Fiecare amânare a jocurilor video PS5 în 2021: viitoare date de lansare

Sursa: WB Games

Anul trecut a început cu o mulțime de întârzieri importante ale jocurilor, în special Cyberpunk 2077 și Final Fantasy 7 Remake, dar apoi COVID-19 a lovit și a aruncat industria jocurilor într-o buclă. Acum că suntem bine în 2021, mai multe întârri continuă să lovească industria, deoarece dezvoltatorii încep cu adevărat să înțeleagă efectele pandemiei asupra procesului lor de lucru. Una dintre primele întârzieri majore apărute în acest an a fost Hogwarts Legacy, împinsă în 2022.

Am întocmit o listă cu fiecare joc care a fost amânat până în 2021 și ulterior. Unele dintre aceste jocuri sunt amânate pe termen nelimitat, în timp ce altele au stabilit ferestre de lansare sau o dată finală de lansare.

Vom actualiza continuu această listă pe măsură ce mai multe jocuri sunt întârziate.

Sari la:

 • Câmpul de luptă 2042
 • Destin 2: Regina vrăjitoare
 • Lumina pe moarte 2
 • Elden Ring
 • Five Nights at Freddy's: Break de securitate
 • Ghostwire: Tokyo
 • Zeul Războiului Ragnarok
 • Cavalerii din Gotham
 • Gran Turismo 7
 • Moștenirea Hogwarts
 • Orizontul Vest interzis
 • Lego Star Wars: Saga Skywalker
 • Prince of Persia: Nisipurile timpului
 • Extracția Rainbow Six
 • Republica Călăreților
 • Stăpânul Inelelor: Gollum
 • Craniu și oase
 • Vampir: The Masquerade – Bloodlines 2

Jocurile au fost amânate în 2020 și 2021

Câmpul de luptă 2042

După zvonuri că Battlefield din acest an va fi amânat, editorul EA a confirmat că Battlefield 2042 a alunecat într-adevăr câteva săptămâni. În loc să fie lansată în octombrie, noua dată de lansare este acum la sfârșitul lunii noiembrie, cuprinsă între Halo Infinite în decembrie și după Call of Duty: Vanguard la începutul lunii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Date de lansare: nov. 19, 2021

Câmpul de luptă 2042

Deși renunță la o campanie pentru un singur jucător, Battlefield 2042 încă nu va face data inițială de lansare. Multiplayer-ul său va fi lansat în toată gloria în noiembrie.

 • 70 USD pe Amazon
 • 70 USD la Best Buy
 • 70 USD la Walmart

Destin 2: Regina vrăjitoare

Expansiunea The Witch Queen a lui Destiny 2 urma să fie lansată cândva în acest an; cu toate acestea, dezvoltatorul și-a dat seama că trebuie să adauge încă un capitol neanunțat după expansiunea Lightfall pentru a încheia povestea satisfăcător, așa că The Witch Queen a fost dusă în 2022. Când va fi lansat, va reprezenta „o evoluție importantă în povestea în curs de desfășurare a lui Destiny 2."

Date de lansare: feb. 22, 2022

Destinul 2: Dincolo de lumină

Va trebui să mai așteptați puțin pentru a juca Regina vrăjitoare, care ar putea să-l prezinte pe Savathûn, sora Regelui Luat. Următoarea extindere este programată în 2022.

 • 40 USD la Walmart
 • 40 USD la GameStop

Lumina pe moarte 2

Dying Light 2 pare că nu poate lua o pauză. Trebuia să ajungă pe console și pe PC când va în primăvara anului 2020, dar Techland l-a amânat de atunci până în februarie 2022, surprinzând pe toți cei care credeau că jocul va lâncezi în iadul dezvoltării.

Date de lansare: feb. 4, 2022

Lumina pe moarte 2

După ce a creat Dead Island, a dezvoltat Techland a trecut la Dying Light și a devenit exact tipul de joc de apocalipsă cu zombi la care spera. Dying Light 2 propune să continue tendința atunci când se lansează.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Elden Ring

Elden Ring este unul dintre cele mai așteptate jocuri din ultimii ani, venit din mintea lui George R.R. Martin și Hidetaka Miyazaki și au creat dezvoltatorul Dark Souls FromSoftware. Deși echipa propune februarie să-l scoată în ianuarie 2022, a fost amânat cu o lună până în. 25, 2022 datorită „profunzimii și libertății strategice care depășesc așteptările inițiale."

Date de lansare: feb. 25, 2022

Elden Ring

Din fericire, întârzierea lui Elden Ring nu este prea lungă, deoarece a fost amânată doar o lună. Se pregătește să lanseze acum o săptămână după Horizon Forbidden West, Elden Ring duce jucătorii la Lands Between și le încredințează să restaureze inelul Elden titular.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Walmart

Five Nights at Freddy's: Break de securitate

Următoarea intrare în franciza Five Nights at Freddy's avea să apară în 2020, dar dezvoltatorul a împins-o până la sfârșitul anului 2021. Scott Cawthon spune că a luat decizia de a dedica mai mult timp și bani pentru a se asigura că s-a terminat corect.„FNAF: Security Breach se așteaptă să fie lansat pe PS4, PS5 și PC.

Date de lansare: Sfârșitul anului 2021

Ghostwire: Tokyo

Acest nou IP a venit de la Tango Gameworks a fost menit să ajungă exclusiv pe PS5 și PC în 2021. Cu toate acestea, dezvoltatorul anunțat că acum este împins la începutul anului 2022 pentru a se concentra pe protejarea sănătății echipei și pe livrarea „versiunii de neuitate” la care a lucrat studioul.

Date de lansare: La începutul lui 2022

Zeul Războiului Ragnarok

Nu știm prea multe despre God of War Ragnarok, în afară de ceea ce putem aduna din trailerul său de dezvăluire, dar știm că nu va fi lansat în 2021, așa cum a fost planificat inițial. În schimb, Sony Santa Monica are nevoie de mai mult timp și a mărit data lansării până în 2022.

Date de lansare: 2022

Cavalerii din Gotham

Titlul foarte așteptat al lui Batman de la WB Games Montreal nu va avea date de lansare planificată pentru 2021. Așadar, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă, Gotham Knights a fost amânat pentru anul viitor. Când se lansează pe PS5, jucătorii vor putea prelua controlul asupra familiilor liliecilor și vor putea descoperi secrete din spatele Curții Bufnițelor.

Date de lansare: 2022

Gran Turismo 7

Următoarea intrare în franciza de curse a Sony a fost inițial planificată să ajungă pe rafturile magazinelor în acest an. Cu toate acestea, din cauza pandemiei care a afectat dezvoltarea și a cauzat probleme de producție, șeful PlayStation, Jim Ryan, a dezvăluit că Gran Turismo 7 a fost lansat cândva în 2022. Compania a anunțat ulterior date de lansare pe 4 martie.

Date de lansare: 4 martie 2022

Moștenirea Hogwarts

WB Games a dezvăluit Hogwarts Legacy în timpul unei conferințe de preză Sony PS5 în septembrie 2020. Viitorul RPG a fost setat să nu ducă înapoi în populara Lume a Vrăjitorilor când va mai târziu în acest an, dar pentru a crea „cea mai bună experiență posibilă”, a fost amânat până în 2022. Se pare că va trebui să așteptăm mai mult, dar sperăm că merită.

Date de lansare: 2022

Orizontul Vest interzis

This întârziere nu a fost neașteptată, dar totuși dezamăgitoare. Guerilla Games spera să lanseze Horizon Forbidden West în vacanța anului 2021, dar Sony a dezvăluit că a fost amânat până în februarie 2022. Nu este o întârziere uriașă, având în vedere că este la începutul anului și, sperăm, asta înseamnă că continuarea așteaptă foarte mult va îndeplini așteptările.

Date de lansare: feb. 18, 2022

Orizontul Vest interzis

Călătorește-te în Vestul Interzis titular și ajutor-l pe Aloy să găsească cauza unei ciumă misterioasă care a decimat pământul. Este posibil ca aceasta să continue foarte așteptată să nu ajungă în 2021, dar va veni la începutul anului 2022.

 • 70 USD pe Amazon
 • 70 USD la Best Buy (PS5)
 • 70 USD la Walmart

Lego Star Wars: Saga Skywalker

Lego Star Wars: Saga Skywalker trebuia să reunească toate cele nouă filme și să refacă complet saga Lego originală într-un pachet nou, dar nu va ajunge până la următoarele date de lansare din primăvara anului 2021. TT Games a dezvăluit că a fost amânat, iar la Gamescom a anunțat că noua dată de lansare va fi cândva în primăvara lui 2022.

Date de lansare: Primavara 2022

Lego Star Wars: Saga Skywalker

Va trebui să așteptăm mai mult pentru a reexperimenta aventurile lui Anakin, Luke și Rey în Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Pe partea bună, o galaxie departe, departe nu va arăta niciodată mai bine în forma Lego când vine vorba de PS4 și PS5.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Prince of Persia: Nisipurile timpului

Ubisoft reface clasicul Prince of Persia: The Sands of Time, dar, sincer, trailerul de dezvăluire arăta ... stare brută. Nimic nu seamănă cu ceea ce ar trebui un remake corect. Deși urma să fie lansat în ianuarie 2021, a fost mai întâi amânat până în martie 2021 și apoi pe termen nelimitat.

Date de lansare: TBD

Extracția Rainbow Six

Rainbow Six Extraction – intitulat inițial Rainbow Six Quarantine înainte de pandemie – a fost amânat de câteva ori înainte ca Ubisoft să redezvăluie E3 2021. Apoi, după ce a fost anunțat pentru 2021, a fost amânat din nou până în septembrie 2022.

Data de lansare: ianuarie 2022

Extracția Rainbow Six

Faceți echipă și înfruntați un virus extraterestru mutant în Rainbow Six Extraction. Este un joc întreg inspirat de evenimentul Outbreak al lui Rainbow Six Siege din Operațiunea Chimera. Dezvoltatorul se asigură că dușmanii pe care acest virus creează sunt mai letali decât oricând.

 • 60 USD pe Amazon

Republica Călăreților

Considerat un teren de joacă pentru sporturi multiplayer masiv de către Ubisoft, Riders Republic a fost inițial programat pentru lansarea la începutul anului 2021. Din păcate, a fost amânat până în septembrie și apoi din nou în octombrie.

Date de lansare: 28 octombrie 2021.

Republica Călăreților

Jocul sport plin de acțiune de la Ubisoft trebuia să apară relativ curând, dar a fost respins mai târziu în 2021. Să sperăm că, atunci când va lansa, se poate ridica la înălțimea promisiunii unui paradis sportiv.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Stăpânul Inelelor: Gollum

Stăpânul Inelelor: Gollum este unul interesant. Este cu ușurință, de departe, cel mai mare și cel mai ambițios titlu al dezvoltatorului Daedalic Entertainment, așa că este logic că are nevoie de mai mult timp pentru a se asigura că îndeplinește așteptările. Daedalic a spus că ar trebui să „exploateze pe deplin puterea noii generații de console” și că „universul va fi reprezentat fidel” atunci când va fi lansat în 2022.

Date de lansare: 2022

Craniu și oase

Nu este prima întârziere cu care a suferit Skull & Bones și probabil că nu va fi ultima. Era de așteptat să fie lansat în Q3/Q4 din 2018, înainte de a fi împins în 2019. Putem vedea cum s-a întâmplat în 2021 - și încă nu a fost lansat.

Date de lansare: 2022-2023

Craniu și oase

Ai jucat vreodată Assassin's Creed IV: Black Flag și te-ai gândit că ar fi minunat să ai un joc complet bazat pe piraterie și luptă navală?? Ei bine, în curând (posibil, poate în curând) poți în Skull & Bones.

 • Vezi la Ubisoft

Vampir: The Masquerade – Bloodlines 2

Fanii au așteptat cu nerăbdare peste un deceniu această continuare a clasicului cult. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a fost programat inițial să ajungă pe rafturile magazinelor în martie 2020, dar a fost amânat mai târziu în 2020 și apoi mai departe până când va avea în 2021, la o dată nespecificată. Apoi, editorul a continuat să distrugă echipa de dezvoltare și amânat-o la nesfârșit.

Date de lansare: TBA (Amânat pe termen nelimitat)

Vampir: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampirii, vârcolacii și alte creaturi supranaturale au modelat în secret toată istoria omenirii în Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Ca vampir cu sânge subțire, caracterul tău este mai slab majoritatea, dar poți să urci pe scară.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here