Epic tachinează un alt crossover Fortnite x Avengers

Având în vedere că Avengers: Endgame va avea premiera în câteva zile, lumea Fortnite intră din nou în promovare. Mai devreme astăzi, dezvoltatorul pic a tachinat un eveniment crossover între cele două alte vederi Emblematice.

Nu au fost dezvăluite multe alte informații despre crossover, dar a fost lansată sau imagine teaser a unui personaj din Fortnite care ține scutul Capitanului America, împreună cu sloganul „orice este nevoie”, care este și sloganul pentru film viitor. Data crossover-ului propus, 25 aprilie 2019, este și momentul în care filmul are premiera în toată țara.

Schimbarea Fortnite într-o clipă

Aceasta nu va fi prima dată când Fortnite va scufunda degetele în apele încrucișărilor de filme. Anul trecut, Epic și Marvel au făcut echipă pentru a aduce Thanos în joc printr-un mod de timp limitat, care a permis jucătorilor să găsească Infinity Gauntlet în joc și să se transforme în Titanul Nebun. Modul pe timp limitat a fost un succes zdrobitor, iar de atunci jucătorii au strigat să includă și mai mult conținut Marvel în joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși nu știm exact în ce va învârți viitorul mod de joc, nu ar fi surprinzător să-i vedem pe jucătorii șansa de a purta scutul Captain America într-o anumită calitate. Jucătorii încă speră să poată cumpăra și skin-uri reale bazate pe Avengers. Poate că Epic va avea mai multe surprize pentru noi când se vor anunța mai multe. Între timp, nu putem face mare lucru decât să așteptăm mai multe informații. Cu doar trei zile rămase până la lansarea filmului, din fericire nu va trebui să așteptăm prea mult.

Du-ți jocul la următorul nivel

Căști fără fir PlayStation Gold (75 USD la Amazon)

Sunetul este una dintre cele mai importante părți ale unui joc, iar într-un joc precum Fortnite, posibilitatea de a auzi unde sunt adversarii tăi în orice moment ar putea fi diferența dintre viață și moarte.

ControlFreek Performance Grips (15 USD la Amazon)

Uneori, cele mai haotice momente de joc vă pot face să vă rătăciți, așa că asigurați-vă că nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru acele greșeli noi, luând niște mâna să cauciucate pentru a vă ajuta să vă mențineți în acest moment.

Stand de încărcare Konky PlayStation 4 (10 USD pe Amazon)

A avea controlul moartă pe tine în mijlocul unei sesiuni de joc este greu, așa că asigură-te că nu se întâmplă niciodată așa ceva și păstrează-l mereu încărcat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here