Episodul 1 din „Secretele Minecraft” se scufundă în câteva caracteristici tăiate din Minecraft

Sursa: Mojang Studios | YouTube

Ce trebuie sa stii

 • Mojang Studios adoră să creeze seria YouTube unice centrate pe Minecraft pentru comunitatea sa pasionată.
 • Cea mai recentă serie este „The Secrets of Minecraft” și face exact așa cum sugerează numele: explorează unele dintre secretele Minecraft.
 • Primul episod este acum aici și prezenta în mare parte cele două gazde ale seriei și relația lor plină de umor unul cu celălalt.
 • Dincolo de asta, episodul 1 din „Secretele Minecraft” explorează unele dintre caracteristicile care au fost tăiate sau eliminate din Minecraft.

Fanii Minecraft au trebuit să aștepte câteva săptămâni pentru a o vedea, dar noua serie Minecraft anunțată anterior, „The Secrets of Minecraft”, este oficial aici cu Episodul 1: Caracteristicile care au fost tăiate. Noua serie YouTube urmărește eforturile anterioare ale Mojang Studios de a intra în legătură cu comunitatea Minecraft și combină glumele și umorul iritabil cu informații interesante Minecraft și detalii despre culise. jocul episodul 1 din „Secretele Minecraft” mai jos.

Episodul 1 al seriei petreceri mult timp prezentând noile co-gazde, narătorii din seria Minecraft anterioare și relația lor comică, dar de fapt ajungem să auzim despre unele dintre caracteristicile Minecraft care au fost tăiate sau eliminate din joc. Trandafirii, de exemplu, au fost înlocuiți cu maci roșii (înainte de a se alătura în cele din urmă la Minecraft ca tufe de trandafiri), mierea cristalizată a fost îndepărtată în favoarea fagurelor, iar infama mafie fantomă și-a schimbat masiv designul înainte de a deveni gloata pe care o cunoaștem și o urâm cu toții.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aștept cu nerăbdare să văd ce viitoare instalări ale acestei serii YouTube oferă fanilor Minecraft, deoarece ar putea fi incredibil de interesant. Între timp, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune jucării și cadouri Minecraft și obțineți-vă la curent cu următoarea actualizare majoră Minecraft cu ghidul nostru final pentru actualizarea Caves and Cliffs.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)
 • 30 USD pe Amazon (Colecția PlayStation Starter)
 • 30 USD pe Amazon (Switch)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here