pentru a concura pentru premii Minecraft și pentru unele drepturi considerabile de laudă.

O nouă categorie de lecții care se concentrează pe echitatea rasială și pe explorarea mișcărilor pentru drepturile civile din istorie vine și în Minecraft: Education Edition, extinzând și mai multe câte pot învăța elevii și copiii din acest instrument educațional puternic deghizat în popularul joc video. Lucruri bune peste tot pentru Minecraft: Education Edition și pentru educatorii care folosesc.

Noi etape trecute

Nu este un secret pentru nimeni că Minecraft este un joc masiv, dar continuă să bată record după record. La Minecraft Live, am aflat că Minecraft a depășit niște repere impresionante, inclusiv o creștere de 90% a sesiunilor multiplayer de la începutul pandemiei, aproape 132 de milioane de utilizatori activi lunar și, cel mai interesant, Minecraft a fost jucat în fiecare țară. și teritoriu din lume, inclusiv Antarctica! Următoarea destinație pentru acest joc de neoprit este Marte, presupun.

Viitorul Minecraft Dungeons

Universul Minecraft este mult mai mare decât a fost ultima dată când am avut un eveniment major Minecraft, cu existența Minecraft Dungeons nu numai că aduc franciza la genuri cu totul noi, ci și atrage un alt tip de jucător cu dependența sa, Acțiunea ARPG axată pe cooperare, târât în ​​​​temniță. Presupunem că vom vedea o parte bună de Minecraft Dungeons la Minecraft Live, fie că doar pentru jucătorii nu au decât întrebări fără nicio informație despre viitoarele expansiuni. Vom afla mai multe despre viitorul Minecraft Dungeons? Aici sperăm.

Nu Minecraft-ul tău obișnuit

Minecraft Dungeons

Minecraft explorează temnițele.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft, iar studiourile Mojang au scos încă una din parc. Luptă extraordinară în cooperare, combinată cu prada puternică, totul la un preț nebunesc accesibil? Nu ai putea cere mult mai mult într-o temniță epică care se târăște ARPG.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Hero Edition)
 • 20 USD la Microsoft (Xbox One)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Hero Edition)
 • 20 USD la Microsoft (Windows 10)

Se întâmplă jocul încrucișat

Una dintre cele mai solicitate funcții pentru Minecraft Dungeons de la lansare a fost jocul încrucișat. La urma urmei, jocul este disponibil pe fiecare platformă majoră, iar Mojang Studios a dovedit cu Minecraft că pot fi un copil pentru funcții multiplatforme care beneficiază jucătorii. Deci de ce a fost scutit Minecraft Dungeons? Ei bine, nu pentru mult timp, așa cum Mojang Studios a anunțat la Minecraft Live că jocul încrucișat va veni la Minecraft Dungeons.

Potrivit anunțului, ar trebui să ne așteptăm să vedem jocul încrucișat pentru Minecraft Dungeons să vină sub forma unei actualizări complete gratuite înainte de sfârșitul anului, conectând Xbox, Windows, PS4 și Switch sub un banner unit. Nu mai multe linii de platformă nu vor limita cu cine poți juca Minecraft Dungeons. Aceasta este o veste fantastică și sperăm că vedem această actualizare cross-play cu mult înainte de sărbătorilor, astfel încât să vă îngrijiți dezvăluie console și jocuri noi să nu piardă distracția.

Uni. Luptă. Supravieţui

Împreună!
Jocul încrucișat va veni la @dungeonsgame în noiembrie, luna viitoare! Adună-ți toți prietenii eroici și pregătiți-vă să jucați împreună pe Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows și Xbox One!
↣ //t.co/CPC2Hy82Fe ↢ pic.stare de nervozitate.com/4y6GojQyOC

— Minecraft (@Minecraft) 3 octombrie 2020

Se pare că nu vom reuși, totuși, deoarece Mojang Studios a anunțat că jocul încrucișat va veni în noiembrie, cu o lună înainte ca DLC-ul Howling Peaks să aterizeze. În curând, vom putea juca împreună!

Următorul DLC este Howling Peaks

Sursa: Mojang Studios

Expansiunile DLC Jungle Awakens și Creeping Winter pentru Minecraft Dungeons au confirmat că jocul are longevitate și potențial de durată, dar acele versiuni au epuizat cele două actualizări promise cu Hero Edition. Deci, ce se întâmplă mai departe? Ei bine, Mojang Studios a confirmat astazi la Minecraft Live, iar acum știm că următoarea expansiune pentru jocul ARPG va fi Howling Peaks DLC, care, deși similar în multe privilegii cu predecesorii săi, ar trebui să adauge o mulțime de conținut final mult solicitat.

Howling Peaks ca expansiune plătită va include lucruri precum:

 • O nouă insulă cu mai multe niveluri de explorare și completate.
 • Noi mafiote, variante și puternicul șef Tempest Golem.
 • Echipamente și articole noi pentru a găsi, utiliza și porni.
 • Misiuni suplimentare provocatoare pentru a adauga savoare jocurilor Minecraft Dungeons.

Cu toate acestea, Howling Peaks nu vine singur, la fel ca expansiunile anterioare, și se va lansa, de asemenea, alături de o actualizare completă gratuită de îngrijire a jucătorilor vor putea beneficia. Această actualizare gratuită va aduce jocul de bază Minecraft Dungeons la egalitate cu cele mai recente remedieri de erori, modificări de echilibrare și creștere ale calității vieții, dar va include și:

 • Un mod Apocalypse Plus, cu 20 de noi dificultăți mai mari adăugate jocului.
 • O limită de putere crescută pentru jucători, pentru a coincide cu noi niveluri de dificultate.
 • Descântece noi și echipament unic pe care să le găsească jucătorii.

Nu avem încă o dată fermă de lansare pentru Howling Peaks, dar vom avea un ghid care va detalia tot ce trebuie să știți despre Howling Peaks DLC înainte de mai mult timp, cu mai multe informații despre actualizarea și ce ar trebui să includă.

Bună, erou, aventura te sună încă o dată! Mulți periculoase, echipamente noi și puterea vântului în sine, toate vă așteaptă pe vârfuri periculoase!
Howling Peaks DLC sosește în decembrie – este aproape timpul să ajungem în vârf!
↣ //t.co/CPC2Hy82Fe ↢ pic.stare de nervozitate.com/sAcpaWRe0x

— Minecraft (@Minecraft) 3 octombrie 2020

Știm, totuși, că va veni în decembrie, ceea ce înseamnă că Howling Peaks va fi în casele noastre înainte de sfârșitul anului, iar după ce jocul încrucișat a fost activat pentru fiecare platformă fantastică, Minecraft Dungeons este disponibil pe.

Un avans la actualizările viitoare

Junglele ostile și ținuturile de iarnă pentru totdeauna au fost doar o gustare a ceea ce va urma! Iată o prezentare a conținutului uimitor pe care îl aducem în Dungeons anul viitor – nu vă faceți griji dacă nu arată încă strălucitor și perfect, încă mai avem de lucru. poza.stare de nervozitate.com/RLgCzBESGp

— Minecraft (@Minecraft) 3 octombrie 2020

Nu este suficient să știm care vor fi următoarele actualizări incredibile pentru Minecraft Dungeons, Minecraft Live a trebuit să nu ofere și să prezinte super speciale la viitoarele actualizări Minecraft Dungeons. 2021 se pare că va fi un mare pentru Minecraft Dungeons, cu actualizări care sugerează niveluri și zone din Nether, End și chiar zone subacvatice. Este foarte interesant de văzut și arată cât de mult potențial are Minecraft Dungeons, fiecare zonă oferind noi posibilități pentru echipamente noi, mafiote, puzzle-uri, secrete și multe altele. Au mai rămas multe pe care nu le-am văzut și suntem încântați să mergem în 2021 cu Minecraft Dungeons.

Recapitulare Minecraft Live

Minecraft Live a fost un spectacol fantastic, plin până la refuz cu o mulțime de legat de Minecraft pentru fiecare tip de fan și jucător. Desigur, puteți rămâne chiar aici pentru a vedea toate cele mai mari, puteți urmări scurtul videoclip evidențiat chiar mai sus sau puteți merge pe site-ul oficial Minecraft pentru propria recapitulare a spectacolului.

Dacă ați urmărit Minecraft Live cu noi, sperăm că v-a plăcut emisiunea la fel de mult ca și nouă!

Minecraft

Principal

 • Actualizare Minecraft Nether: Totul nou
 • Minecraft Xbox Series X: la ce vă așteptați
 • Minecraft Education Edition: Ghid definitiv
 • Cum să supraviețuiești primei nopți în Minecraft
 • Cum să vă păstrați copilul în siguranță online în Minecraft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here