Fiecare joc prezentat sau anunțat la evenimentul Future Games Show

Sursa: Viitorul

La Future Games Show, am putut vedea o mulțime de jocuri diferite de la tot felul de dezvoltatori, acoperind fiecare gen imaginat și îndreptându-se către platforma de jocuri preferată în viitor. A existat o mulțime de conținut pe durata de 90 de minute a emisiunii, așa că nu am luat libertatea de a reuni fiecare joc anunțat într-o singură listă finală.

Iată fiecare joc prezentat sau anunțat la evenimentul Future Games Show, 28 august 2020:

Die by the Blade

Die by the Blade este un joc intens de luptă în apropiere, care pune doi oameni împotriva celuilalt într-o luptă brutală 1v1. În acest joc, precizia mortală este tot ce contează. Asigurați-vă că durează doar o lovitură.

BPM: gloanțe pe minut

BPM: Bullets Per Minute este un joc de acțiune bazat pe ritm care pare să îmbine lupta viscerală a lui DOOM cu jocul în stil ritmic al unor jocuri precum Pistol Whip și multe altele. Urmează ritmul cu tot ce faci.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Eroare cuantică

Playstation 5 arătă punctele forte cu Quantum Error, un shooter cosmic horror first person care vine în familia Playstation. Supraviețuiește atacului de coșmaruri care vin să te ia.

Stăpânul Inelelor: Gollum

Cel mai recent joc video care folosește franciza Stăpânul Inelelor este Gollum, un joc intrigante care vedeți jucătorii să preia controlul asupra lui Gollum, acesta se luptă cu identitatea lui și folosește stealth, parkour și farmec pentru a supraviețui lumii dure în care trăiește. Vine în 2021.

Cântec de groază

Îndrătul joc horror cu de cult, care și a făcut cunoscut numele pe PC-ul succes inteligenței artificiale adaptive, vine acum pe console pentru a îngrozi jucătorii cu totul noi. Nu te uita în spatele tău.

DRAGOSTE

Un joc de aventură puzzle plasat într-o clădire de apartament plină de povești umane puternice? Ce nu e de iubit la LOVE, un titlu fermecător pentru PC care se lansează pe 21 octombrie 2020.

Smalland

Un joc care să împărtășească ADN-ul cu titlul de supraviețuire microscopică Grounded, acest joc vă vede, de asemenea, micșorat la dimensiunea unei furnici. Aici, va trebui să supraviețuiești în medii naturale cu cicluri realiste zi/noapte, anotimpuri și unele creaturi înfometate. Vine în 2021 pe console și PC.

Sable

Sable este un joc de explorare în lume deschisă, care a fost foarte așteptat încă de la revizuirea sa inițială, iar acum avem în sfârșit un joc adecvat pentru acest titlu frumos. Sable vine pe consolele generației actuale, Xbox Series X și PC când va fi în 2020.

Tactici Tenderfoot

După cum sugerează și numele, acesta este un RPG bazat pe tactici. Lucrurile devin interesante, acest modul în care jucătorii sunt însărcinați să preia controlul asupra unei trupe de spiriduși care posedă puteri magice, în timp ce încercați să lupte împotriva unei cețe de rău augur și. Lansare pe 21 octombrie 2020 pe Steam.

Puyo Puyo Tetris 2

Tetris și Puyo Puyo se ciocnesc împreună în această combinație de la Sega, care va fi un joc de puzzle maniac care se lansează pe consolele generației actuale și Xbox Series X pe 8 decembrie 2020, PS5 și PC urmând să vină la o dată ulterioară.

Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition este remasterizarea 4K a jocului original Mafia și completează trilogia Mafia Definitive Edition. Jocul va fi lansat pe consolele generației actuale și pe PC pe 25 septembrie 2020.

Inapoi la inceput

Mafia: Definitive Edition

Mafia în 4K

Mafia se alătură sequelelor sale cu o ediție definitivă care revizuiește jocul cu grafică 4K și imagini revizuite. Disponibil acum pentru precomandă înainte de lansare sa pe 25 septembrie 2020.

 • 40 USD la Microsoft
 • 40 USD pe Amazon (Xbox)
 • 40 USD pe Amazon (PS4)
 • 40 USD pe Amazon (PC)

Supraviețuitori

The Survivalists preia gameplay-ul unic și ciudat al popularei serie Escapists și îl duce pe o insula pustie. Aici, sarcina ta nu scapă, ci supraviețuiește. De aici și numele.

Poarta Lemnis

Un shooter inovator în care noii soldați se alătură luptei cu fiecare buclă succesivă de 25 de secunde, Lemnis Gate se confruntă cu bucle de timp popular în stil „Groundhog Day” cu jocuri video și acțiune de război.

Monster Harvest

Un joc de management al resurselor de sus în jos poate suna destul de comun, dar acesta te face să descoperi și să te lupți...planimalele? Practic, cartea de vizită pentru acest joc va fi fauna sălbatică interesată în joc în lume.

Bombat

O aventură cu punct și clic? Groaza cosmică? Pisici vorbitoare? Comedie? Gibbous este cu siguranță un amestec interesant de genuri, motiv pentru care Nintendo Switch este platforma de lansare perfectă pentru el. Vine pe Switch pe 28 octombrie 2020.

Mini Motor Racing X

Acest joc vă permite să comutați fără probleme între vizualizările de sus în jos și la persoana întâi și oferă curse multiplayer nebunești cu cooperare online sau locală. Un joc grozav pentru prieteni și familie și un joc grozav pentru Nintendo Switch.

Trucul coroanei

Un superb dungeon crawler, asemănător unui necinstiți, cu sute de arme unice din care să aleagă, Crown Trick se conturează a fi pierderea de timp perfectă când sosește pe Nintendo Switch.

Inkulinati

Acest titlu incredibil de creativ și minunat de animat manual era deja cunoscut, dar acum putem asista la sosirea unui nou personaj care va veni în acest joc ciudat: Dragonul. Venind pe Nintendo Switch și Steam.

Vârcolac: Apocalipsa - Inima pădurii

Un roman grafic interactiv îngrozitor care este la fel de gotic pe câte pare și propune să șocheze să mulțumească jucătorii săi în egală măsură. Este programat să apară până la sfârșitul anului 2020, dar demo-ul este disponibil acum pe Steam.

Agenția de detectivi Chinatown

O altă aventură de tip point-and-click care există în genul cyber noir, acest joc este plasat într-un Singapore futurist și combină fapte din lumea reală cu puzzle-uri din joc. Vine pe Nintendo Switch, Mac și PC, cu o demonstrație pe 30 septembrie 2020 pe Steam.

Locul morții

Evitați din nou hiperinteligentă utilizare-vă propria inteligență și o varietate de gadgeturi de înaltă tehnologie în acest joc intrigant, care lansează astăzi primul său film de joc.

Răzbunătorii Marvel

Marvel's Avengers are deja o mulțime de informații în lume, dar această nouă înregistrare a jocului se concentrează asupra modului în care diferiți eroi pot interacționa între ei într-un joc co-op.

Salvati planeta

Răzbunătorii Marvel

Un joc online în continuă expansiune

După ce un eveniment oribil a lăsat San Francisco în ruine, Răzbunătorii au fost desființați. Cu toate acestea, un rău și mai mare amenință planeta cinci ani mai târziu și depinde de tine să aduni echipajul și să salvezi lumea încă o dată. Jucați pe Xbox One, apoi obțineți un upgrade gratuit când jucați pe Xbox Series X.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Microsoft

Cris Tales

Această scrisoare de dragoste deschisă către JRPG-urile clasice primește un nou trailer la Future Games Show. Jocul vine pe consolele actuale și următoarele, precum și pe PC, cu o demo disponibilă chiar acum pe Steam.

Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion este continuarea mult așteptată din franciza Watch Dogs, plasată într-o Londra viitoristă în care fiecare NPC poate fi jucat ca. Acest nou material de joc arată o misiune în acțiune, de la recrutarea diferitelor căi de misiune disponibile jucătorilor.

Post-Brexit

Watch Dogs: Legion

Salvați toată Londra

Ubisoft nu duce la Londra post-Brexit cu Watch Dogs: Legion. Joacă ca oricine și recrutează luptători de rezistență pentru a se alătura DedSec. Lupta începe în curând în octombrie înaintea următoarei generații de console.

 • 50 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 50 USD la Walmart

Bucătar epopee

Acest joc este despre a fi cel mai bun bucătar. Singura problemă este că sunteți înconjurat de o mulțime de „cei mai buni bucătari” și vă aflați cu toții pe o insula pustie. Crește-ți propriile ingrediente, descoperi-ți propriile rețete și dovedește-te. Vine cândva în 2021.

Assassin's Creed: Valhalla

Assassin's Creed: Valhalla captează din noua atenție jucătorilor cu o prezentare a dezvoltatorilor despre miturile și fabulele jocului. Deveniți viking pe 17 noiembrie 2020.

Raiduri vikingilor

Assassin's Creed Valhalla

Cucerește noi pământuri pentru glorie și onoare

După ce războaie nu sfârșite devastează Norvegia și resursele sunt rare, îți vei conduce clanul pe țărmurile Angliei în speranța de a găsi o nouă casă. Dar nu toată lumea este dornică să aibă vikingi în preajmă, iar regele Alfred de Wessex va face toate posibilitățile pentru a vă împiedica să vă stabilești.

 • 60 USD la Microsoft
 • 50 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Dinastia medievală

Acest joc întreabă ce ar fi nevoie pentru a supraviețui-o lume medievală și le oferă jucătorilor viziunea la persoana întâi pentru a afla singuri. Lansare pe 17 septembrie 2020 pe Steam.

Morbid: Cei șapte acoliți

Horrorpunk Acest RPG se numește că este doar puțin...morbid. Acest nou trailer de joc prezintă arme, abilități de supraviețuire și actul de a rămâne sănătos în joc.

Ikenfell

Mergeți în sălile unei școli de magie întortocheate în acest RPG tactic pe rând. Preia controlul asupra propriilor studii magice și poate găsi unele lucruri pe care nu trebuie să le găsești. Vezi pe Steam.

Carto

Acest joc de aventură unic bazat pe nara ofertele mecanisme creative de puzzle și va fi lansat pe 27 octombrie 2020. Vezi pe Steam.

Ring of Pain

Ring of Pain îmbină două genuri populare împreună cu elemente roguelike care întâlnesc jocurile de cărți pe rând. Urmează pe 15 octombrie 2020. Vezi pe Steam.

Luptând

Luptând este un joc de platformă în cooperare îngrozitor, ciudat și ciudat de dependență, în care jucătorii controlează aceeași entitate deteriorată. Te vei lupta, așa cum sugerează și numele. Urmărește trailerul de lansare de mai sus.

Operațiune: Tango

Aceasta aventură online pentru doi jucători combină spioni, hacking și puzzle-uri în timp ce lucrezi pentru a te infiltra în HQ-ul inamicului. Vezi demo-ul pe Steam.

Crash Bandicoot 4: E vremea

Crash Bandicoot 4 primește astăzi un nou gameplay care trece peste o mecanică cheie pentru viitoarea renaștere a francizei Crash Bandicoot: casete flashback. Vedeți cum Crash Bandicoot va face treaba, deoarece este trimis înapoi în timp pentru a se lupta cu dușmanul său.

Poți mângâi câinele VR

Poți mângâi câinele? Ei bine, cam acesta este scopul acestui nou titlu VR, You Can Pet the Dog VR. Spoiler: da. Acest joc este disponibil chiar acum pentru 5 USD la Steam.

Runa 2

Runa 2 a avut un trecut tulbure și nu era sigur dacă jocul va supraviețui greutăților. Acum, acest viking ARPG a revenit cu noi actualizări și un teaser despre ceea ce urmează.

Serios Sam 4

Dacă vă întrebați ce a făcut Serious Sam recent, nu căutați mai departe decât aici. Serious Sam 4 vine, iar mercenarul se întoarce în acest prequel la Serious Sam 3. Vine pe 24 septembrie 2020, dar puteți precomanda chiar acum.

Serios Sam s-a întors

Serios Sam 4

Aruncă în aer niște extratereștri.

După o pauză lungă, Serious Sam 4 este aici ca un prequel al Serious Sam 3 și îl vede pe mercenarul tău preferat eliminând invadatorii extratereștri într-un alt shooter intens la persoana întâi. Disponibil pe 24 septembrie 2020 pe Steam și Stadia.

 • 40 USD la Steam

Sherlock Holmes: Capitolul unu

Sherlock Holmes revine din nou în video și trebuie să se bazeze pe inteligența și să se bazeze lumea pe inteligența lui pentru a evita necazurile și a problemelor diferitelor mister care afectează casa.

Chemarea Mării

Call of the Sea a lansat noi imagini care arată acest joc de aventură minunată. Vine pe Xbox Series X, Xbox și PC.

În mintea sănătoasă

Un survival horror psihadelic care le oferă jucătorilor o armă și le cere să supraviețuiască într-un mediu destul de ostil plin de puzzle-uri și mister, In Sound Mind merită puțină atenție în acest nou trailer. Vine cândva în 2021, cu o demonstrație disponibilă pe Steam.

A doua extincție

Dacă prima dată când au dispărut nu a fost suficient, Second Extinction le permite jucătorilor să se împarcă cu prietenii și să omoare hoarde de dinosauri în această aventură plină de acțiune. Vine pe Xbox Series X și Xbox mai târziu în 2020.

Sam și Max: De data aceasta este virtuală!

Sam și Max revin, de data aceasta într-un joc de aventură VR point-and-click. Reconectează-te cu Sam și Max și supraviețuiește școlii lor de formare a academiei de poliție.

Bright Memory Infinite

Bright Memory Infinite primește imagini de joc nou-nouțe care arată o luptă intensă cu șefii și evidențiază încă o dată de incredibil acest joc de la o echipă de dezvoltatori unic.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here