Bucurați-vă de poveștile LinkedIn până când dispar în septembrie

Sursa: LinkedIn

Ce trebuie sa stii

  • LinkedIn Stories a fost introdus în 2020.
  • Acum este eliminat.
  • Va dispărea până la sfârșitul lui septembrie 2021.

LinkedIn pare să fi realizat că și-a citit greșit public odată cu introducerea funcției Stories anul trecut, de aceea renunță la această funcție în septembrie, la un an după lansare.

Liz Li, directorul senior de produs la LinkedIn, a vizitat site-ul profesionist de socializare pentru a scrie un blog în care discuta sfârșitul Povestirilor, subliniind, în esență, de ce LinkedIn crede că a eșuat, cerând, de asemenea, feedback cu privire la. la eforturile viitoare. Iată un pasaj din posta, în care Li detaliază ce separă mulțimea LinkedIn de fanii Snapchat și Insta din lume:

Ați dori ca videoclipuri să poată trăi pe profilul dvs., nu să dispară. În dezvoltarea poveștilor, am presupus că oamenii nu ar dori videoclipuri informale atașate la profilul lor și că efemeritatea ar reduce barierele pe care oamenii le simt la postare. Se pare că puteți crea videoclipuri de durată care să vă spună povestea profesională într-un mod mai personal și care să vă prezinte atât personalitatea, cât și expertiza.

Restul postării este de natură similară. Orice ar încerca LinkedIn în continuare, este puțin probabil să imite alte aplicații de social media la fel de îndepărtare, având în vedere că acestea se adresează unor audiențe diferite decât următorii de bază care mențin LinkedIn.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: LinkedIn

În ceea ce privește ceea ce va fi produs sau caracteristica de povestire „următoarea”, de aici vine feedback-ul. Postarea lui Li subliniază nevoia membrilor LinkedIn de a-și face vocea auzită, așa că, dacă vrei să aduci cei doi cenți, acum acest moment. Postarea este deja plină de comentarii care sugerează totul, de revizuire Povești la ideile de funcții complete noi, așa că adăugarea ideilor tale preferate în mix nu poate strica.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here