Revizuirea jocuri Eureka Z2 biroului de a-ti-va juca si multe altele

Când vine vorba de birouri de jocuri, confortul pe perioade lungi nu poate fi exagerat. Biroul de jocuri Eureka Z2 oferă confort într-o multitudine de moduri minuscule. În plus, arată grozav în orice birou sau sala de jocuri. Dar chiar ai nevoie de un birou de jocuri?. Iată tot ce trebuie să știți despre acesta, pentru a vă ajuta să decideți.

Acest birou a fost furnizat de Eureka în scopul acestei revizuiri.

Confort și aspect

Birou de jocuri Eureka Z2

270 USD

Concluzie: Acest birou are mici atingeri care îl ridică de la un birou normal. Suportul pentru pahare și suprafața de tastare înclinată îl fac un câștigător.

Pro

  • Zonă ascunsă pentru multiplă
  • Sub managementul cablurilor de birou
  • Suprafață mare pentru a întinde picioarele
  • Suport pentru pahare si carlige incorporate
  • LED-uri care schimbă culoarea

Contra

  • Foarte multe materiale plastice folosite
  • Nu atât de lat pe cât ne-am dori
  • Fără porturi USB
  • 229 USD de la Amazon

Ce îți va plăcea la biroul de jocuri Eureka Z2

Când am fost abordat pentru prima dată de Eureka pentru a revizui acest birou, am fost puțin sceptic. Sunt un jucător de mult timp și nu m-am gândit niciodată că biroul meu va face diferența în câte de bine joc. Se pare că un birou de jocuri bun poate să nu te facă un jucător mai bun, dar va crește durata de timp pe care o poți juca și confortul pe care îl vei avea atunci când joci.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Eureka Z2 este creat pentru confort în sesiuni lungi de joc și se arată într-o multitudine de moduri diferite. Pentru început, vine cu un covoraș de mouse extra lung care se extinde sub tastatură. Acest lucru vă amortizează ușor încheieturile în timp ce vă jucați, precum și face ca mouse-ul să alunece fără efort pe suprafață. Folosesc un mouse vertical Contour și pare că mai multă peste covoraș ca un mouse hover.

Suprafața pe care jucați are, de asemenea, o ușoară înclinare. Sunt doar cinci grade, dar este suficient pentru a vă alină mai bine încheieturile cu corpul. Scriu la birou la fel de mult cât joc, iar încheieturile mele se simt mai bine după două luni de utilizare a acestui birou decât au făcut-o în ani de zile.

De-a lungul părții inferioare a biroului sunt canale și caneluri, concepute special pentru a ajuta la gestionarea cablurilor. Cablul tastaturii mele, cablurile monitorului și puterea de la ele rulează toate sub birou, astfel încât să nu rămână în jurul picioarelor mele sau să stea pe desktop. Totul este ascuns în bază și iese doar în anumite puncte de pe birou.

Micile suplimente fac din Eureka Z2 un birou de gaming atât de grozav.

LED-urile de pe Z2 sunt aproape la egalitate cu oricare altele pe care le veți găsi. Nu sunt cei mai strălucitori, dar cred că ar fi o distragere a atenției dacă ar fi mai strălucitori. Îmi place că se conectează direct la computerul tău, așa că se închid când computerul tău o face.

Ultima atingere este deliciul meu secret pe Z2. Biroul are cârlige retractabile și un suport pentru pahare. Nu pot să vă spun de câte ori mi-am vărsat băutura pe birou și am avut acea panică nebună să o curăț înainte să distrugă totul. Suportul pentru pahare de pe Z2 așează ceașca în afara zonei de scurgere și o fixează solid pe loc. Cârligele sunt, de asemenea, bine făcute și îmi permit să-mi agăt căștile și căștile Windows Mixed Reality de fiecare parte a biroului, departe de drum, dar încă la îndemână. Folosesc căști și microfon Logitech USB simplu pentru podcasting și stau perfect pe cârlig așteptând să le folosești.

Ce îți va plăcea mai puțin la biroul de jocuri Eureka Z2

Nu sunt multe de afișat la Z2, cu excepția dimensiunii lui. La puțin peste 59 de inci lățime, se simte ca un birou mare, dar spațiul utilizabil, odată ce ați îndepărtat ornamentele din plastic și LED-urile, este de fapt de doar 30 de inci. Acest lucru cu siguranță nu este suficient spațiu pentru o platformă de jocuri de dimensiune completă pe partea de sus a biroului, așa că probabil veți avea nevoie de suport opțional pentru computer.

Totuși, un aspect pozitiv în ceea ce privește dimensiunea este adâncimea. Z2 are puțin peste 26 de inci adâncime, lăsându-vă mult spațiu pentru picioare dedesubt, precum și mult spațiu pentru a vă organiza tastatura și mouse-ul pentru a reduce efortul încheieturii mâinilor. Adâncimea compensează lațimea în majoritatea cazurilor, iar Eureka face birouri mai mari dacă există. Dar dacă obiectivul tău principal este jocul, ar trebui să fii de acord cu dimensiunea lui Z2.

În timp ce Z2 are o mulțime de plastic rigid, este acolo pentru a găzdui LED-urile și pentru a oferi biroului acel sentiment de gaming. Încă funcționează, deși mi-aș dori ca plasticul să fie puțin mai gros și poate mai neted în loc de texturi. Suprafața de scris în sine este un lemn neted, model din fibră de carbon, care uneori se simte în contradicție cu textura aspră a plasticului. Dar plasticul face ca biroul să arate solid, voluminos și pur și simplu cool.

O mică adăugare pe care mi-ar plăcea să văd în modelele ulterioare este un hub USB. Deoarece biroul este conectat la computer, de a nu avea un USB cu patru porturi încorporat în birou pentru încărcarea telefonului, precum și pentru conectarea șoarecilor și a tastaturilor.

Dacă cumpărați biroul de jocuri Eureka Z2?

Îmi place foarte mult acest birou. Înălțimea, adâncimea și acea înclinare de cinci grade îl fac cel mai frumos birou pe care l-am folosit vreodată. Pentru jocuri, adâncimea vă permite să mutați monitorul sau monitoarele înapoi pentru a vă oferi mult spațiu pentru tastatură și mouse.

Îmi plac atât de mult birourile de gaming Eureka, de fapt, prin faptul că i-am cumpărat fiul meu de 12 ani biroul de gaming mai mic Z1. Are același design ca și Z2, dar cu un rack pentru controler de consolă.

Dacă sunteți în căutarea unui nou birou de jocuri sau chiar a unui birou de scris, Eureka Z2 este o alegere excelentă. Deci, da, ar trebui să-l cumpărați dacă aveți nevoie de un birou ca acesta.

4 din 5

Toate micile atingeri fine pe care Eureka le-a pus în Z2 îl fac un loc foarte frumos în care să stai timp de șase ore, jucând jocurile tale preferate.

Scop construit

Birou de jocuri Eureka Z2

Confortul și stilul se îmbină

Jocurile pentru perioade lungi de timp pot fi obositoare dacă nu există configurația potrivită. Îmbunătățiți-vă experiența prin aplicarea biroului de jocuri Eureka Z2.

  • 229 USD de la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here