Totul anunțat pentru Microsoft Teams la Build 2021

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a anunțat câteva funcții noi pentru dezvoltarea de aplicații și experiențe Microsoft Teams.
  • Multe dintre funcții se concentrează pe a ajuta oamenii să lucreze împreună în timp real.
  • Microsoft a anunțat, de asemenea, capacitatea de a crea scene personalizate pentru modul Together în Teams.

Microsoft Build 2021 la începutul zilei de astăzi, iar Microsoft are o mulțime de oameni pentru dezvoltatori. Pe lângă toate noile caracteristici și conținut pentru dezvoltarea Windows, Microsoft anunțat câteva funcții noi pentru Microsoft Teams. Acestea noi opțiuni permit dezvoltatorilor să ofere o experiență mai bogată pentru platforma de comunicare în creștere.

Așa cum era de așteptat de la Build, acestea sunt axate pe opțiuni și capacități dezvoltatorilor, ceea ce înseamnă că nu sunt destinate consumatorilor. Acestea sunt spuse, noi opțiuni pentru dezvoltatori vor permite noi experiențe pentru utilizatorii finali.

Realizarea de aplicații pentru echipe

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Aplicații Microsoft Teams pentru întâlniri au fost lansate pentru prima dată anul trecut. Acestea permit dezvoltatorilor să creeze aplicații colaborative care funcționează în cadrul Teams. Aplicații colaborative au mai multe beneficii pentru dezvoltatori, inclusiv faptul că funcționează pe Windows, Mac, iOS, Android, Linux și web.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acum, dezvoltatorii au noi opțiuni pentru construirea acestor aplicații; integrare în etape partajată, extensibilitate în modul Together și API-uri media și conținut specific resurselor.

Sursa: Microsoft

Integrarea în etape partajată permite dezvoltatorilor să facă experiențe de colaborare, cum ar fi table albe și table de proiect, în cadrul unei întâlniri. Acesta este acum în previzualizare.

Știam deja că abilitatea de a crea scene personalizate pentru modul Together era pe drum, dar Microsoft a anunțat-o oficial la Build.

Dezvoltatorii vor putea, de asemenea, să utilizeze accesul în timp real la fluxurile audio și video pentru transcriere, traducere și alte informații pentru colectarea de informații.

Partajarea de conținut între echipe și Office

Sursa: Windows Central

Respectând tendința de a ajuta oamenii să lucreze împreună în timp real, componentele fluide din Microsoft Teams sunt acum în previzualizarea proprie. Aceste componente sunt alimentate de web și pot fi editate în timp real sau asincron. Acestea pot fi partajate între echipe și aplicații Office. De exemplu, cineva ar putea trimite un mesaj cu un tabel într-un chat Teams care ar putea fi apoi editat de mai multe persoane. Componentele fluide pot fi copiate și lipite și prin chat-urile Teams.

Sursa: Microsoft

Microsoft va lansa în curând suport pentru extensiile de mesaje pentru Outlook pe web. Acestea vor oferi o experiență unificată pentru extensiile de mesaje în echipe și Outlook pe web. De exemplu, o persoană ar putea trimite un e-mail cu o extensie de mesaj care afișează sarcini din aplicația Teams pentru a le trimite colegilor de echipă.

Astăzi, Microsoft a lansat și Universal Actions for Adaptive Cards. Acestea folosesc Azure Bot Framework și le permit dezvoltatorilor să creeze carduri adaptive care funcționează în echipe și achiziționează Outlook pentru mobil și desktop. Acest lucru reduce redundanța datorită dezvoltării pot crea o singură experiență care se întinde pe platforma Microsoft 365.

Ușurarea dezvoltării

Datorită noilor funcții pentru Microsoft Teams Toolkit pentru Visual Studio și Visual Studio Code, dezvoltatorii nu trebuie să folosească atât de mult cod pentru a crea experiențe. Există integrări gata de fabricație cu Microsoft Azure, Microsoft Graph și multe altele.

Microsoft a anunțat, de asemenea, câteva îmbunătățiri aduse portalului pentru dezvoltatori pentru Microsoft Teams, inclusiv posibilitatea de a-l accesa orice browser web și posibilitatea de a colabora cu colegii, oferind acces de oraș/scriere altor persoane.

Iată noi caracteristici evidențiate de Microsoft:

  • Acces prin orice browser web și dispozitiv pentru o navigare ușoară
  • Gestionați configurațiile mediului, eliminând nevoia de a gestiona mai multe manifeste în diferite
  • medii
  • Colaborați cu colegii oferind acces de oraș/scriere la aplicații altora pentru a colabora și a actualiza aplicațiile
  • Capacitatea ISV de a conecta ofertele SaaS la aplicațiile lor pentru o nouă experiență de îmbunătățire în echipe
  • Adunați informații utile despre utilizarea aplicațiilor (previzualizare)

Fiți la curent cu toate cele din Build 2021

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here