Recenzie EPOS GSP 602 Gaming Headset: Noul meu set de căști pentru gaming,

Sursa: Windows Central

În efortul de a oferi o suită excelentă de căști de gaming versatile, Sennheiser și-a redenumit seria de jocuri ca EPOS. Sennheiser propune să aducă moșterea sa de expertiză audio în spațiul de joc cu o gamă largă de căști proiectate special. This mișcare de afaceri inteligentă oferă acum consumatorilor sau distincție mai clară între echipamentele companiilor axate pe studio și accesorii pentru jocuri.

Am avut norocul să petrec ceva timp cu cea mai recentă adăugare la această linie - știi pentru jocuri EPOS 602. Fiind cineva care preferă de obicei căștile cu fir, am fost foarte încântat să testez una dintre ofertele mai premium din linia EPOS. Imediat după deschiderea ambalajului, a devenit clar că EPOS 602 a fost construit având în vedere calitatea. După ore de utilizare și câteva sesiuni extinse de jocuri, este sigur să spun că am găsit în sfârșitul meu căști pentru jocuri.

Sunet clar și confort de pernă

EPOS GSP 602

Concluzie: EPOS GSP 602 este acum cel mai bun set cu cască de gaming din casa mea. Cu toate acestea, această calitate vine cu siguranță cu un preț care ar putea fi un pic cam mare pentru unii oameni.

Pro

  • Calitate audio hi-fi incredibilă
  • Acustica închisă oferă o reducere excelentă a zgomotului
  • Confort de pernă
  • Conectivitate versatilă

Contra

  • Pretul este cam mare
  • Gap în banda de pernă a fost ocazional inconfortabil
  • Lipsa nivelului scăzut extrem poate dezamăgi pe unii
  • 219 USD pe Amazon

Cum este calitatea sunetului EPOS GSP 602?? 

Sursa: Windows Central

Categoria GameNameXXX
Compatibilitate PC (cu brad - 2x3.5 mm) Consolă (cu brad - 3.5 mm) mobil (cu fir - 3.5 mm)
Raspuns in frecventa 10 Hz - 30 kHz
Proiecta Over-ear (acustica închisă)
Raspuns in frecventa microfonului 10 Hz - 18 kHz
Lungimea cablului 2.5 m (PC) 1.2 m (consolă/mobil)
Mufe de conector 2 x 3.5 mm (conectori cu 3 poli) 1 x 3.5 mm (conectori cu 4 poli)
Preț 219 USD
Greutate 395 g

Într-o recenzie anterioară, am lăudat căștile de gaming Sennheiser GSP 300 pentru calitatea sa uimitoare a sunetului și driverele clare și de înaltă calitate. EPOS G 602 oferă un sunet considerabil mai bun unele drivere hi-fi incredibile cu o gamă de 10-30.000 Hz, în timp ce GSP 300 a stat la o frecvență respectabilă, dar inferioară de 15-26.000 Hz. Thisgamă superioară de răspuns la frecvență extinsă a menținută claritatea audio chiar și în timpul celor mai intense secvențe de acțiune. Sunetele concentrate de ultimă generație, cum ar fi spargerea sticlei sau zgârieturi metalice, erau luminoase și distincte, iar zgomotele centrate la nivel scăzut, cum ar fi vuiet sau pași, erau prezente și pronunțate.

În timpul reluării campaniei pentru Gears 5, vocile personajului nu s-au pierdut niciodată în peretele cacofon al exploziilor constante, ceea ce este ceva ce am experimentat cu căștile anterioare cu bas grele. Cu toate acestea, dacă sunteți obișnuit cu căștile low-end extrem de a putea fi, s-ar putea să fiți dezamăgiți, deoarece aceleași explozii de la Gears 5 nu au avut impactul conmozional la HyperX Cloud Alphas.

Fiind oarecum un purist audio, am apreciat concentrarea GSP 602 pe calitatea audio naturală, fără amplificari artificiale la frecvențele sub-bas. Designul acustic închis face, de asemenea, o treabă remarcabilă de izolare naturală a zgomotului de fundal. Chiar și fără anularea activă a zgomotului, am putut să mă cufundam pe deplin experiențe mele de joc în experiența Sennheiser în acest domeniu.

Ce îmi place la designul EPOS GSP 602

Sursa: Windows Central

GSP 602 atinge echilibrul perfect de design între căștile de gaming moderne și strălucitoare și minimalismul elegant. Culoarea albastru intens și pernele portocalii intense adaugă personalitate fără a se scufunda cu capul înainte în clișeele strălucitoare ale multor producători moderni de căști de gaming. Marginile subtile, ascuțite și stropii de finisaj metalic mat îi conferă un aspect și o senzație foarte premium. Un buton de control al volumului considerabil pe partea dreaptă a setului cu cască și un braț reglabil pentru microfon pe partea stângă păstrează toate comenzile în setul cu cască.

De asemenea, mi-a părut în cadrul destul de elegant amintește foarte mult de ceva ce ar putea purta un pilot, așa că există un potențial grozav de joc de rol pentru toți fanii Flight Simulator de acolo. Pentru cei care poate nu sunt la fel de încântați de schema de culori portocalie și albastră a GSP 602, EPOS GSP 600 este aceeași cască grozavă într-un negru mai neutru cu opțiune roșie.

Cât de confortabil este EPOS GSP 602?

Sursa: Windows Central

În ceea ce privește confortul și senzația generală, GSP 602 este un câștig absolut. Pernuțele de urechi din piele artificială sunt groase și confortabile. Purtarea acestei căști este ca și cum ați apăsa două mini perne din spumă cu memorie de fiecare parte a feței. Deschiderile pentru aceste perne sunt, de asemenea, incredibil de mari, permițând ca toată ureche să fie înconjurată. Acest avantaj uriaș de design a făcut ca setul cu cască să se simtă grozav chiar și în timpul sesiunilor de grind lungi în Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered.

Există, de asemenea, o bandă destul de densă de pernă în partea superioară a benzii pentru cap, oferind un confort și mai susținut. Singura problemă pe care am întâlnit-o cu banda și, într-adevăr, confortul GSP 602 în general, a fost un gol în centrul spumei, care uneori îmi apăsă părul în direcția greșită, creând „părul-pălărie” dureros. „Senzație, dar să fiu corect, am un cap destul de în comparație cu o persoană obișnuită, așa că ar putea fi mai mult o problemă masivă izolata.

Cum este calitatea microfonului pe EPOS GSP 602?

Sursa: Windows Central

Ca un audiofil discret, așteptările mele pentru microfoanele cu căști pentru jocuri sunt foarte puține. Acestea fiind spuse, am fost remarcabil surprins de claritatea oferită de microfonul GSP 602. Este o creștere masivă față de GSP 300 în aproape toate punctele de vedere și chiar concur cu performanța șocant de solidă a lui HyperX Cloud II.

Nu sunt prea multe de raportat în ceea ce privește acest nivel extrem de ridicat sau scăzut aici, dar făcând testul cot la cot într-un chat Xbox Party, grupul meu de prieteni păreau să fie de acord cu faptul că GSP 300, GSP 602 și HyperX. Cloud Alpha, GSP 602 a avut cea mai clară calitate a microfonului. Nu a reușit să ofere aceeași prezență low-end a Cloud Alphas, dar în timpul sesiunilor multiplayer orientate spre acțiune, acel răspuns low-end se pierde oricum în haos. Fiind cineva care joacă frecvent jocuri PVP axate pe comunicare, cum ar fi Gears 5, Smite și Bleeding Edge, claritatea microfonului este foarte importantă și mă bucur să raportez că GSP 602 a fost livrat frumos în acest sens.

Există, de asemenea, o comutare inteligentă a sunetului conectată la microfonul de braț care oferă un indicator evident dacă microfonul este sau nu dezactivat. Nu uitați să coborâți brațul înainte de a oferi orice plan de luptă crucial în joc.

Cât de compatibil este acest set cu cască?

Sursa: Windows Central

De departe, cele mai mari critici ale mele față de modelele anterioare din seria de căști de gaming Sennheiser au fost soluții ciudate și neplăcute de cablu. Din fericire, echipa de la EPOS a făcut progres uriașe în acest departament cu GSP 602. Setul cu cască include două complet detașabile 2.5 mm până la 3.Cabluri de 5 mm - unul cu un singur 3.Mufă de 5 mm pentru console sau dispozitive mobile și o secundă cu un dual 3.Conectori de 5 mm pentru jocuri pe computer.

Aceste opțiuni de cablu versatile au făcut din această noul meu căști de fapt pentru jocuri pe oricare dintre dispozitivele mele. Am reușit să-l folosesc destul de fără probleme pe computerul meu, Xbox One X, Nintendo Switch și chiar și doar pentru a asculta muzica pe telefonul meu. Cablurile audio incluse sunt de înaltă calitate, din fiber țesute, cu lungimi respectabile, practic, pentru orice caz de utilizare. Dacă sunteți în căutarea unei căști de gaming all-in-one grozave, EPOS GSP 602 poate îndeplini cu încredere acest rol.

Concluzie: ar trebui să cumpărați căștile pentru jocuri EPOS GSP 602?

Cu o experiență în producția audio de studio mai devreme în viață, am fost destul de răsfățat când vine vorba de căști. În domeniul jocurilor, m-am trezit frustrat, deoarece mulți producători de căști orientați spre jocuri se concentrează pe trucuri strălucitoare și cuvinte la moda nedorite pentru a-și comercializa produsele unui public mai tânăr. În timp ce Sennheiser lansează oficial aceste produse sub bannerul EPOS, cei 70 de ani de experiență în echipamente audio de calitate studio rămân intacți cu GSP 602.

4.5 din 5

Acest set cu cască oferă un sunet clar de cristal, confort confortabil, versatilitate extremă și un design minimalist pe care îl iubesc absolut. Toate aceste caracteristici grozave vin cu un preț ridicat, iar acesta va fi în cele din urmă cel mai mare factor de decizie pentru mulți bani. La aproximativ 220 USD, acesta este cu siguranță un set cu cască cu fir premium, dar setul cu cască frumos lucrat EPOS GSP 602 este acum cu mândri cel mai bun set cu cască de gaming din casa mea.

Calitatea intalneste confortul

EPOS GSP 602

O cască de gaming absolut remarcabilă

Pentru cei care caută o cască de gaming de calitate și au bani de cheltuit, GSP 602 merită fiecare bănuț.

  • 219 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here