Enpass vă poate sincroniza acum parolele fără cloud

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Enpass acceptă acum Wi-Fi Sync, care vă permite să partajați parolele între dispozitivele conectate la aceeași rețea.
  • Caracteristica vă permite să sincronizați parolele pe dispozitiv fără a fi nevoie să utilizați cloud-ul.
  • Pentru a utiliza funcția, trebuie să rulați desktopul ca server Wi-Fi Sync.

Enpass, unul dintre cei mai buni manageri de parole și cei mai buni generatori de parole, tocmai a câștigat suport pentru sincronizarea parolelor fără a fi nevoie să treacă prin cloud. Enpass Wi-Fi Sync le permite utilizatorilor să-și sincronizeze datele pe dispozitivele care sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi. Acest lucru elimină nevoia de a utiliza cloud-ul sau de a muta date sensibile prin web.

Funcția funcționează prin faptul că desktopul dvs. rulează un server care poate fi descoperit prin protocolul mDNS. Orice aplicație Enpass de pe celelalte dispozitive se poate conecta apoi la server. Enpass explică dezavantajele funcției într-o nouă postare pe blog.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Enpass are deja o abordare unică a gestionării parolelor. Parolele sunt stocate pe dispozitivul dvs. și apoi sincronizate prin furnizorul de cloud ales de dvs. Funcționează cu OneDrive, Dropbox, Google Drive, Box și alte câteva servicii populare. Dacă niciunul dintre aceștia nu este în loc, Enpass Wi-Fi Sync este o nouă opțiune care ar putea funcționa. De asemenea, puteți alege să nu sincronizați datele între dispozitive.

Enpass explică că, deși poate sincroniza siguranța prin cloud, unii oameni preferă să păstreze parolele locale.

Enpass

Enpass era deja unul dintre cei mai buni manageri de parole și generatori de parole din jur. Acum, are opțiunea de a păstra parolele locale și în afara cloudului.

  • De la 2 USD la Enpass

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here