Everwild este noul IP Xbox al lui Rare, lansează trailerul de debut la X019

Sursa: Microsoft

Microsoft și-a oferit trailerul de debut pentru Everwild, un nou titlu personal de la Rare, studioul din spatele Banjo-Kazooie, GoldenEye și cel mai recent Sea of ​​​​Thieves. Noua franciză este de așteptat să ofere o experiență cu drepturi depline, triplu-A sub studioul britanic, primind un scurt teaser la capitala sa natală prin X019 din Londra.

Detaliile despre viitorul proiectului evaziv rămân subțiri, propunând o „lume magică, naturală” pe care jucătorii să-l exploreze. Producătorul executiv, Louise O'Connor, a urcat pe scenă la X019 alături de un scurt trailer, promițând mai multe detalii care vor apărea la o dată ulterioară.

„Deși Everwild este încă la începutul dezvoltării, suntem foarte încântați de potențialul unic al jocului pe care îl creăm”, a spus Craig Duncan, Studio Head la Rare. „Echipa Everwild se concentrează pe construirea unei experiențe care să permită noi moduri de a juca într-o lume naturală și magică."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Echipa de dezvoltare, condusă de producătorul executive O'Connor creează ceva cu adevărat original și incredibil de special, care propune Louis să fie mai mult decât un nou IP. Everwild vă va oferi experiențe memorabile, captivante și semnificative pe care să le împartășească jucătorii de pretutindeni. Abia așteptăm să împărtășim mai multe cu tine în viitor."

Microsoft nu a detaliat platformele planificate sau nici măcar o fereastră de lansare pentru Everwild, aparent în stadiile incipiente de dezvoltare. Cu toate acestea, țintirea consolei Xbox Project Scarlett de nouă generație pare probabilă, revenind potențial la E3 2020.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here